Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 4.pokus 800W -sylvania,agrolite
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

cus puljec hele kraval to docela delalo ale diky tem molitanum je to docela snesitelny takze veget
na pachac kaslu sice to tu nejni uplne volny ale rozhodne volnejsi ja tu vuni miluju a nikomu tady nevadi takze pachac neresim co se tyce ty ventilace v pokoji jev lete pres 30 stupnu mimo to to stehovani a vsechny ty vychytavky na skrin me ted naprosto vycucli jsem rad ze mam na granule pro rafana takze to zatim tak necham pak pojedu v lete venek a na zimu zas indoor mozna pres leto to prestavim efektivnejc a to jedno ctyrkilo pouziju na rizkarno matkarnu a kvet povalim jen pod 400W no uvidime jedno co vim urcite ty seminka sou naprd pristi indoor uz jedu kvet z klonu to je jistotka

Old Post 14-02-2006 v 18:16 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

2puljec:taky premejslim o tech zarivkach vsak uvidim v lete zarovky mam jednu agrolite a druhou sylvania obe by meli bejt univerzaly pro rust i kvet
2all:hehe takovejch karm za jeden den>>>DIKEZZZ udelali ste ze mne ctyrteckace vazim si toho

Old Post 14-02-2006 v 18:35 PM
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

hello pěkně ti to roste
přeji hezký a hladký průběh
je vidět, že jsi se už něco naučil
jak dlouho to necháš na růstu?
jo a s těma semínkama máš pravdu-chce to klony!

...

Old Post 15-02-2006 v 10:25 AM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 36

2papaja>caues na rustu to bylo presne 4 tydny od doby co kyticky vylezly ven z hliny tak ten den jsem pustil 18/6 a presne po 4 tydnech jsem prepl mam docela hrachy z toho j.horrora mohl by se pekne vystrelit na horu puvodne jsem planoval ze to necham 5 tydnu ale po 4 jsem proste prepl a uvidime
a pristi indoor jedine klony tot svata pravda uz si to pomalu studyruju a na podzim si udelam klonig box

Old Post 15-02-2006 v 11:13 AM
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

No já veguju opravdu krátce...10-25 dní a bohatě to stačí.Nevim,co by mi udělaly kytky,kdybych je nechal 5 tejdnů na růstu.Asi by klepaly u sousedů na dveře jestli se můžou jít vohřát .

- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -

Old Post 15-02-2006 v 11:32 AM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 38

2prenda:ale ty pestis z rizku ne?ja jedu semena a rekl bych ze tem semenum by tech 5 tejdnu zas tak moc neuskodilo ale j.horror radsi neexperimentovat vubec s nim nemam zkusenosti a vim ze je to obcas pekna pakarna s nim
jinak mam tu takovej problemek tohle se mi dela na par kytkach a ostatni nejak zloutnou a ja netusim cim by to mohlo byt
rekl bych bud neco s korenama nebo jestli kdyz mam 2krat 400W nemel bych ty lampy hodit trosicku vis?nez 40 cm nad vrskama ja si myslim ze bud je to spaleny anebo neco s koreama ale nikdy jsem tohle nevidel tak treba mate nekdo nejakou zkusenost?????
please help k+ nemine

Old Post 15-02-2006 v 13:07 PM
Host
Host

Příspěvek č. 39

tady je par detailu nejvic napadene WW pro lepsi identifikaci me blbosti

Old Post 15-02-2006 v 13:35 PM
Toto letí co?
Stálý Člen

Karma uživatele Toto letí co? - 95% PěstitelskáKarma uživatele Toto letí co? - 95% PěstitelskáKarma uživatele Toto letí co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

To vypadá na spálení.Zkus změřit teplotu u vrcholků.

