Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ja mám vyhliadnuté miesto už od zimy, toto miesto je vcelku nenápadné a v letnom zelenom poraste by sa par rastlín úplne stratilo, bohužiaľ včera som neďaleko miesta stretol celkom dosť ľudí, zväčša dôchodcov .. Tak som ešte skúšal prehľadávať okolie, či nenájdem niečo lepšie..
zbytočne..
Budem teda musieť znova vyraziť niečo nájsť, aj keď posledného polroka som nič lepšie ako toto neobjavil..
Tak z místem to byl vdycky problem,bydlime v takove lokalitě kde je hodně panelaku ikdyz ne uplně v centru,místo! místo! místo! kde??? s asi 4 letitou skušeností vim jedno,uplně nejideálnější místo je na místě :-) kde se zalesňují holé plochy,no a co tam roste?no přece BOROVICE! Musíte si ale najít takovou plantáž kde jsou borovice staré už pár let aby měli tak cca 2m je to idealni vyška kůly dostupnosti světla,takže postup je jednoduchý,zalezete uplně nejvíc doprostřed plantáže kde buď to je trochu holý flek a nebo prostě pár boroviček sejmete a uděláte si tak prostor pro kytky...Výhody jsou jednoznačný,kdo se bude prodírat hustejma borovicema a proč by to dělal?jo to je nanich hlavně dobrý,že jsou hustý odspoda nahoru takže si tam v klidu mužete zahradničit a nemusíte psychovat že vás někdo uvidí,,hlavně pozor když "lezete dovnitř" takhle mě vymák jeden šmejd co do lesa chodí krást dřevo,prostě mě viděl jak zalejzám do borovic a pak šel samozřejmě "na jisto"
Já sem tada jakoby nic hledat ještě nešel, ale podle mě tohle hledání nemá cenu. Na světě už není místo kam by nikdo nechodil. Bezpečnej plácek neexistuje.
Optie: máš pradu. jde o to něco vykoumat kde by nikoho ani ve snu nenapadlo tam slídit. v lese málokdo čumí do korun když jich tam je tolik, tak šup s kýblem nahoru. nebo si vybrat OOOOOOOOObrovskou plochu a tam to "na hulváta" řápnout.
+ mám letos vyhlídlý jedno místečku u cesty, je tam mokřina tudíž o zalívání nebude problém a teoreticky tam nikdo nepoleze, pokud si s sebou netahá gumáky žeano.
Ja mam place docela v poho, pac je hezky ukrytej v doliku, kam nikdo nevidi, vsude kolem sou kere a stromy, je to sice v lese, ale co nadelam, slunce tam jde plno.....kyticky tam rostou dobre a doufam, ze nikdo nebude corovat!!!!!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Tak tak 100% pravda, ja uz tak hladam a nachadzam fleky na svk aj na cz uzemi. Na svk uz 3 roky to takto robime a nikdy to nesklamalo. Tu v cz som to spravil prvy raz a myslim si ze to zase dopadne OK. Hnojenia a kvalitna genetika je samozrejme zaklad dobrej urody. Podla mojich skusenosti.............. . Kroviska su najsam lepsie na pestovanie a na cz, svk ich mam aj s kamosi 4 a ani jedno este nikdy nenasli.
Sice jsou duležity vsechny vase podminky pro dobre misto, ale ja jsem to vzal z druhe strany. Nasel jsem si nejdostupnejsi (1 km) misto na jiznim svahu. Muzu tam kazdej den , takze neresim problemy s vodou, tu si vemu z domu sebou. Mam ji mezi polem a cestou a pestuju tam tretim rokem. ted tam jsou tyhle ......
Mír je slovo dobry na to tvorit vety, ale jinak je mir něco jako Yeti, kámoš o něm vyprávěl nikdo ho ale nikdy neviděl, ale zni to pěkně jé mír to bych chtěl....- Prago Union, Kato-Deph
Sice jsou duležity vsechny vase podminky pro dobre misto, ale ja jsem to vzal z druhe strany. Nasel jsem si nejdostupnejsi (1 km) misto na jiznim svahu. Muzu tam kazdej den , takze neresim problemy s vodou, tu si vemu z domu sebou. Mam ji mezi polem a cestou a pestuju tam tretim rokem.
Mír je slovo dobry na to tvorit vety, ale jinak je mir něco jako Yeti, kámoš o něm vyprávěl nikdo ho ale nikdy neviděl, ale zni to pěkně jé mír to bych chtěl....- Prago Union, Kato-Deph
Nevím ale myslym si ze tento tread je na nic kazdej si snad umí vybrat místo sám tam kde bydly a zná to a pak není co resit postavim se na flek Jizni stranu svahu např najdu naky remízky treba a okopu zasadim a není co řešit!:-)))
Na mapy.cz sem si vybral poměrně pěknýho fleka... Mám to cestou do školy, kde jedu na motorce takovejch 30-40 minut. To místo je tak v půlce, takže tam sem krásně za čtvrt hodinky, což je paráda. Nedávno sem nastartoval můj motocykl a vyrazil sem se podívat na to místečko. Prolezl sem si tam okolí a byl sem mile překvapen. Už se těšim až někdy v dubnu tam pojedu znovu si to tam pěkně všechno připravit. Čégos
ahojte
muzu poprosit o radu kdyz uz dejme tmu si najdu ten flek vechno okolo toho vykutim mohl by nekdo prosim rozepsat trochu vic jak je nutne casto se oto starat a co vsechno tomu davat? hnojeni mi prijde trochu zbytecne ne? a zalivani jen v nejakych suchych dnech? nebose pletu? jinak jeste nejake jina specialni pece? diky moc za radu
mapy.cz ako take su nanič, ja som si pozeral fleky cez google earth vidno tam lúku a podobná veci z dost bliízka a nasiel som si par miest velmi dobrých ... k tomu 8x ist pozriet rastliny ja chodim najmenej 1x za tyzden a aj to vzdy ked niekde idem tak ma kazdy blbý občan v dedine pozoruje že kam idem atd. najlepsie ist zo psom alebo sa ist votiz na motorke
Ja idem mat flek už 3rok. Je to husto zarastená plocha medzi lesmy,ktorá je plná trnou,kriakov,pliag,stromčekov,malýn,klieštou,pavúkou,srniek hadou diviakou a dokonca som počul že v lokalite bola videná medvedica s malými.Uff zroka narok to viac hustne a už je to tam hardcore a plus tá údržba.Pár krát som sa stratil v tom všetkom a to z mojých cestičiek som tam daako netrafil ..Ale doporučujem ..Trocha si zasúperíte s prírodou ale výhra je vaša.
Nemyslim si , ze staci 8x rocne na policko , nn to je malo . Ja mam fleky tak dobre schovane , ze tam muzu spat a nikdy nikoho neuvidim
musim se k nim "plazit" par desitek metru krovim , s trnami jako ruka , ale tam pecky ! dulezite je HNOJIT jak na rust tak na Kvet , ty nove odrudy uz jsou tak preslechtene , ze proste bez hnojiv NEROSTOU !!!! pic