Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1.aeropokus-amazon-400W-great white shark z fem.seeds
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
myslite si ze pestovat ze seminek v amazonu je dobry napad?
snad by to melo byt v pohode nebal bych se toho
no zadna slava to sice neni ale svuj ucel to splni
uplnej nesmysl koreny by se do sebe mohli zaplest a mohlo by to delat pjeknej cajk
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

2kwjeton>o o mi jde jsou zastrizeny v tretim a je jich tam misto 16 jen 4 tak at strilej jak ruska pjechota

Old Post 25-11-2006 v 21:51 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pačmák
Stálý Člen

Karma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Jde ti to pěkně chlape. Budu tě pozorně sledovat a získávat cenné zkušenosti. Amazon na 16ks mám již připravený a v tomto týdnu už jen zajistím řízky a jdu taky do toho. Co trysky ? Zatím se ti neucpávají ? Četl jsem tu pár názorů, že by s nimi mohl být v tomto směru problémek.

Old Post 26-11-2006 v 09:03 AM
pačmák je offline   Profil uživatele pačmák   Find more posts by pačmák   Foto galerie člena pačmák   Click here to Send pačmák a Private Message   Add pačmák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 35

2pacmak-trysky jsou uplne v pohode nic se neucpava nic se nesere vynikajici pristup ke korenovymu systemu sprinterskej rust jsem z toho nadsenej cece
myslim ze budes spokojenej jinak koukej dokumentovat a hod mi pak link at ti to muzu taky zkouknout

Old Post 26-11-2006 v 17:00 PM
pačmák
Stálý Člen

Karma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Jo, jo. Dokumentace už probíhala v průběhu výstavby místnůstky. Zatím to mám uložené pouze v kompu. Musím si totiž ještě nastudovat vkládání fotek k příspěvku.

Old Post 26-11-2006 v 17:05 PM
pačmák je offline   Profil uživatele pačmák   Find more posts by pačmák   Foto galerie člena pačmák   Click here to Send pačmák a Private Message   Add pačmák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 37

zdarec a prepiname...
prepnuto je cca po 14 dnech koreneni + 13 dnech rustu
ted jenom jak holky v aeru vystrelej nahoru sam jsem zvedav

Old Post 28-11-2006 v 23:17 PM
Host
Host

Příspěvek č. 38

no rozrusta se to pekne no.. po 2dnech 12/12

Old Post 01-12-2006 v 20:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 39

pet dni kvet+2 male nebulky vyselektovane s propagatoru ze semen cca10dnu stare +pridanej zralok v hlinekokosu z matkarny usoudili sme ze ho nepouzijem na matku..ph 5.8+- ec 1.5 +maticka kali mist

Old Post 03-12-2006 v 20:04 PM
pačmák
Stálý Člen

dotaz Příspěvek č. 40

Chci se zeptat kdys začal přidávat hnojku do vody ? Anebo jak dlouho jsi na malé rostlinky nechal stříkat pouze čistou vodu ?

Old Post 05-12-2006 v 21:41 PM
Host
Host

Příspěvek č. 41

pacmak-prvnich 5 dnu jenom roots a po 5 dnech jsem zacal pomalu pridavat hnojku na rust +missing link+enzymes ale v male koncentraci a postupne zvysovat..

Old Post 05-12-2006 v 22:04 PM
Host
Host

nova matkarna Příspěvek č. 42

zdarec takze dneska jsme dostaveli konecne novou rizkarno matkarnu..stacilo par prken hrebicku a sroubu a trocha ty folie z growshopu...tady posilam par fotecek jak jsme to vyresily
osvetleni jsou zatim 2x cool white 36W a jedna 36W flora s modrym svetlem odtahuje to 150m3/h trubkovy odtah z hornbachu za 500kc...pasivni pritah lze videt na fotografii c.4 ..
na kliceni rizku mame aeroponni propagator pro 12 rostlin a matky rostou v hline. momentalni osazenstvo jsou 5xkali mist (serious)a 2x nebula(paradise) jeste nevyselektovano pohlavi...

Naposledy upravil 07-12-2006 v 18:13 PM

Old Post 05-12-2006 v 22:08 PM
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Co si mylíš o nutnosti použítí RootJuice nebo jiného kořeňáku? Prorostou kořeny i bez toho? Nebo jde jen o urychlení prorůstání?

K tý matkárně
Máš v plánu zůstat u zářivek? Jestli jo kolik jich tam ještě budeš přidávat? Nebylo by lepší emháčko?
Jak máš pořešenou vlhkost?

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Old Post 05-12-2006 v 23:02 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 44

2eso-diry jsem nedodelal protoze se mi zatim nechce a nemam natolik narostly matky aby bylo nutno rezat..imho ofuk tam samozrejme je
je to malej sunon a fouka ze shora na kytky

Naposledy upravil 06-12-2006 v 16:39 PM

Old Post 06-12-2006 v 16:30 PM
Host
Host

Příspěvek č. 45

2erixon-bydlim tak 500m od more+mam zvlhcovacku..staci juknout o par prispevku vys na starou matkarnu..jen ji foukam do pokoje ne primo na kytky...
root juice pouzivam bez nej jsem nezkousel takze vlastne ani nevim jestli by to bez nej bylo lepsi kazdopadne koreny asi porostou i bez nej.... jak biobizz tak bionova jsou do amazonu nevhodne bo silene mrdaj s ph takze pristi grow musim zkusit asi GH nebo b cuzz a uvidi se kazdopadne myslim ze lepsi s nim nez bez nej..
zarivku budu pridavat jeste jednu 36W modrou...nehodlam mit matky leta chci to stridat...takze to bude stacit myslim

Old Post 06-12-2006 v 16:35 PM
pačmák
Stálý Člen

amazoňáci Příspěvek č. 46

Já už chci mít také takové krásné kořínky kolegové. Vypadá to u Vás bezvadně. No a ta krásná zeleň. Tak jo, já si tedy ještě chvíli počkám. Ať se dál daří.

Old Post 07-12-2006 v 17:56 PM
Host
Host

Příspěvek č. 47

Zdarec tak pro presnost jeto 9dnu preple na quet a zacinaji se objevovat prvni male bliznicky snad to dobre dopadne a nezhermi to ,,,,

Naposledy upravil 07-12-2006 v 21:39 PM

Old Post 07-12-2006 v 21:11 PM
pačmák
Stálý Člen

Dotaz : Příspěvek č. 48

Zdravím Amazoňáky.
Jak často přidáváte hnojky do nádrže ?
Řídíte dávkování podle EC nebo přihnojujete v nějaké periodě ?

Old Post 12-12-2006 v 15:46 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás