Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarek,Farda voni to uzasne neco jako lesni plody taky to pekne pritahuje musky a vseljaky haveti a krasne seto sype mam ztoho radost. Apfel mnel si dobrou genetiku?
Smutnice jsem měl a děla všechny možné pokusy od tabáku,brambor a desek. Pokud je to kousek do sklizně a není jich moc , tak se nic neděje, moc kytkám neublíží,dá se použít i sprej na hmyz s krátkou ochranou lhůtou, ale na začátku květu už nic krom chemie není moc účinné. nejdůležitější je prevence, viz má sterilizace hlíny a máte po starostech !!!!!!!!!!!!
zdarek ,dnes jeto 50den kvetu vzdycky tam litaj tak 3 smutnice a nebo zadna takze si myslim zejich moc neni ale jakoze vzhledovy zmeny na kytkach sou hnedy flicky. chci se zeptat na ten tabak?? jak seto dela?? takze oprava ted sem vyndal kytky ze skrini a jakoze docela hejno s mutnic tam lita
zdarek,Takze sem predcasne sklidil pac mi to naprosto vyhovuje nedokazu typnout koliktoho bude ale moc ne zato kvalita je v pohode kour je docela tezej takze to celkem dusi na prsty mi lepily jako krava dosal sem ztoho skaf vypadalo to jako hasis ale bylotoho malinko na jednu malinkou ziletku a strasne to zrakvilo.Takze sem spokojenej z kvalitou ale z kavntitou moc ne