Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jde ti to pěkně chlape. Budu tě pozorně sledovat a získávat cenné zkušenosti. Amazon na 16ks mám již připravený a v tomto týdnu už jen zajistím řízky a jdu taky do toho. Co trysky ? Zatím se ti neucpávají ? Četl jsem tu pár názorů, že by s nimi mohl být v tomto směru problémek.
2pacmak-trysky jsou uplne v pohode nic se neucpava nic se nesere vynikajici pristup ke korenovymu systemu sprinterskej rust jsem z toho nadsenej cece
myslim ze budes spokojenej jinak koukej dokumentovat a hod mi pak link at ti to muzu taky zkouknout
Jo, jo. Dokumentace už probíhala v průběhu výstavby místnůstky. Zatím to mám uložené pouze v kompu. Musím si totiž ještě nastudovat vkládání fotek k příspěvku.
pet dni kvet+2 male nebulky vyselektovane s propagatoru ze semen cca10dnu stare +pridanej zralok v hlinekokosu z matkarny usoudili sme ze ho nepouzijem na matku..ph 5.8+- ec 1.5 +maticka kali mist
pacmak-prvnich 5 dnu jenom roots a po 5 dnech jsem zacal pomalu pridavat hnojku na rust +missing link+enzymes ale v male koncentraci a postupne zvysovat..
zdarec takze dneska jsme dostaveli konecne novou rizkarno matkarnu..stacilo par prken hrebicku a sroubu a trocha ty folie z growshopu...tady posilam par fotecek jak jsme to vyresily
osvetleni jsou zatim 2x cool white 36W a jedna 36W flora s modrym svetlem odtahuje to 150m3/h trubkovy odtah z hornbachu za 500kc...pasivni pritah lze videt na fotografii c.4 ..
na kliceni rizku mame aeroponni propagator pro 12 rostlin a matky rostou v hline. momentalni osazenstvo jsou 5xkali mist (serious)a 2x nebula(paradise) jeste nevyselektovano pohlavi...
2eso-diry jsem nedodelal protoze se mi zatim nechce a nemam natolik narostly matky aby bylo nutno rezat..imho ofuk tam samozrejme je
je to malej sunon a fouka ze shora na kytky
2erixon-bydlim tak 500m od more+mam zvlhcovacku..staci juknout o par prispevku vys na starou matkarnu..jen ji foukam do pokoje ne primo na kytky...
root juice pouzivam bez nej jsem nezkousel takze vlastne ani nevim jestli by to bez nej bylo lepsi kazdopadne koreny asi porostou i bez nej.... jak biobizz tak bionova jsou do amazonu nevhodne bo silene mrdaj s ph takze pristi grow musim zkusit asi GH nebo b cuzz a uvidi se kazdopadne myslim ze lepsi s nim nez bez nej..
zarivku budu pridavat jeste jednu 36W modrou...nehodlam mit matky leta chci to stridat...takze to bude stacit myslim
Já už chci mít také takové krásné kořínky kolegové. Vypadá to u Vás bezvadně. No a ta krásná zeleň. Tak jo, já si tedy ještě chvíli počkám. Ať se dál daří.