Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
s4kuL : Nevytece jedna kapka za hodinu, ale hlina si vysaje tolik kolik potrebuje. Jedna dvoulitrova lahev mi vydrzela v10l kyblu 9 dni a jeste v ni trosku bylo, ale kytku jsem pred tim musel zalit 5l vody a dva dny pred tim nez jsem tam jel tak prselo.
ges: no sak delej jak myslis ... je to tvuj grow .... ale me se zdar 2l ma 9 dni celkem dost malo ... to mas tak 2 deci denne .... no jak chceas ja osobne bych si udelal ty diry i nahoru
lepsi dve deci denne, nez kdyz udelas diry i zvrchu a 2l litry ti vytecou za pul hodiny. Tento system zavlazovani neni pro trvaly rust kytky, ale jen pro jeji preziti v nouzi.