Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Rozhovor Jiřího X. Doležala pro Rádio Strahov
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Co si myslíte o JXD (prosím po vyslechnutí rozhovoru)
Sice má něco v hlavě ale je na něm poznat že už to přehání....
Je furt stejnej...
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Janxu
Stálý Člen

Karma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

ssmash: jeste ze si takovej idiot a ventilujes to tady

FIRST INDOOR 150W

Old Post 02-04-2006 v 22:49 PM
Janxu je offline   Profil uživatele Janxu   Find more posts by Janxu   Foto galerie člena Janxu   Click here to Send Janxu a Private Message   Add Janxu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

To Janxu...Teď sem moc nepobral proč ses do něj pustil Ale to bude asi tím že už mám spálenýho nějakýho toho šamana hh

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ
Můj předměstský OUTDOOR 2009

Old Post 02-04-2006 v 23:07 PM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janxu
Stálý Člen

Karma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

nechci nejak prudit, ale vyzrazovat tady svoji adresu neni dvakrat gut... ale kazdeho vec, treba se nemusi niceho bat...

FIRST INDOOR 150W

Old Post 03-04-2006 v 00:35 AM
Janxu je offline   Profil uživatele Janxu   Find more posts by Janxu   Foto galerie člena Janxu   Click here to Send Janxu a Private Message   Add Janxu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Galen Aldaron
Stálý Člen

Karma uživatele Galen Aldaron - 63% PěstitelskáKarma uživatele Galen Aldaron - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

.. btw: osobne mi prisli spis blby otazky posluchacu a obcas i ty moderatori :-) .. JxD byl az na svou dlouhodobou averzi na linux a pod. vlastne dost vecnej. Jen by me zajimalo z jake doby ten rozhovor je? - minimalne 3 roky starej, ne? :-)

Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)

Old Post 03-04-2006 v 00:38 AM
Galen Aldaron je offline   Profil uživatele Galen Aldaron   Find more posts by Galen Aldaron   Foto galerie člena Galen Aldaron   Click here to Send Galen Aldaron a Private Message   Add Galen Aldaron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marcon
Stálý Člen

Karma uživatele marcon - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

hezky. az na to ze uz sem to slysel nejmin pred peti lety ((

Old Post 03-04-2006 v 00:46 AM
marcon je offline   Profil uživatele marcon   Find more posts by marcon   Foto galerie člena marcon   Click here to Send marcon a Private Message   Add marcon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Njn..Tak sorry že žiju..2 Janxu..Aha..No jo vlastně..On se prvařuje jak sviň...To je ale ...No asi se nebojí...Sry Janxu ale sem už po shamanovi a víš určitě sám co umí

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 03-04-2006 v 01:13 AM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
romaniak
Stálý Člen

Karma uživatele romaniak - 90% PěstitelskáKarma uživatele romaniak - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Nevím jak je starej ten rozhovor ale urcite ne starsi nez strahovska menza kera je docela moderni tak 5let back bych rekl . jinak ohledne tech moderatoru nemohli delat moc velky nasupy protoze se museli ridit pravidlama SH a kdyby snim odpalili speka tak by jim za to hrozil vyhazov z koleji atd. ale jako fakt mazec kluci z cvut sou mazani

Old Post 03-04-2006 v 11:21 AM
romaniak je offline   Profil uživatele romaniak   Find more posts by romaniak   Foto galerie člena romaniak   Click here to Send romaniak a Private Message   Add romaniak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

Hehe..Asi jo

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 03-04-2006 v 17:46 PM
pyroman.cz
Stálý Člen

Karma uživatele pyroman.cz - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

sice nevim co to tam mluví za chlapíka ,ale má fakt hustý kecy

pyroman-sig

muj 1. indoor

1. priprava na OUT DOOR

Old Post 03-04-2006 v 18:08 PM
pyroman.cz je offline   Profil uživatele pyroman.cz   Find more posts by pyroman.cz   Foto galerie člena pyroman.cz   Click here to Send pyroman.cz a Private Message   Add pyroman.cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pyroman.cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Peshmerga
Stálý Člen

Karma uživatele Peshmerga - 61% PěstitelskáKarma uživatele Peshmerga - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Byl to velice zajímavý rozhovor a jsem rád, že jsi uvedl na něj ten odkaz.
Ale po těch circa 49 minutách otázek a odpovědí, mám takový osobní dojem, - mohu se mýlit , už se mi to stalo párkrát v minulosti - že pan redaktor Jiří X. Doležal má jisté problémy jak ve formulaci odpovědí, tak v intonaci a ta léta používání MJ a pochopitelně i jiných návykových látek se na něm definitivně "podepsala". Zajímavý rozhovor to však v každém případě byl. V Americe by z takového rozhovoru na rozhlasové stanici klepla prezidenta George W. Bushe (a ty jeho organizace jako DEA , CIA, FBI a FDA ) pepka. Thanks

