Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no jéjé,to bude šmak 14 dní na Finalu pěkně se to vyčistí a bude to chuťovka
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Pro zajimavost (mozna i pro zasmati) foto meho zlepsovaku na zalevani zadnich kytek kam se normalni smrtelnik nedostane.
Pouziti je jednoduche: neohebnou myslim ze hlinikovou trubicku strcim do kvetniku kde je treba a pak leju vodu do trychtyrku.
Zlepsovak se sqele uplatnil asi si to necham patentovat
Konecky listejcku se zacly ohybat nahoru, zloutnou a posleze i hnednou.
Koukal sem do FAQu vypadalo to na vysokou teplotu, tak jsem zvedl lampy (ted cca 30cm nad vrcholky). Prostrihal jsem listy, pridal vetrak a problem pretrvava!
Teplota je neco kolem 25 stupnu, coz si myslim neni tak hodne. Jeste podotykam, ze se to projevuje i u spodnich listecku.
Tak je to jasny! Jsou to paraziti!
Rekl bych ale ze spis svilusky nez trasnenky. Uz sem je mel, dal jsem jim Biolem a bylo to ok. Ted jsem to ja debil nekontroloval a o5 tam jsou. To osychani listu se mi nezdalo jako tyhle sfine. Kazdopadne je zase zkropim. Jsem zvedavej jestli postrik zabere v takovem stadiu kvetenstvi. Doufam ze holky jeste alspon ty 2 tejdny vydrzej.
Tak jsem se rozhodl nic s tim nedelat, jen sem prostrihal listy a vypada to dobre. Myslim ze se jim v ramci moznosti dari.
Vcera jsem naposledy hnojil, ted uz dostanou jen FinalSolutin
caues jowanes..parada moc se mi ty tvoje salamky libej..jeste zes tim bioolem nezkropil aspon nebudes kourit chemky..behem 14 dnu bys to z toho nedostal..
Zdar groweri, uz je to tady, nastal cas sklizne.
Holky dostaly 14 dni FS a ted jednou cistou H20. Pozitri uz budou viset řepetama dolu. Sem zvedavej na gramaz, nez budu kosit udelam srovnavaci foto s nejakym predmetem.
Zatim caues
Caues, se zpozdenim se hlasim a prinasim fotoa ze sklizne a dnesniho vazeni. S gramazi jsem spokojen, skoda jen ze jsem pri minulem pokusu nemel vahu a nemuzu porovnat vynos s mensim poctem kytek.
Ruahine: Mas pravdu trochu jsem to podcenil, s nejvetsi pravdepodobnosti byly napadeny uz ty schnicle. Chce to kontrolovat a nenachat nic nahode - ponauceni pro dalsi grow!! Trasnenky i svilusky uz mam za sebou, budu se tesit jiz za 14 dni na dalsi round, tentokrat s novym modelem