Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » 400w hydro chronik - upgrade 600w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
dvojka-trojka
23

Karma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

JJ, tenhle "sliz" se mi v hydru dělal pravidelně, když jsem používal AH doplňky, především pak po kořenovém stimulátoru (Root stimulator) a po Growth/Bloom exellaratoru. Vždy po aplikaci jsem to tam druhý den našel, ale normálně jsem to tam nechával a kytky nevypadaly, že jim to nějak vadí.
Mě to teda trochu sralo, tak jsem se kolem toho trochu poptal a bylo mi řečeno, že to nevadí. Dělalo se mi to jak se vzducvhovačem, tak i bez něj. A NEPOUŽÍVÁM peroxid.
Od doby, kdy používám hnojiva GH + GH doplňky se mi to tam nedělá.

2eso rimmer: tou "ušlechtilou" houbou myslíš asi buď Trichodermu, která po aplikaci "žije" na kořenech a tím chrání kytku před ostatními plísněmi/houbami, kterými se živý

,nebo BioMagix=Obklopí kořeny jako celek ochranným podhoubím, jež brání patogenům ve výživě, růstu a reprodukci, a tedy v přežití.
BioMagix má i druhou funkci, neméně významnou: tato vyvážená směsice baktérií rozkládá odpad ve výživném roztoku, čímž umožňuje převádět organickou látku s potenciálem přenosu chorob na další minerální soli snadno dostupné rostlině.

23

Old Post 20-11-2006 v 13:42 PM
dvojka-trojka je offline   Profil uživatele dvojka-trojka   Find more posts by dvojka-trojka   Foto galerie člena dvojka-trojka   Click here to Send dvojka-trojka a Private Message   Add dvojka-trojka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

eso: jj AH je hold chemka... Ale jinak doufám, že nás tady budeš dál otravovat s novejma fotečkama
ať to kvete!

*** HIPPIE KOKOT AMATÉR ***

Old Post 20-11-2006 v 14:37 PM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Chemie ?????????????????? Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od eso rimmer
svahadji >
dik za podporu
AH proste uz seru no ... a jsou slabe. kamos co mam od nej chroniky pali ec az na 2,2 at ma vubec zeleny kytky. je to maras !
jinak fotky budou a doufam ze bude na co koukat

tak ted už tě nechápu vůbec ,kde si vzal že AH hnojivo je slabé?? a už vůbec nechápu proč ten tvůj kamarád nedal Ec třeba až na max a to není 2,2 ,ale tři

Old Post 20-11-2006 v 20:28 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 36

FOR eso rimmer ,ještě sem to nezkoušel.Ale vím že je to strop,měl sem tam jednou 2.80 Ec

Old Post 22-11-2006 v 19:09 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dlouhán
deathrace king

Karma uživatele dlouhán - 97% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 37

tak sláva kámo, gratulace! teď už to snad půjde jako po másle
fandim a sleduji
K+

Old Post 22-11-2006 v 21:01 PM
dlouhán je offline   Profil uživatele dlouhán   Find more posts by dlouhán   Foto galerie člena dlouhán   Click here to Send dlouhán a Private Message   Add dlouhán to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morpheus
Stálý Člen

Karma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Od začátku jedu Bcuzz a žádný soply jsem neměl Vzduchovat roztok mi taky přišlo zbytečný,takže pro mě Bcuzz je jasná jednička.Z těma rohožema měl Snark podle mě pravdu.Dokud neuděláš stabilní Ph tak bych hnojky nedával,ale snad se nic hroznýho nestane ( já jsem taky moc často odpad neměřil a pohoda).Hlavně tu jungli pořádně profukuj aby se ti nakonec ještě nestala poslední pohroma a tou jest ta všemi nenáviděná plíseň.
Takže good luck a ať už nemáš proubléms

2x600W POG + Chronic + Mazar

2x600W POG vs. Chronic White BOX - No. 48

Dispatch Warlock and Ajax to bring back his body

Old Post 25-11-2006 v 11:51 AM
Morpheus je offline   Profil uživatele Morpheus   Find more posts by Morpheus   Foto galerie člena Morpheus   Click here to Send Morpheus a Private Message   Add Morpheus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morpheus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalas
Stálý Člen

Karma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

zdarec idealni je 21°C

Chronic, Mazar-bubler, 400W-Sklizeno
PwP-bubler,400W--Sklizeno
JH, PoG - Bubler, 400W-Sklizeno
Zabezpečení pěstírny aneb využití mob tel.

