Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty vole, to mě neřikej, že si na tom hnoji těch kytek ještě nikdo nevšimnul! Fakt ani zemědělci?? Musí to bejt vidět na sto honů. Ale je vidět, že odvaha ti každopádně nechybí...
Nevím jestli si toho někdo všim,to mi jen tak někdo asi neřekneZatím tam kromě mne nikdo nechodí.
Člověk který ví co hledat tak to najde,tomu se nevyhneš ikdyž bude políčko zašité někde v...pryčVšak to určitě znáš.
Víš jak se to říká...pod svícnem největší tmaMám rád takové místa kde to většina lidí nečeká.
Jj, řčení "pod svícnem je tma" mě při pohledu na tohle místo taky hned napadlo. Ono je vlastně fakt, že kdyby někdo šel čórovat, tak určitě nepude hledat na kupu hnoje někde do polí! No, tak snad to za tebe nesklidí nikdo jinej...
Tak a je to tady...můžete se mi klidně smát,já to přežiju....Navštívily mě čorkya vzaly si 2testovací kytí z hnoje...Nu což,přeju jim,ať se jim to nezralé pálo v krku vzpříčí,tlamy nenažraný,líný zasadit semínko a čekat.....
Tak a pokračujeme v letošním debaklu.
Když už čorky navštívily hnůj tak se dalo očekávat návštěvu u jiného políčka.
Takže u jabloně se ztratil solidní vršek z jednoho mexika,paráda,toto místo už je také provařené....asi tím že není nějak speciálně schované.
Nu což,přeju zase pěknej pohul z nezralého.
Ale zároveň upozorňuju případnou čorku,že svoje pálo si na sto%poznám už jenom podle vůně,která je díky okolní půdě velice charakteristická!!!!.A jestli někdy něco z toho čornutého budu kouřit,tak se mi splaší kladiva
sun:
sem ti řikal ser na vzduchovku a pořiď brokárnu
dneska jedu taky navštíviti mé skryté panství tak doufám ,že mě nebude čekat stejně smutnej pohled jako tebe,,
TEKK....Tak jak jsi dopad na svojí zahrádce?Myslím si že vzduchárna je docela efektí společně s dobře osvícenou zahrádkou
Ještě to necháváš dozrát nebo jsi seknul?
Alesh.Mě bude stačit když se po čase dozvím kdopak nám to tady loupe perníček...česká facka bude asi to nejlepší:
Dobrý večer všem co ještě nespí.
Včerejším dnem jsem se pustil za pomoci několika přátel do velice přijemné a duchaosvěžující "práce" a sice do postupné sklizně od vrcholků rostlin