Old Post 15-02-2006 v 13:51 PM
Toto letí co? je offline   Profil uživatele Toto letí co?   Find more posts by Toto letí co?   Foto galerie člena Toto letí co?   Click here to Send Toto letí co? a Private Message   Add Toto letí co? to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 41

2toto leti co?>teplota je v poho nepresahne 27stupnu
jenom mozna moc svetla mozna taky jsem mel dat na rust jen jedno ctyrkilo a na kvet pridat druhy tezko rict ale taky mi to prijde naky sezehly

Old Post 15-02-2006 v 16:07 PM
MojeDruhéJá
Nový Člen

Karma uživatele MojeDruhéJá - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

deth. - Zdarec chlape.Dostavaj urcite dost hnojiva?Myslim ze to je nedostatkem zivin...Proc je mas tak zluty?
Ty fleky na tech listech vypadaj jako by byly necim vyzrany.Ja mel neco podobnyho a byla to plisen.

Jinak bych se chtel zeptat jak byly velky za ty 4 tydny na 18/6 pod 800w?Ja mam holky na rustu 10dni a maj 20cm.Ze semen jsem mel kytky za 21 dni 30cm..

Old Post 15-02-2006 v 16:11 PM
MojeDruhéJá je offline   Profil uživatele MojeDruhéJá   Find more posts by MojeDruhéJá   Foto galerie člena MojeDruhéJá   Click here to Send MojeDruhéJá a Private Message   Add MojeDruhéJá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 43

2moje druhe ja>zivin maj dost spis jsem myslel azaz nedostatkem zivin by to bejt nemelo
hele ty kytky maj tak kolem 30 cm ale treba 6 patyrek pod tema 800W (nekde jsem ale slysel ze se to neda scitat na 800W)se to silene vetvi a roste do sirky

Old Post 15-02-2006 v 16:14 PM
sick
Grower fárač

Karma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Cus dethe, nebo to zkus tady, ale je to jen anglicky:

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=21812&perpage=16&pagenumber=2

prispevek c.5, 10, 11, 17, treba to pomuze

indoor 150W Nl,shiva a CD - sklizeno

muj 2. pokus 250W - OB, misty,chronic super skunk - sklizime!

scrog 250W - mazar,ice, chronic

Old Post 15-02-2006 v 19:27 PM
sick je offline   Profil uživatele sick   Find more posts by sick   Foto galerie člena sick   Click here to Send sick a Private Message   Add sick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 45

diky hele vypada to na nedostatek zincu moc tomu neverim no uvidime co dal dikezz za odpovedi

Old Post 15-02-2006 v 19:53 PM
Host
Host

Příspěvek č. 46

tak a mame tu dalsi upgrade ze 6.dne kvetu
vypada to ze kyticky se vzpamatovavaji vrchni patra uz rostou zelenejsi a skvrny se nesirej pro jistotu jsem to vcera strikl antiparrazitnim pripravkem od biobizzu
kyticky dostaly tento tyden 1.hnojku na kvet teplota stale mezi 24-27 stupni pri zavrene skrini ,lampy 40 cm nad vrskama
zatim jsem vyndal 2 samce J.H.

Old Post 18-02-2006 v 19:30 PM
Host
Host

Příspěvek č. 47

caues puljec kvetniky tak 2 litry ale zrovna ted jsem vyndal 3 samce a muzu konecne presadit do vetsich ted cekam az mi nabobtna kokos vse dokumentuji za 2 hodky jsou tu fotky

Old Post 19-02-2006 v 11:40 AM
Host
Host

Příspěvek č. 48

tak a je to tady konecne se ve skrini udelalo misto na vetsi kvetinace a tak jsem dneska presadil vse jsem zdokumentoval
pod kvetinace jsem dal na zem growshopackou stribrnou folii (viz foto1-3)
prsazoval jsem do mixu kokosoveho substratu michaneho s obycejnym univerzalem obsahujicim perlit.kokos jsem koupil ty suche lisovane kostky do kyble nalil odstatou ph upravenou vodu do ni trochu stimulatoru na koreny (bionova-roots2 davkoval jsem 10ml/5l)
foto4-sucha kokosova kostka
foto5-kokos v kybli
foto6-univeralni substrat
foto7-pomer mixu(kokos je ten svetlejsi)
na dno jsem dal cm vrstvu keramzitu
a takhle to dopadlo (foto8-10)

Old Post 19-02-2006 v 15:23 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás