Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Weeno
Ještě by mě prosim tě zajímalo v jakých cyklech sprcha funguje - režim zapnuto/vypnuto? A pokud tedy nějak cykluješ, jaký časový spínač jsi na to použil?
Opravdu nadhera, myslim ze si priblizil mne a taky ostatnim ze aeroponie je docela realni moznost.
Ja zatim jedu cisto hydro, ale nad aerem uz premejslim nejaky ten patek.
K+++++
Jen bych celkem rad videl fotky ze sklizne budou jeste nebo uz je neskoro?
cus
davam dohromady aeroponicky kbeliky (2*3 kytky) a moc by me zajimalo jestli se muze hnojit jako normalne u beznych systemu nebo to musi byt naopak zredene. Nemam zkusenost z bubblerem ale tady sem cetl ze se musi davkovat 1:2 (u toho bubbleru)oproti jinejm technikam. Muzete mi nekdo kdo stim ma zkusenosti poradit Diky a cus JungleMan
chtel bych si pristi rok nechat jednu matku pres zimu, asi bych to skusil aeroponicky a svitil bych diodama.sem zacatecnik, myslite ze bych to zvladl?tenhle rok mam venku par kytek, asi z toho moc mit nebudu jen doufam ze dost skusenosti.