Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ganja Joe, technická otázka - Ty postříkáš kytky silným výtažkem z rulíku či muchomůrky zelené... neboli minimálně potenciálními smrtelnými jedy. Mno a teď Ti ty postříkaný kytky nikdo neukradne. Přeju dobrou chuť . Anebo Ti vlastně nevadí, že o nějaký kytky přijdeš tím, že je ojedovatíš, takže vlastně jediný, proč usiluješ o něčí zdraví či život, je prostě pouhý fakt, že MŮŽEŠ?
Jak pravila kamarádka - je to zmrdovina nonplusultra .
Takže - když Ti ty kytky postříkaný jedy nikdo neukradne, zhulíš je nebo vyhodíš - nebo je láskyplně daruješ kamarádům?
4mf3t4min: To rozkopání obličeje sem myslel obrazně - do hlavy kopou jenom k..... Ale je rozdíl způsobit někomu pár modřin nebo ho otrávit, to snad musíš uznat. Třeba může někdo na tu sračku, co by se tam nastříkala dostat nějakou alergickou reakci nebo podobně a bůh ví, jak by to dopadlo. Ale to je můj názor, klidně na to lejte třeba whisky, já bych to prostě neudělal.
thc.cwock:ma to na zahradu 80km.To je neproveditelne.Ja na zahradku dojizdim 30km,byl jsem tam docela casto,obcas i nocoval a stejne mi to vybrali.Delal jsem taky podobne manevry s igelitem jako Hary :-)
foliovnik jsem roztrhal,drevenou konstrukci roztloukl.
Mam i duvodne podezreni na jednoho kamose,ktery se chova jinak:-)
Ale seru na neho z vysoka,at bych mu udelal cokoliv kytky bych z neho stejne nevytloukl
Ganja Joe: vis problem je v tom ze kytky casto chodi corovat fetky ktery to pak prodavaj aby mely na smazeni, takze to tvy otraveny huleni se v dost kurioznim pripade muze dostat z5 k tobe (nebo spis k cloveku kdo je naprosto nevinny). Corky jsou byly a budou a nadelame s tim leda hovno. Jedina moznost je u kytek spat a nebo sadit na tolika mistech ze ti vzdycky neco zbyde.
jo čorkaře jsem dopadl byly to 13leté děti a ještě k
tomu cikáni takže jsem to ani neřešil vesnice od zahrady vzdálená 3km je cikánů plná takže zahradu prodám stejně jsem jí dostal od babičky a na ježdění není čas a ted když tam nemohu ani pěstovat tak to je ůplně pasé ty mrdky černý by čorli i petžel