Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Last week : SS,WW,PM krasně jedou, ale burma,mtfcxA11 a thai jsou nejaky chciply...snad to bude lepši..jinak nazacatku jsem psal o mazarovi,tak ten už nic:-) durga už je presazena daleko,společně s jinymi,takze photos budou jak to vyjde...
Tak todle je cca 12 dni stara fotka,navic ve spatne kvalite,za coz se omlouvam,kazdopadne to co na ni je,je uz minulosti...Nejaky prase mi odneslo vse co je ode me na pravo,takze zustal jen peace na levo,pac je v neckach a je hodne tezky,takze to nemohli unest:-) Ale neuveritelne...takova drzost..
jsem o ww a superthai lehci..
nemam ted svuj fotak,takze s fotama j to spatny,ale hned jak to pujde prihodim nejake makra kvetu a par peknych celkovych pohledu..Snad uz se nic neztrati..To je proste tim,ze jsem se vysral na ty pasti..Jak rad bych se ted dival do xichtu zmrda,co by tam byl chycenej a cekal nez si ho vyzvednu:-))
Ale co uz...Jen mne to utvrdilo v presedlani z out na in...
A jeste jedna starsi fotka...Somaskunk jeste pred kvetem...takova zelena kompozice..Behem tydne uz snad prihodim kvetouci fotos..
Tak to je nářez... upřímnou soustrast.
To tam museli přijet minimálně dodávkou. Teď jen aby nevořezali peacemakera až bude dozrávat.... Přeji aby ti vklidu dozrál a sám si ho sklidil! Pokud se zadaří, tak z něho bude dost na celej rok.
Letos sou ty čorkaři fakt neskutečně drzí - dva tejdny sem byl mimo a teď jen zírám kolika lidem tady už zmizeli kytí....
2st.Jan: jj uprimnou soustrast. Ten out je proste v tomhle na hovno. Ja kvuli tomu presel na in uz davno, a to jsem venku v ty dobe pestoval jen noname. Kdyby mi nekdo sebral jeste takovyhle dobry modely, tak jdu do indooru hned.
Pokud mas tu moznost je to nejlepsi reseni. Ja bydlim kousek za Prahou a uz nekolikrat jsem potkal skupinku treba 8mi lidi, jak procesavaj okoli, kam chodim se psem a co myslite, ze tam hledali.
Proste je to narez jaky jsou lidi svine.
Preju at sklidis alespon ten zbytek....
23
to all:
Jsou to prostě svině..Taky jsem už párkrát treba ve vlaku potkal od pohledu propalene lidi s baglama a dalekohledama...Skautici to nebyli:-))Lidi kradou na co príjdou,ale todle je jako kdyz vám někdo ukradne dite...Vkladate do toho cas,usili,penize a hlavne lasku a pak todle..A jeste s takovou drzosti-ne ze by si pockali,az to bude zrale a pak mi to sekli..Radsi to odnesli cele at jim to dozraje nekde v klidu na jistotu...Doufam,ze jim to taky nekdo potahne...A vubec bych se nedivil,kdyby se to v pruběhu dvou mesicu dostalo zpatky ke me v te podobe,ze mi to nekdo narve do skla a rekne ze to nekde koupil..
Proste in to jisti..Uz se tesim,snad mi to vyjde..
Konečně se našla chvilka,abych prihodil nejake info...
Takze v podstate celou dobu od začáku květu hnojím alga bloom ...Obcas jeste postrik primo na vetve v podobe phytaminu.
Green Sensation posledních 4 - 6 týdnů.
Ted bych to videl tak,ze to bude chtít jestě 2 týdny,neco možná až do konce října...Uvidíme jak to bude spočasím_kvůli plísním.
Soma skunk,ww,durga mata a burmaberry jsou skrz plísně ůplně v pohodě, ovšem s peacemakerem je trosku problém..Ten je ohodně náchylnější a to nepršelo ani nepamatuju..
Jinak kdyby byly pripomínky, ci dotazi, sem s nimi...Nenapada me co bych moh jeste pripsat...
Todle je durga mata...Jedina kyti sazena tuto sezonu ze semínka..
Duhá byla samec:-) Jinak podle fotek je videt,že to ještě nějaký čas potrebuje...Hlavně to chce vyfotit ve dne a lepsim fotakem..Do tydne bych mel mit svuj,tak uvidime...
Tak tady foto male ww co mi zbyla po te velke loupezi. Jeji velka sestra se musela zlodejum pekne vybarvit. Je moc pekna a vonava...Velice osobita vune:-))
A jeste soma skunk..
Kvuli plisni jsem ostrihal vsechny velky hlavni palice..A ze jich bylo...Na takovej kerik,jsem moc zvedavy na gramaz.
JInak vuně a ocukrovanost asi nej ze vsech modelu..Jsem zvedav na chut a stav. Ale to za tyden nejdriv.
Posledni fotku pred castecnou sklizni jsem bohuzel takto zprasil...Ale jsete jsem na nem nechal par mensich sisek dozrat,takze nejake makra budou..Popripade makra suchyho...
Posledni fotka somaskunku pred sklizni hlavnich palic se bohuzel vubec nepovedla,ale aspon pro predstavu ji sem dam. Somaskunk vypada zatim nejocukrovanej a nejvic smrdi..Skoro jako chciply ryby:-)
Makra prihodimz palicek ktere jsem nechal na dozrati. Z tech velkych budou az uschnou...
Hlavní palice peacemakera..
Telefon má presně 10cm..Takové malé měřítko..
Pm bohužel též sklizen predčasně..Už ho prudili mrazíky,tak jsem to rači sekl...Zrejme moc dlouha doba zrani a zacal mi vcelku pozde kvest,tak dopadl takto...
Tady ještě kyti,kterou jsem za celou sezonu zalil jen 2x a nechaval ji rust,jak priroda chtela...Byla hodne daleko,na velkym kopci,tak jsem ji nevenoval cas a krásně podzimně se vybarvila...Co ztrácí na výnosu (bude tak 5 g ze 3 vetvicek jak to uschne:-) dohání vůní..Neuvěřitelné..Nikdy jsem necítil nic podobného..