Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to fox_tonnzo - jasně že s bleskem jinak by to nešlo vidět. Ale je to focené vždy na večer. Snad to nikdo neobjeví. Jinak snad postnu nové fotky z polička u řeky, něco jsem pořídil.
Ahojte, po delší době se ozývám. Byl jsem skontrolovat políčka a první špatná zpráva protože políčko číslo 1 - tedy ostrov kompletně vybrané a polámané kytky měli již květy a nějakej pííííčus to porval a co nebylo ještě moc nakvetlé to jen polámal zbyli mi jen oči pro pláč, proto jsem to neměl ani sílu nafotit Kurwy jsou lidi.....
eek! fakt nářez, tenhle komentář jsem si nemohl odpustit...tohle jsem zatím letos fakt neviděl co jsou to za modely?? Trochu se rozepiš.... čím teď hnojíš???
Je to mix většinou řízků a to PwP, OB, Passion 1, GWS, A11xmtf, Durga Mata, SC, WW, Super Skank atd.
Ty nakvetlé s těma obrovskýma paldama jsou nonames ale brutální a odzkoušené.
Hnojím momentálně Alga Bloom, slepičáka a Pk13-14 a na konec použiji asi Rippen.
Něco staršího čekal jsem od Duduška na foťák
Políčko u řeky
Na te jedne fotce jde vidět jak mi to polámal vítr kytka měla přes tři metry část z ni ale obdivuhodně žije.
Byl jsem zkontrolovat pole u řeky a myslel jsem že chcípnu.... Prostě všechno vykradené... Ty zkurvené děvky!!! Sedl jsem si a asi půl hodiny jsem nechápavě čuměl doblba a nevěřil jsem vlastním očím. Zvládl jsem udělat jen dvě fotky a bylo mi skoro do breku. Takže jsem letos přišel o 2 pole ze 3. Tady měli kytky od cca 150cm do 3,5 metru, převážně větší jak 2,5metru.... Fakt hnus vzali všechno i to, co teprve začalo kvést, fakt jsem nechápal lidi jsou opravdu svině
Odnesli úplně všechno i listí, vůbec nic tam kromě suchých stonků nezbylo.................................