Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Musím ti to tedy také pochválit, můj holandský překladateli..
máš ji mít.. ale nezvykej si na to (:
Aloha.. GM
Člověk by neměl strkat nos do chyb jiných lidí,
do toho co udělali nebo neudělali.
Spíše by měl přemítat, co on sám udělal nebo neudělal..
...GreenMary...
Zdar
Dneska jsem prisel domu a koukam na kýti a znicehonic tak 10% "vlásků" uz zhnedlo..Pripada mi to docela dost brzo, protoze kytky sou 17 den na kvetu,a sklizet se mi je fakt jeste nechce :)
hm :)(: .. skoda ze neumim fotit detailne ,jinak ty paldy sou obsypany pryskirici... tak to by mohlo pro dnesek stacit ,dalsi fota uz budou z harvest time tak asi za dva teydny,to uz bych je asi nemel hnojit abych nepokazil chut ,co ?
Čus Ideo
Fakt tak ňák koukám a prolejzám grower no a co nevidím?: sice pěkný kytí, ale tyhle mi fakt seděj... Nevíš za kolik a kde a jak se teho daj sehnat semínka??????
PS: Nechcu bejt rozdávačnej, ale co je malý, to je milý a ... a.... no prostě K+ letííííííííííííí
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
Cau a dik
Nevim jestli se day sefnout seminka protoze ani nevim co to bylo presne za model bud naka odruda haze skunku anebo to byl orange bud,kazdopadne ja to jel ze rizku ,a huleni to bylo docela masakralni... ;);)==~~
Zdarec chlape, určitě se Ti to povedlo, i když to bylo malý, já to taky o moc větší mít nebudu (myslim).
To jen tak pro útěchu...
Určitě už jsi to všechno zkouřil, tak Ti vlastně posílám karmu za vyhulený kytky.
Dej jim pánbu věčnou slávu!
yoo
tak to sem ani nečekal ,ze tohle tema jeste nekdy vyplave nahoru :)) jo kytky uz sou fuc ,zkurovalo to brutalne,nadherny aroma,skoda jenom ze sem se nikdy poradne nedovedel co je to za model ,ale to neva :)
jinak do 14 dni sem napostuju fakt neskutecny kytky,sou to 20 centimetrovy bonsaje a jsou uplne nařvaný pryskyřicí a včera sem si koupil 250tku tak je dam na poslednich 14 dni dokvist do skříně.
to teprv bude hardkor =)
uz se těšte haa a dik za karmu
Jsem rád, že máš takpěkné kytí, Já chci taky mít v pokoji 2*70w Je to pro mě zajímavá volba, nevím proč.
Ale ta 600 stovka mě láká:-)) Ale zůstanu u tech 2*70w