Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 10x Chronic, 400W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5

Otázká zní:
This poll is closed.
Vyhulí mi to bambuli... 41 45.56%
Nevyhulí mi to bambuli... 1 1.11%
Vyhul mi bambuli... 48 53.33%
Total: 90 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
JOORDEE
Nový Člen

Karma uživatele JOORDEE - 42% Pěstitelská

2 Příspěvek č. 33

288g

Old Post 19-03-2007 v 15:12 PM
JOORDEE je offline   Profil uživatele JOORDEE   Find more posts by JOORDEE   Foto galerie člena JOORDEE   Click here to Send JOORDEE a Private Message   Add JOORDEE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

343.2541251 gramu

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 19-03-2007 v 16:28 PM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apofiss
Chosen One

Karma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

269,69 gé oujééé

#400/600/1000W-WR,NL,Mazar#Mad Idea No.2#Magořina#Kamrlík /150W/#Zvlhčování od A do Z#Zelená je tráva, fotbal to je hra!#Statistika strainguide Overgrow
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 19-03-2007 v 18:24 PM
Apofiss je offline   Profil uživatele Apofiss   Find more posts by Apofiss   Foto galerie člena Apofiss   Click here to Send Apofiss a Private Message   Add Apofiss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apofiss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shandy
Stálý Člen

Karma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

236 g

Old Post 20-03-2007 v 09:16 AM
Shandy je offline   Profil uživatele Shandy   Find more posts by Shandy   Foto galerie člena Shandy   Click here to Send Shandy a Private Message   Add Shandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dephp
Stálý Člen

Karma uživatele Dephp - 51% PěstitelskáKarma uživatele Dephp - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Rappa éj zase pěkný.. 275 g / 400w tip

Old Post 20-03-2007 v 10:50 AM
Dephp je offline   Profil uživatele Dephp   Find more posts by Dephp   Foto galerie člena Dephp   Click here to Send Dephp a Private Message   Add Dephp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

296 gramcůůůů

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 20-03-2007 v 15:18 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 39

324,52g

Old Post 20-03-2007 v 18:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
silkar
Stálý Člen

Karma uživatele silkar - 70% PěstitelskáKarma uživatele silkar - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

265

Old Post 20-03-2007 v 21:08 PM
silkar je offline   Profil uživatele silkar   Find more posts by silkar   Foto galerie člena silkar   Click here to Send silkar a Private Message   Add silkar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
C.R.E.A.M.
Stálý Člen

Karma uživatele C.R.E.A.M. - 96% PěstitelskáKarma uživatele C.R.E.A.M. - 96% PěstitelskáKarma uživatele C.R.E.A.M. - 96% PěstitelskáKarma uživatele C.R.E.A.M. - 96% PěstitelskáKarma uživatele C.R.E.A.M. - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Tak to vim náhodou uplně přesně..

247g

Old: HPS 100W, OC 32W - SensiStar, Fourway, NL/Sh, HKush, Chronic, no names...

New:_Continual_255W, Too many strains...

Old Post 21-03-2007 v 12:38 PM
C.R.E.A.M. je offline   Profil uživatele C.R.E.A.M.   Find more posts by C.R.E.A.M.   Foto galerie člena C.R.E.A.M.   Click here to Send C.R.E.A.M. a Private Message   Add C.R.E.A.M. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

tak já bych řekla nějakých 276,2 gé.

že by se podařila laší výbojka Rappáku?

!

Po pár letech zpět.

Old Post 21-03-2007 v 20:06 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

334g

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 21-03-2007 v 20:13 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Korzár
Nový Člen

Karma uživatele Korzár - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

jooo libovkaa.. tipuju 226g :-)

Old Post 22-03-2007 v 19:31 PM
Korzár je offline   Profil uživatele Korzár   Find more posts by Korzár   Foto galerie člena Korzár   Click here to Send Korzár a Private Message   Add Korzár to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 45

328

Old Post 22-03-2007 v 19:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BOLD
Stálý Člen

Karma uživatele BOLD - 86% PěstitelskáKarma uživatele BOLD - 86% PěstitelskáKarma uživatele BOLD - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

311 GiNoW

Old Post 22-03-2007 v 19:57 PM
BOLD je offline   Profil uživatele BOLD   Find more posts by BOLD   Foto galerie člena BOLD   Click here to Send BOLD a Private Message   Add BOLD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pexeson
Stálý Člen

Karma uživatele pexeson - 88% PěstitelskáKarma uživatele pexeson - 88% PěstitelskáKarma uživatele pexeson - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

234.2 gé

Old Post 22-03-2007 v 21:14 PM
pexeson je offline   Profil uživatele pexeson   Find more posts by pexeson   Foto galerie člena pexeson   Click here to Send pexeson a Private Message   Add pexeson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
golgotha
Stálý Člen

Karma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

298g

Kafe bylo málo sladký!

Old Post 22-03-2007 v 21:20 PM
golgotha je offline   Profil uživatele golgotha   Find more posts by golgotha   Foto galerie člena golgotha   Click here to Send golgotha a Private Message   Add golgotha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:57 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
28-04-2018 - 11x chronic - 22 odpovědí
02-04-2018 - 1.st COCO 400W - 35 odpovědí
29-02-2016 - CHRONIC 600w - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás