Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Proti monterkam bych nic nemela, pokud by nebyly nijak extra drahy. Monterky stejne nosim jen na zahradce a ten, kdo me v nich vidi, uz davno vi. Ale stejne by urcite nebyla moje velikost
Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly
Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...
a nebylo by dobré že by se prodávalo nažehlovací logo groweru, které by se na montérky "přižehlilo"? stálo by to méně = větší popttávka, více peněz pro grower, lepší servery a všichni by byli happy
Původní příspěvek od TouchWood a nebylo by dobré že by se prodávalo nažehlovací logo groweru, které by se na montérky "přižehlilo"? stálo by to méně = větší popttávka, více peněz pro grower, lepší servery a všichni by byli happy
Nažehlovací vyšité logo Groweru je asi ideální. Univerzální nášivka, kterou by každý ozdobil své oblečení nebo batoh dle svého gusta.
Jak si představujete že by měla být velká?
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Já bych bral:Samolepky,Nažehlovačky,Nášivky.Loga či nápisu grower.
Udělal bych různé velikosti.Ať si kupující může vybrat velikost podle toho kam to chce dát.
A velikosti : 1)3cm
2)6cm
3)10
4)20
pro náročné 30cm
Dlouho se nic neděje.. Já bych se přimlouval za nášivky.. Jedno jestli nažehlovací nebo normální. Přece jenom se to dá přišít kamkoliv. Velikost by byla ideální tak 15x15cm si myslím.