Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zase tu mám pár fotek bonsajek, mý balkónový zahrádky a tabáčku-ten se hezky rozjel, dělá mi jen radost..ještě nějakej tejden počkám a pofičí na zahradu do babiččiny péče
balkónek
bonsajky dostávaj zálivku ph 5,8 hnojka wuxal 2,5ml/2l + hořkou sůl, přiměřeně
průběžně přitahuju, zaštípávám, už brzo půjdou do kýblu
jinak jsem objevil další místečko, ale o tom později
ták včera jsem vzal ženu, psa, kyti do igelitky a rejček do báglu a šlo se na pole lokalita baleny 2 - půda je hodně vlhká, předem porytá, samo obohacená konincem..
šlo tam 6 kousků ze semínek z naší (pravděpodobně dle ohlasů a vlastní zhulenosti) nejlepší kytičky rostlinky maj docela indikoidní listy tak jsem zvědaf co z toho letos vyleze
zdar
dnes jsem se byl podívat na místečko baleny a čekalo mě příjemné překvapení-všechny kyti jedou jak o život, nezaštípnutí pavouci maj tak kolem metru
vytrhl jsem jednoho samce, prosekal kopřivky a díky vlhké půdě nemusel ani zalívat
málem mě tam zežraly muchy a různý brebery, a navíc při prosekávání šáší jsem rozdráždil vosy ukrývající se v něm a dostal žihadlo do předloktí, mrchy
to jim ale zřejmě nestačilo, po chvíli focení jim došla trpělivost a jaly se mě pronásledovat..čtvrt hodiny jsem statečně prchal kopřivami, až mě nakonec vyhnaly z pole docela..nic nepomohla voda kterou jsem po nich cákal řítíc se říčkou
a tak jsem dojel dom pobodán, spálenej od kopřiv, zablácenej a mokrej jako prase, ale šťastnej že se kytkám dobře daří
Kytičky jsou moc pěkné a zdravé..Radost pohledět...ten pohled na ty kytky určitě stál za tu "trochu" dobrodružství...Něco podobného jsem zažil, když jsem sbíral houby na podzim a to by ses divil, jak jsem šel dobrovolně do vody..Svině fosácké...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
zdravim,mam otazecku,ty bonsajky,je to nejaky specificky druh? a jak to budes mit se zatemnovanim? preci jenom,porad lezt na strechu ale jinak drzim palce,at to dobre dopadne
čau..ne hele to není žádnej druh, je to venek neurčitýho původu, takže nn, ale pro nás je to prostě pavouk
zatmívat nebudu, páč myslim že to v pohodě dozraje (aspon každej rok dozrálo) jináč dík, ať se též daří
Střecha vypadá takhle, přesadil jsem 3 kytky do 1x15L a 2x10L kýblů, hlína je obyč z přírody, přimíchán koninec..
na procházce jsme narazili na pěknou haluz - do ďoury kterou vyhrabal náš pes jsem strčil jen tak pár semínek (byl začátek února), a ona vyrostla pěkná asi metrová rostlina bez žádný péče, zalejvání..
tak jsem vzal řezík
no a další fota jsou z balkona, kyti se po FIMu zase hezky rozjely, jedou vtšinou 4 výhony..akorát tabáček nám napadly mšice, tak proti nim budu muset něco pořídit
jo a přesadil jsem taky poslední bonsajku, a tu si necháme doma pro radost
ták a právě jsem se vrátil z lokality zde zatím nepředstavené, a tou je Bush
je to vlastně křovisko trnek a všehomožnýho bordela..před samotným sázením byla nutná velká úprava spočívající ve fest prořezání větví, maskování atd..člověk podrápaný ruce jaxviň, do toho komáři..fuj..
a samozřejmě prokypření půdy a vytrhání kořenů
udělal jsem celkem 15 ďour do kterejch přišlo 60L substrátu + konince
ph půdy kolem 5,8
v zemi si ode dneška hoví 3x řezy no name skunk
včera jsem byl po dlouhý době mrknout do lokality kaplička..z 29 kyti přežilo 20, po 10 kouscích nn a pavouka, ostatní asi něco zežralo nebo nepřerostly okolní vegetaci..jsou maličký, nedostatek světla páč byly docela zarostlý
kyti dostaly zálivku s wuxalem kalcium a hořkou solí
nezaštipoval jsem, až při příští návštěvě
edit..jo a tabáček dostal postřik slabší koncentrací karate, tak uvidíme, snad to ty mšice vyhubí..
háj.
hele,takhle se mi sekaly kytky, když neměly pod sebou řádně prokypřeno§ možná by ti ještě stálo za pokus je vyrejpnut, prorýt.. + třeba přidat ňákou good hlínku.
jinak na ty šutry se vykašli. proti vysychání je nejlepší ta černá fólie proti vysychání 30x30 pod každou kytku ti to vyřeší.
pěst