Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
troxu som telefonoval s tym pravnikom...da sa vselico s tym Tvojim pripadom...nasli Ti to v Cexax?alebo ceski colnici na slovenskej pode?co si vypovedal?ozvi sa do pm.mozno by to slo nakoniec este uhrat bez pokuty.zalezi na vypovedi...
na to to tazko uhras.inac vies o tom,ze ked sa do omamenia dostanes vlastnou vinou,tak sa na tvoj stav pocas ktoreho si sa dopustil precinu neprihliada?
Ahojte. Bacha na Valašské hraniční přechody. Jedna rada. Travku převážejte v autě sami. Travku nechejte u spolujezdce ve dveřích a kdyby něco, řekněte, že jse vezli stopaře...... . Hodně štěstí.
tak cosi napis.hlavne konkretne paragrafy.to s tym hulenim,im tazko moze pomoct.viz.>
§ 40
Upustenie od potrestania
(1) Od potrestania páchateľa prečinu, ak ním nebola spôsobená smrť alebo ťažká ujma na zdraví, možno upustiť, ak
a) páchateľ priznal spáchanie prečinu, jeho spáchanie ľutuje a prejavuje účinnú snahu po náprave a ak vzhľadom na povahu spáchaného prečinu a na doterajší život páchateľa možno dôvodne očakávať, že už samotné prejednanie veci pred súdom postačí na jeho nápravu,
b) súd prijme záruku za nápravu páchateľa a má za to, že vzhľadom na výchovný vplyv toho, kto záruku ponúkol, povahu spáchaného prečinu a osobu páchateľa uloženie trestu nie je potrebné, alebo
c) prečin spáchal v stave zmenšenej príčetnosti a súd má za to, že ochranné liečenie, ktoré mu zároveň ukladá, zabezpečí ochranu spoločnosti a nápravu páchateľa účinnejšie ako trest; to neplatí, ak si stav zmenšenej príčetnosti spôsobil vplyvom návykovej látky.
cize za hentake vyhovorky im mozu nalozit ochranne liecenie a ten kto soferoval bude mat este vacsie problemy
2 Expresion: ak chces kontakt na celkom dobrych pravnikov, ktori su navyse za free tak mi napis PM a dam ti kontakt. ja som ich potreboval pri spore s tmobilom a celkom dobre poradili