Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kafevar: no přimíchat nohu vod židle mezi hulení by možná stálo zato to zkusit... :-) Pravý uzený maso taky chutná po dřevěnym kouři. Ale doporučoval bych nějakou nohu z třešňovýho nebo švestkovýho dřeva :-D
Teď vážně, nad grafama a číslama toho fakt moc nevyzkoumáme, teorie může bejt dobrá, ale praxe se od ní může hodně lišit, takže to chce fakt zkoušet a hledak ,kde jsou případný chyby a mezery.
Jahudka: Neboj všechno pečlivě zdokumentuju, pojedu několik kol... Taky sem čerpal z předchozích pokusů a s každym pokusem se získávaj nový poznatky. Podle mě bude chtít přizpůsobit i styl pěstování...
hogi: S tím přizpůsobením pěstovacího stylu mě něco napadlo. Je to asi blbost, ale proč to neříct. Co udělat něco jako v-scrog, akorát s tím, že většina pletiva by byla udělaná přímo z LEDdiod. Prostě by se spájely z diod takový obruče, rovnou noha na nohu, který by se pak navázali na sloupky z izolovanejch drátů. Naznačil jsem to na obrázku. Červeně jsou obruče z LEDek a zeleně izolovaný dráty. Po tomhle diodovym pletivu by se pak plazily kytičky. Tím by se zajistilo, že diody budou svítit opravdu zblízka. Doprostřed pak případně pověsit nějakou 11w a je hotovo.
No nápad je to zajímavej, ale je to docela pracný. Ale nad Vscrogem sem taky přemejšlel, ale tohle mě nenapadlo Někdo navrhoval vytapetovat ledkama celou pěstírnu, ale nevim, jestli by to mělo dostatečněj efekt. Spíš bych přizpůsobil kytku světlu než světlo kytce. Četl sem o ohejbání špiček do země, ke zakořenily a vyrostly z nich jakoby další kytky, nebo o podélnym řízkování, kdy se kytka rozpůlila a nechala zakořenit..vono u diod bude potřeba pěstovat víc do šířky než do vejšky, takže by šel třeba i sog nebo scrog. Asi nejdřív vyzkoušim různě tvarovat a vohejbat kytky a pak můžu klidně experimentovas se svícenim ze stran atd.