Old Post 25-11-2006 v 15:38 PM
dalas je offline   Profil uživatele dalas   Find more posts by dalas   Foto galerie člena dalas   Click here to Send dalas a Private Message   Add dalas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 40

citace:
Původní příspěvek od eso rimmer
cuz Morpheus !
... EC je na 1,89 !! ph 5,6

kolik ma bat idelani teplota vody ??

Nevím pořád že máš s toho Ec takový strach ,já mám daleko menší květy TADY než ty a Ec mám na 2.0 .
Neboj se toho,kytkám to pouze prospěje a budeš mít pořádný SALÁMY

Jinak na té teplotě roztoku až tak moc nezáleží,ale dobrý je mít 21-23 stupnů.

Old Post 25-11-2006 v 16:04 PM
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 41

no,to mám taky.podle mne je to tím že se hnojivo usadí níže a čerpadlo ho odčerpá ze spoda.řeším to častějším promícháváním a přidáváním Ec

Old Post 25-11-2006 v 19:21 PM
dlouhán
deathrace king

Příspěvek č. 42

jestli eso bublá, tak je nesmysl že se hnojivo usadí na dně. pokud ti klesá ec, tak prostě přidej hnojky bych řek. klesající ec se asi = většímu apetitu kytek, kterému neodpovídá koncentrace hnojiv v roztoku. jen moje teorie, hydro jsem jel naposledy před 2 lety a bez měřáků
zkus dát na manhunnta a zvyš ec
gl
dl.

Old Post 26-11-2006 v 09:34 AM
dlouhán je offline   Profil uživatele dlouhán   Find more posts by dlouhán   Foto galerie člena dlouhán   Click here to Send dlouhán a Private Message   Add dlouhán to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dlouhán
deathrace king

Příspěvek č. 43

no protože ti ty hnojky kytí spotřebují - a tím pádem si myslím, že je třeba vyrovnat poměr voda/živiny = používat roztok s vyšším ec..

Old Post 26-11-2006 v 13:02 PM
drtikol
Stálý Člen

Karma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

cuz,

jel sem ve stejnym maltaku, ale bubbler, 2X perlickova clona a na dne se mi usazovaly metropy stejne, na dne bylo ec 3,15 na hladine 3,05, zrejme to chce daleko mocnejsi michani....

jinak rimmer, neboj se jim nakotlit, ja uz bych jim dal ec 2,5

chronic; mazar, g13froc; nirvana-special, g13froc; mazar, peacemaker; peacekeeper 0.07kW

* * * tune da grower radio * * *

Old Post 26-11-2006 v 13:11 PM
drtikol je offline   Profil uživatele drtikol   Find more posts by drtikol   Foto galerie člena drtikol   Click here to Send drtikol a Private Message   Add drtikol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele drtikol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dvojka-trojka
23

Karma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Čau, jde o to, jestli se bavíš o hydru, nebo o hlíně. Pokud jde o hlínu myslím, že ideální Ph je těch 6,2-6,5. V hydru to chce mít trošku nižší, já to udržuju mezi Ph 5,5-5,8.
Každopádně NIKDY nemám víc než těch 6,5....
23

Old Post 27-11-2006 v 08:12 AM
dvojka-trojka je offline   Profil uživatele dvojka-trojka   Find more posts by dvojka-trojka   Foto galerie člena dvojka-trojka   Click here to Send dvojka-trojka a Private Message   Add dvojka-trojka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
POP
Nový Člen

Karma uživatele POP - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

te zdravim,jenom k ty nadrzi. je urcite dobry mit nadrz zakrytou,aby do ni neslo zadny svetlo.a k tomu vzduchovani sem casem zjistil,ze je asi dulezitejsi mit v nadrzi michajici cerpadlo,aby zalivka byla furt zamichana.myslim si,ze v hydru maji koreny dost kysliku.

Old Post 27-11-2006 v 08:59 AM
POP je offline   Profil uživatele POP   Find more posts by POP   Foto galerie člena POP     Add POP to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
POP
Nový Člen

Karma uživatele POP - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Ph 5,8-pri rustu je good,na kvet lepsi 6,2-6,5 v hydro pestbe ideal.

Old Post 27-11-2006 v 09:05 AM
POP je offline   Profil uživatele POP   Find more posts by POP   Foto galerie člena POP     Add POP to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 48

zbytečně vyhozené peníze,conrad-czechšmejd ...nebo němecšmejd?

Old Post 27-11-2006 v 11:15 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás