Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JJ, tenhle "sliz" se mi v hydru dělal pravidelně, když jsem používal AH doplňky, především pak po kořenovém stimulátoru (Root stimulator) a po Growth/Bloom exellaratoru. Vždy po aplikaci jsem to tam druhý den našel, ale normálně jsem to tam nechával a kytky nevypadaly, že jim to nějak vadí.
Mě to teda trochu sralo, tak jsem se kolem toho trochu poptal a bylo mi řečeno, že to nevadí. Dělalo se mi to jak se vzducvhovačem, tak i bez něj. A NEPOUŽÍVÁM peroxid.
Od doby, kdy používám hnojiva GH + GH doplňky se mi to tam nedělá.
2eso rimmer: tou "ušlechtilou" houbou myslíš asi buď Trichodermu, která po aplikaci "žije" na kořenech a tím chrání kytku před ostatními plísněmi/houbami, kterými se živý
,nebo BioMagix=Obklopí kořeny jako celek ochranným podhoubím, jež brání patogenům ve výživě, růstu a reprodukci, a tedy v přežití.
BioMagix má i druhou funkci, neméně významnou: tato vyvážená směsice baktérií rozkládá odpad ve výživném roztoku, čímž umožňuje převádět organickou látku s potenciálem přenosu chorob na další minerální soli snadno dostupné rostlině.
Původní příspěvek od eso rimmer svahadji >
dik za podporu
AH proste uz seru no ... a jsou slabe. kamos co mam od nej chroniky pali ec az na 2,2 at ma vubec zeleny kytky. je to maras !
jinak fotky budou a doufam ze bude na co koukat
tak ted už tě nechápu vůbec ,kde si vzal že AH hnojivo je slabé?? a už vůbec nechápu proč ten tvůj kamarád nedal Ec třeba až na max a to není 2,2 ,ale tři
Od začátku jedu Bcuzz a žádný soply jsem neměl Vzduchovat roztok mi taky přišlo zbytečný,takže pro mě Bcuzz je jasná jednička.Z těma rohožema měl Snark podle mě pravdu.Dokud neuděláš stabilní Ph tak bych hnojky nedával,ale snad se nic hroznýho nestane ( já jsem taky moc často odpad neměřil a pohoda).Hlavně tu jungli pořádně profukuj aby se ti nakonec ještě nestala poslední pohroma a tou jest ta všemi nenáviděná plíseň.
Takže good luck a ať už nemáš proubléms
Původní příspěvek od eso rimmer cuz Morpheus !
... EC je na 1,89 !! ph 5,6
kolik ma bat idelani teplota vody ??
Nevím pořád že máš s toho Ec takový strach ,já mám daleko menší květy TADY než ty a Ec mám na 2.0 .
Neboj se toho,kytkám to pouze prospěje a budeš mít pořádný SALÁMY
Jinak na té teplotě roztoku až tak moc nezáleží,ale dobrý je mít 21-23 stupnů.
jestli eso bublá, tak je nesmysl že se hnojivo usadí na dně. pokud ti klesá ec, tak prostě přidej hnojky bych řek. klesající ec se asi = většímu apetitu kytek, kterému neodpovídá koncentrace hnojiv v roztoku. jen moje teorie, hydro jsem jel naposledy před 2 lety a bez měřáků
zkus dát na manhunnta a zvyš ec
gl
dl.
jel sem ve stejnym maltaku, ale bubbler, 2X perlickova clona a na dne se mi usazovaly metropy stejne, na dne bylo ec 3,15 na hladine 3,05, zrejme to chce daleko mocnejsi michani....
jinak rimmer, neboj se jim nakotlit, ja uz bych jim dal ec 2,5
Čau, jde o to, jestli se bavíš o hydru, nebo o hlíně. Pokud jde o hlínu myslím, že ideální Ph je těch 6,2-6,5. V hydru to chce mít trošku nižší, já to udržuju mezi Ph 5,5-5,8.
Každopádně NIKDY nemám víc než těch 6,5....
23
te zdravim,jenom k ty nadrzi. je urcite dobry mit nadrz zakrytou,aby do ni neslo zadny svetlo.a k tomu vzduchovani sem casem zjistil,ze je asi dulezitejsi mit v nadrzi michajici cerpadlo,aby zalivka byla furt zamichana.myslim si,ze v hydru maji koreny dost kysliku.