Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj SaMoLeBKa ma pravdu ja sem byl taky na stredni na intru a tam to je dost nerealny, jako ze to vubec nepripadalo v uvahu, ale ted sem na vejsce a pokud si clovek trochu pohraje s tim aby to nebylo prusvit a moc to nervalo (vetracky) tak to je docela v poho, hlavne na pokoj chodi kontrola dvakrat za rok a je predem nahlasena takze se stim da i neco delat a clovek se muze na to pripravit.
impozant: jinak muzes mrknout jak to mam vyreseny ja..odkaz v podpise
impozant: tak to abych ti rek pravdu tak, to jestli to de pestovat na koleji tak to zjistis az tak po pul roce bydleni.. otukas si spolubydlice, budes vedet jak chodej kontroly.. a pak neni co resit... bud vidis ze to kontrolujou tak ze to nelze anebo naopak..
ja sem mel hlavne problem v tom ze to nesmi bejt vydet jak to prosvita a taky ne moc sliset
ja by som sa osobne do takehoto niecoho na intraku nepustal.Je to predsalen zakazane a je za to kriminal. Si najprv rozmysli,ci ti stoji zato - taky maly vynos za take riziko. Chod radsej outdoor,alebo si nasad nieco ine.Napr salviju divinorum.Hm?
weider: no najprv si okuknem prostredie, ci vobec niekto pestuje a potom sa rozhodnem..... no outdoor idem v kazdom pripade ale tak vies ze to nevyzdrzi do dalsej sklizne
mozno u vas na intrakoch sa to da,ale co ja si pametam,tak u nas na intrakoch bola dost disciplina. O 22h vecierka a po 8h rano tam nemal co robit student.Este pozostatky socializmu :-0
...ale to uz z ineho sudku
jak rikaji kolegove vysad radsi out nekolik vyhod skoro vubec se o to nemusis starat znam lidi kteri chodi Out kontrolovat treba za 2 tydny a vys jak pro zacatek ja taky zacinal out door a na indoor nejsu prachy.... vem si ze to lidem bude podezrele docela velke ucty za elektriku
ski ma recht. Ja poznam aj takych co vysadia pole a pridu len o 5mesiacov zozat,zatial co vacsina growristov sa moze strhat,aby im to neukradli,neskapalo to,alebo to nezozrala lesna zver.
no to ja sem si taky nemoh pomoct... a bac bim uz to bylo.. a pekne to roste.. je to hlavne zabava.. sice trochu ryskantni ale kdyz si clovek dava pozor.. tak de to riziko snizit na minimum
taq si skus toto, ja tiez byvam na intre... v ke.. no do pjestu by som sa nepustil.. spolubyvajuci je studentsky policajt taq vieme o kontrolach a taq ale aj taq je to risk, nechcem ist sediet za 50g....... a idem si out taq pohoda