Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj taky bych si dokázal každej den nepíchat herák, ale proč, když je mi po něm dobře
aneb milé děti ukázka závislosti v praxi
To ne, ja kouřim mj co 14dni (občas třeba 2dny po sobě) takže o zav. se da mluvit dost težko.
Ale kofein to už je horší. Nedovedu si představit den bez několika čaju/mate/kav
Jinak dneska moje 11leta sestra zasadila 4seminka technickeho.
vysvětlil jsem ji, jak se o to starat, a že to neni droga ale cený zdroj surovin který krasně kvete. S vychovou k ekologii se musí začit časně
No já to rozhodně pěstovat nebudu, né že by se mi technické konopí nelíbilo,ale nechci aby měly ostatníplné kytky semínek, to fakt ne!
Stačí že techniku pěstuje soused ..
Původní příspěvek od ThomasK No já to rozhodně pěstovat nebudu, né že by se mi technické konopí nelíbilo,ale nechci aby měly ostatníplné kytky semínek, to fakt ne!
Stačí že techniku pěstuje soused ..
Haha tak mu to kup jako darek a rekni mu ze tyhle seminka maj o par desetin procenta THC vic
VoidMAN : Vem si jizni moravu a Cannabis Ruderalis. To to bylo je a bude. Tak to ma byt. A odmitam, ze by zaplevelovani nasi krasne prirody polskym BENIKem bylo prinosne. Tahle kytka je slechtena 1/aby mela min nez 0.3% THC 2/Na prumyslove vyuziti.
Ruderalis ano, fuck off polske katolicke technice.
IMHO si myslim, ze kdyby slechtitele nemuseli dodrzet tu prvni podmiku, mohlo by byt toto konopi lepsi i v druhem aspektu.
Ruderalis ma v nasi prirode misto.
Treba, budes li mit dlouhou chvili, muzes vyslechtit cesky model : White Skoda 120L- Cross WW a ruderalis s autofloweringem
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
ja nevim co furt resite me pride konopi jako vysoce esteticka rostlina takze pokud se nekomu chce osit nejake verejne prostranstvi tak me to prjde min proti srsti nez kdyby tam nahazel odpadky a jestli ma nekdo pocit ze by ho takove jednani mohlo poskodit tak ho nechapu. v prirode roste konopi na kazdym rohu takze teorie 30km - pyl je v tomhle ohledu OT (pripadne slibte ze z tech 100 kytek vsechny samce vykillite a mate od tech puritanskejch puristu klid). no a co se tyka PCR divil bych se ze by se zabyvali takovejma picovinama to spada spis pod mestska feat duchodci.
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
virgill : Cetls co se tu vsechno psalo?
1/osazet verejne prostranstvi.. ehm, ne!!!
2/BENIKO je odruda, u niz je tvoreni hermafroditu bezne, tudiz killovani samcu je sice hezky, ale problem to nevyresi.
3/ Ze by se PCR nezabyvala marihuanou rostouci vsude kolem... Mas pravdu, jak by mohla Copak je zaima nejaka vyroba drog
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.