Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim groweri
fraise sativa
mam tu menší problém za semena sem dal poslední cash a nak neklíčí.už je mam 3dny ve vate a nic ani jedno nepuklo.byl bych vám moc vdečnej za vaše skušenosti s tímto modelem.....at vím jak na tom sem....... dík
Musim sa pridat tiez som pocul ze to nema bohvieaku klicivost...Ale mal som uz taky problem pred rokom a mozem vam poradit ako rapidne zvysit klicivost chlapici...
Ja to robim tak ze do filmaka dam odstatu vodu do nej par kvapiek peroxidu vodika a hodim tam seeds na 24 h..Potom uz klasika medzi 2 vatovimi tamponami ale davam na to tiez odstatu vodu s pridavkom peroxidu vodika..A osvedcilo sa mi menenie tych tamponov kazdy den klicivost bola vyssia...
Guud lak
Realita je plná pesimizmu, preto žijem mimo nej ...
j.train : nebo skus naříznout slupku ... některé semínka ji mají dost tvrdou..jednou jsem to zkoušel, když se ani po 2 týdnech neukázal klíček, začali už plesnivět, tak jsem si řekl proč to nezkusit.. a fungovalo to! http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=6
no ja som 2 seeds skusal dat naklicit pretoze indimu nesli vyklicit a obe mi do 3 dni vyklicili. daval som klicit klasicky medzi vatou a papierovymi vreckovkami... dufam,z e to nebola len haluz a naozaj vyklica aj tie dalsie.... potom hodim dalsi report klicivosti, ked nezabudnem......
Zdarec. Minulý rok jsem vypěstoval svoje 1. noname kytky a tento rok bych si chtěl objednat semena erdbeeru, ale než budu objednávat chtěl bych se zeptat co říkaté na ten SwissMix http://www.cannabis-helvetica.ch/shop/index.php?cat=30?
Máte s ním někdo nějákou zkušenost?
mmmmmmm- tak zatímco Sadhu od Mandaly už po dvou dnech 10 z 10 ukázalo klíček, z 10 Erdbeer jsou teď 4 puklý, ale klíček ještě nevidím ani jeden myslíte, že už bych jim měl pomoct rozloupnutím?
Taky jsem to chtěl obědnat, ale když vidim vaše problémy s klíčivostí tak nevim jestli vzít taky z helveticy Purpurelu Ticinesi nebo jít k (dražší) konkurenci (bluehemp)
Ako som pisal aj tu tusim uz davnejsie (nechce sa mi to hladat), na Helveticu som pocul viac nie moc ok referencii, na BlueHemp je to presne opacne, je to na kazdom ci chce setrit a potom sa skor obavat neuspechu alebo pojde do BlueHemp kde si mozno oproti inym trosku priplatite ale mate uspech pomerne isty (pocitam growerom co vie co robi).
Klamal by som keby som povedal, ze viem kde je problem. No vychadzam z realnych reakcii ludi.
Pestoval som (resp. pokusal sa) pred par rokmi Granfloru no mal som stare seeds (neboli priamo z OWLs production) ale od jeho znameho a ten ich mal od neho takze to neznamena, ze on ma stare seeds.
Ale v kazdom pripade ako som pisal, BH seeds su hojne chvalene ludmi co ich pestovali, to je ten najpodstatnejsi argument pre mna
Opravdu se moc divím Vašim problémům s klíčivostí ja ji měl více než dobrou, ale kupoval jsem je před rokem.Semena dávám přímo do hlíny a nepamatuju, že by mi nějaký Erdbeer nevylezl (maximálně jsem měl dvojčata).
C-H neprodává jenom svoje odrůdy, ale většina jejich nabídky je od jiných breederů, slyšel jsi tedy DDT špatné názory na semena přímo původem od C-H, na celý jejich seedstock nebo na firmu jako celek?Mě např z 5ti Top Haze semen nevzešlo (ani klíček) ani jedno a Lebanese i když není špatný a je opravdu rychlý, měl ke konci květu sklony k hermafroditismu (chápu je to landrace) a zlehka mi oprášil zahradu.Takže ja mam zase trochu rozdílné reálné zkušenosti s Bluehemp.
p.s. Heavenů mi vylezlo 5 z 5ti a PurTicinensis 5 z 8mi