Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jelikož to vypadá, že už mám všechno v hlíně, rozhodl jsem se udělat takový mezisoučet, kolik že se toho vlastně letos zasadilo… Takže v zemi jich je v současné době 13, další 2 mám na stejném místě ve fóliáčku a 7 doma na balkóně…tzn. všehovšudy 23 kyti. Z toho:
5 x voodoo
4 x sweet tooth#3
3 x passion#1
2 x no name
2 x shaman
2 x satori
2 x papaya
1 x early bud
1 x buddha
1 x bogglegum
Samozřejmě se tento počet bude postupně zmenšovat…budou samci a možná i čorky(ty snad ne), takže nakonec bych byl rád, kdyby mi zbylo tak 8-10 kytiček… No, uvidíme na podzim!
Jo má to cenu. Konečně jsem oběvil nějakou kukuřici, ale je ještě hodně malinka. Bohužel je ale na druhou stranu, než co by se nám hodilo...
Co si pamatuju minulej rok, tak v tuhle dobu sem taky sadil do kukuřice (soudim podle její velikosti) a při sklizni měla ta kytka minimálně 2,5 metru.
4 deth.:S těma kopřivama to bude asi docela problém, protože teď už se mě nový místo moc hledat nechce...ale možná by to šlo tam, kde jsem měl zasazeno minulej rok(ovšem problém by byl s dopravou). Uvidim, co se dá dělat! Každopádně díky za radu...
4 JAHmaican:Asi tušim, kterej směr máš namysli...
4 Jay-Jay:Bohužel, žádnej z mejch kámošů zemědělec neni a přijde mi trochu blbý jít se zeptat přímo vlastníka pole či jinýho zainteresovaného člověka, kdy bude sklízet. Myslim, že mu to bude trochu podezřelý... Co si asi tak řekne, když se ho týpek s dredama přijde zeptat, kdy bude kosit kukuřici?! A neni třeba ňákej jinej způsob, jak se to dá zjistit??
2pan ker>no ono zas na druhou stranu vseckna kukurka se kosi koncem zari (letos tipuju rijna chce to hlidat a jak uvidis ze kosej 1.pole hned na to vlitnout....
4 deth.:No, koncem září taky vždycky ne...my třeba máme skoro každej rok kukuřici přímo za barákem(tam bych si kytky nikdy nedal, pže by tam vydržely tak tejden )a co si tak vzpomínám, tak tu někdy kosili už i koncem srpna! Ale zase je fakt, že letos tady byla dlouhá zima a kukuřice začla rašit hodně pozdě... Asi to udělám, jak řikáš ty, prostě to tam šoupnu a až uvidím, že někde kosej, tak to okamžitě sklidim a hotovo!
no...co třeba se tam stavit nebo spíš zavolat s tím,že potřebuješ do školy (rozuměj zemědělky popř vš ekologické) zjistit,kdy se kosí kuku? v rámci projektu...
Z důvodu nedostatku času, se teď nemám jak dostat na políčka. Ale od JAHmaičana mám zprávy, že kyti rostou pěkně. V nejbližší době bych snad měl mít po zkouškách a pak už zase hurá zahradničit! Jinak v pátek jsem si ještě od jednoho hodného growera z Brna přivezl tři řízky(teda vlastně dva pro sebe-buddhu a bogglegum;a jeden pro JAHmaičana-orange bud)...tak doufám, že na ně už není pozdě. Zatím se vyhřívají na balkóně každý pod svou pet lahví a v nejbližší době pravděpodobně poputují do kukuřice... Tam by se jim mělo dařit. Nečekám od nich žádné světoborné výnosy, to je samozřejmé, doba je už dost pozdní.
Fotky:
1, buddha...z trojice řízků určitě nejlépe rostlý
2, ve větším kelímku bogglegum v menším JAHmaičanův orange bud
Konečně jsem si jednou našel čas, abych vyrazil na políčka a jsem tu s menší aktualizací. Dnes bude převážně fotografická. Uvedu snad jen, že kromě řízků buddhy a bogglegumu už mám všechny kytičky v zemi, takže mi už teď nezbývá než jen zalívat, hnojit a fotit a čekat na další a další větvičky a další a další paličky... Kyti včera dostaly mňamky a to 2ml/l bio-grow a 1ml/l bio-bloom(tedy přesně tak jak Biobizz doporučuje)a k tomu ještě pár kapek pH+...
Jako první budu prezentovat fotografie od zdechliny:
3, čerstvě zasazené kytičky-ta bližší je early bud, vzdálenější no name
4, bonusové foto-hladomorna pro brouky v podobě JAHmaičanova zavlažovacího kelímku-kdyžtak koukněte do nekonopnejch fotek, kde je její poněkud vylepšená a upravená podoba...
Hmm...tak to ti pěkně děkuju, ted si všichni budou myslet, že jsem tyran
btw. Jsem si ani nevšiml, že ten tvuj Shamánek je takovejhle pěkněj.
No, jen jestli jsme je neviděli naposled po tej včerejší masakrózní bouřce!
Proč tyran...si za to můžou sami, nemaj tam lízt! Jj, jeden shamánek je pěknej, ale jinak nic moc...tak snad to nebude samec... Jinak ta bouřka byla fakt hustá, ale myslim že teď už kyti něco vydržej...problém by moh bejt jedině u těch čerstvě zasazenejch, uvidíme.
Na balkóně mám voodoo, které jsem naschvál zasadil co nejdýl a to především z bezpečnostních důvodů...prostě a jednoduše si nepřeju být odhalen. Ovšem jak se ukázalo, tak má veliký růstový potenciál a roste mi doslova před očima...protože vždy, když se na něj jdu podívat je větší a větší. Jestli stejným tempem poroste i dále, asi mi nezbyde než doufat, že sousedi nejsou kurvy a nepůjdou mě udat. Ale ven ho hodit nechci, protože je to krásný pocit, když můžu aspoň jednu kyti sledovat každý den...