Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zase cim vic mist tim vic prace abych to shrnul a tim vetsi sance ze to nekdo objevi ale zase vetsi sance ze mi toho vic zustane
Koukam ze tady vsici sazi jak divi ja to planuji tak na zacatek kvetna coz se mi zda akorat.
At to roste
Dobry vecir, zacnu pristi vikend s timhle materialem. Pro lepsi zitrky. Par znacek + armada bezejmenych, cekajici na svou sanci projevit se ve fenotypu. Snad bude na podzim spokojenost piiis
Zitra to je: 3.4.2006, du sazet protoze uz bude jen hezky, zvlaste tady na jizni morave, navic kytky uz si o to vyslovene rikaj, slysim je prosit "my chceme ven"
no dobre tak ja som dal vcera von a kyticky neska vyzerali normalne akurat na jednu trochu malo svetla pada....myslite ze ked dam tak za 5dni dalsie iba vyklicit stihnu este dozret????vdaka peace