Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pavouček
Jenom pro doplnění. Tabáků mám celkem pět. Jeden je ten největší a pak 4 více méně pokusné. A pak vlastně ještě ten super bonsaj tabáček, kterej sem chtěl dát do své matkárničky, ale pak sem se rozhodl, že by kradl světýlko kytičkám, budoucím matičkám... Takže má útrum a bude venku. Jeho fotky postnu někdy příště. Tady mám jenom ještě bonus, pavoučka, který se zabydlel na jednom z mých tabáčků. Ještě někdy musím vyfotit rodinku pavouků, která žije na marijánce ve skleníku...
Mě třeba minulý rok dokvítal až v listopadu, měl jsem ho doma a kvetl skvěle. on začne kvést, ale když bude zima, tak ho dejte do tepla.
jo a co se týče těch žlutách listů, ty bud otrhej, anebo je zpracuj.
tabák se má sklízet před květem, kdy je vněm nejvíce aromatických látek
Čau Kapka1
A takhle vypadají zezhora. Na tejhle fotce sou focený zrovna povadlí a nezalitý, ale pořád vypadaj pěkně. No nezbývá mi než doufat, že vykvetou. Do tepla je samozřejmě přesunu... A na těch dalších fotkách je listí co jsem orval dneska z tabáčku. Na pár z nich byly takový flíčky leskle hnědý, nevíte někdo čím to je? Mám to i na zelených listech u některých tabáčků? A ještě můj tabáček Bonsaj, který si pěstuju jen tka pro radost a přemejšlým nad tím, zda ho nebudu pěstovat ve skříni indoor...
Takže mám pro vás ty slíbené fotky. Nejdřív tady sou všechny tabáčky vedle sebe. Z leva do prava od jedničky k pětce je to od nejmenšího k největšímu... Každý rostlině pak budu věnovat jeden příspěvek...
Tabák 1. - nejmenší
Jelikož mám tabáků pět a prostoru na ně málo, tak se často překrývají a tak, proto některý je vždy víc stíněn a míň pije vodu. To je tentokrát jednička. Nyní stojí na kraji a zase ostatní doroste. Což mi tak vnuklo nápad, že dva tabáky vyhodím. Mám jich zbytečně moc a stíní si...
Tabák druhý - druhý nejmenší
Co k němu. Roste asi v nejmenším a nejmíň hlubokém květináči. Je to poznat i na celé rostlině, že není tak mohutná. Listy sou spíše podlouhlé... A zbytečně moc žene nahoru - nejmenší květináč a není to nejmenší kytka...
Tabák třetí - prostřední
Je pěkně mohutný a bude jednou ze tří kytek, který se po dnešní předběžné sklizni nechám... Listy má krásně široké a nežene zbytečně do výšky..