Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Máš je hezky košatý na to že sou za voknem t se musí nechat. Jak dlouho ti tam šainí slunce přes den ?Sou to řezy nebo sazenice ? Fšecko to sou JH ? Asi sem slepej
Já když měl kytky kdykoli za oknem tak zatemnění nebylo potřeba páč
tam světla nemám na rozdávání ( na prodej už vůbec ne)
a kytky začínali kvíst už v půli července ,
Jednou sem nedočkavě dokonce zasadil už 1 .února a sklízel sem koncem května výbornej gaučolep i když s řídkejma paldama
Jak to máš pořešený s všudypřítomnejma pohledama do oken
invalidních práskačů ? Okno do zahrady ?
to vite panove...wc je zahadnou mistnosti...tak zahadnou,ze me to tam neustale tahne.....nicmene asi zacnu fotit jinde..za a)za chvili se tam kyti nevejdou a za b)nerad bych aby tu byli ohlasy jen na muj zachudek,ale i na kyti
KHOOK:slunce na ne jde od zhruba osme ranni do ctyr,peti hodin...celkem to jde...vsechno to jsou sazenice,ted jsem jednu(kyti c.5) prikrejval hlinou do vetsi vysky,tak jsem fiknul bocni vetvicky a jednu jsem dal do vody....uz to pustilo koreny(viz foto)..taakze ji prdnu do hliny.......
..............JH?...nevim co je JH............
jinak poreseny proti vsudypritomnejm cizim pohledum to nemam nijak zasadne....bydlim v sedmem patre...takze se lehce redukuje pocet zvedavych ocicek,ale stejne ke mne vidi x lidi ze stejnych pater protilehlych baraku....ale nic horkyho...zatim je to x let kazdymu sumaak...
..jeste jsem nejak v tom vecnem mejdzorandskem oparu zapomnel dodat,ze jsem zakoupil PHYTAMIN...a tak 14 dni je tim postrikuju dle navodu...5 ml na litr...jedenkrat tydne....
sviti na ne slunecni paprsky,ale filtrovane tak,jak je klasicke okno panelaku profiltruje...vim...na pytel...............ale na parapet si to nedam....kriminal mi za to nestoji......rady..poznamky uvitam