Old Post 03-04-2006 v 19:10 PM
Peshmerga je offline   Profil uživatele Peshmerga   Find more posts by Peshmerga   Foto galerie člena Peshmerga   Click here to Send Peshmerga a Private Message   Add Peshmerga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

Přesně to si myslím taky píííz

Old Post 03-04-2006 v 20:06 PM
Host
Host

Příspěvek č. 44

Peshmerga: ani mně nepřipadne, že by měl x. doležal problémy s formulováním odpovědí. to spíš ti redaktoři, kteří byly jak to jen říct - úplně neschopní. pokládali nezajímavý a profláklý otázky a vyloženě do této problematiky moc neviděli. posrali si to oni no.
ale jinak díky za ten link. docela jsem se smál.

Old Post 03-04-2006 v 21:24 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MUZsRANAMI
Stálý Člen

Karma uživatele MUZsRANAMI - 86% PěstitelskáKarma uživatele MUZsRANAMI - 86% PěstitelskáKarma uživatele MUZsRANAMI - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

to strihorukyeduar: dik za poskytnutie rozhovoru

ti dvaja su fakt slabi, on je on.

JXD: co to huli? ktery konkretni hybrid 33.50 cca

dobre nazory ... pobavilo

I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace

T.I.P.: THE MARIJUANA GROWER'S GUIDE by Mel Frank and Ed Rosenthal
RENO (2005)+... RENO (2006)+EARLY MISTY (2006)+BIG BUD SUPER SKUNK (2006)+HAZE SKUNK (2006)+NO NAMES (2006)+DUTCH PASSION (2007)

Old Post 05-04-2006 v 10:50 AM
MUZsRANAMI je offline   Profil uživatele MUZsRANAMI   Find more posts by MUZsRANAMI   Foto galerie člena MUZsRANAMI   Click here to Send MUZsRANAMI a Private Message   Add MUZsRANAMI to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Peshmerga
Stálý Člen

Karma uživatele Peshmerga - 61% PěstitelskáKarma uživatele Peshmerga - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

4 příspěvek č. 50

Tak jsem si ho poslechnul dnes ještě jednou a nemohu se zbavit dojmu, že jsem se nemýlil, pokud jde o redaktora J.X.Doležala. Nicméně souhlasím, že to ti dva moderátoři radia Strahov moc nezvládli. Zaprvé byli velice mladí (jeden z nich 23 let) a zadruhé je odpovědi J.X. přivedly někdy úplně z rovnováhy. Nicméně znovu opakuji, bylo to zajímavé a doufám, že se tu objeví novější rozhovor s tímto pánem o současné situaci a ne o tom, co existovalo ještě za Václava Havla.

Old Post 05-04-2006 v 16:29 PM
Peshmerga je offline   Profil uživatele Peshmerga   Find more posts by Peshmerga   Foto galerie člena Peshmerga   Click here to Send Peshmerga a Private Message   Add Peshmerga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clovicek
Nový Člen

Karma uživatele clovicek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

rozhovor perfektni... Dojebavat umi Jirka pekne Moc jsem se pobavil, skvele hlasky, neschopnost moderatoru klast normalni otazky, zmatek v jejich hlavach pri odpovedich JXD a mnoho dalsich zajimavych veci Diky za link

Old Post 05-04-2006 v 18:26 PM
clovicek je offline   Profil uživatele clovicek   Find more posts by clovicek   Foto galerie člena clovicek   Click here to Send clovicek a Private Message   Add clovicek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ariel
Nový Člen

Karma uživatele Ariel - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

MODERÁTOŘI RÁDIA STRAHOV (akropolis) jsou TĚžcí AMATÉŘI!!!

jejich stylizace otazek mi pripadá i na jejich věk fakt hrozna, vubec nepochopili mnoho veci, o kterych s JXD mluvili. jako kdyby to byl jeho porad a oni byli hoste!!

VYMĚNÍM VYJETOU NAFTU ZA STRUNY OD SAXOFONU.

Old Post 05-04-2006 v 19:24 PM
Ariel je offline   Profil uživatele Ariel   Find more posts by Ariel   Foto galerie člena Ariel   Click here to Send Ariel a Private Message   Add Ariel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás