Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
.. btw: osobne mi prisli spis blby otazky posluchacu a obcas i ty moderatori :-) .. JxD byl az na svou dlouhodobou averzi na linux a pod. vlastne dost vecnej. Jen by me zajimalo z jake doby ten rozhovor je? - minimalne 3 roky starej, ne? :-)
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
Njn..Tak sorry že žiju..2 Janxu..Aha..No jo vlastně..On se prvařuje jak sviň...To je ale ...No asi se nebojí...Sry Janxu ale sem už po shamanovi a víš určitě sám co umí
Nevím jak je starej ten rozhovor ale urcite ne starsi nez strahovska menza kera je docela moderni tak 5let back bych rekl . jinak ohledne tech moderatoru nemohli delat moc velky nasupy protoze se museli ridit pravidlama SH a kdyby snim odpalili speka tak by jim za to hrozil vyhazov z koleji atd. ale jako fakt mazec kluci z cvut sou mazani
Byl to velice zajímavý rozhovor a jsem rád, že jsi uvedl na něj ten odkaz.
Ale po těch circa 49 minutách otázek a odpovědí, mám takový osobní dojem, - mohu se mýlit , už se mi to stalo párkrát v minulosti - že pan redaktor Jiří X. Doležal má jisté problémy jak ve formulaci odpovědí, tak v intonaci a ta léta používání MJ a pochopitelně i jiných návykových látek se na něm definitivně "podepsala". Zajímavý rozhovor to však v každém případě byl. V Americe by z takového rozhovoru na rozhlasové stanici klepla prezidenta George W. Bushe (a ty jeho organizace jako DEA , CIA, FBI a FDA ) pepka. Thanks
Peshmerga: ani mně nepřipadne, že by měl x. doležal problémy s formulováním odpovědí. to spíš ti redaktoři, kteří byly jak to jen říct - úplně neschopní. pokládali nezajímavý a profláklý otázky a vyloženě do této problematiky moc neviděli. posrali si to oni no.
ale jinak díky za ten link. docela jsem se smál.
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Tak jsem si ho poslechnul dnes ještě jednou a nemohu se zbavit dojmu, že jsem se nemýlil, pokud jde o redaktora J.X.Doležala. Nicméně souhlasím, že to ti dva moderátoři radia Strahov moc nezvládli. Zaprvé byli velice mladí (jeden z nich 23 let) a zadruhé je odpovědi J.X. přivedly někdy úplně z rovnováhy. Nicméně znovu opakuji, bylo to zajímavé a doufám, že se tu objeví novější rozhovor s tímto pánem o současné situaci a ne o tom, co existovalo ještě za Václava Havla.
rozhovor perfektni... Dojebavat umi Jirka pekne Moc jsem se pobavil, skvele hlasky, neschopnost moderatoru klast normalni otazky, zmatek v jejich hlavach pri odpovedich JXD a mnoho dalsich zajimavych veci Diky za link
MODERÁTOŘI RÁDIA STRAHOV (akropolis) jsou TĚžcí AMATÉŘI!!!
jejich stylizace otazek mi pripadá i na jejich věk fakt hrozna, vubec nepochopili mnoho veci, o kterych s JXD mluvili. jako kdyby to byl jeho porad a oni byli hoste!!