Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar!
Daj si pozor, aby ti to rodicia nenasli. Ja som mal skrinu doma na povali. Myslel som, ze tam chodia tak 1-krat do roka...po 3 tyzdnoch mi to nasli.
Jestli se mi podaří experiment s ledkama, tak bych mohl zajistit výrobu cenově dostupnejch LED světel, který budou mít 1/4 spotřebu oproti klasickejm zdrojům světla...
hulitko258: Koukni se na muj thread v podpisu. Oproti mojí konfiguraci bych teď hodně věcí změnil, chce to ještě několik pokusů a bude to ještě lepší. Koukni na www.ledgrowlights.com ale tam to maj drahy. Na canabisworld.org byl nějakej týpec, co vypěstoval pod ledkama 4g suchýho z 1W... Podle mejch úvah a výpočtů by mělo jít 1 až 2g suchýho z 1W bez problémů.
to Ghettochild1:
zdarek,mam novou pestirnu a potreboval bych poradit jak zapojit Pc vetrak,mohl bys to nejak popsat aspon ve zkratce? byl bych ti vdecny.
Zítra nafotim a poslu foto,je to domací da se rici nouzovka. ale mam z toho ohromnou radost.
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r Ja jsem 100% proti pestovani proti/bez vuli rodicu. Panove,co kdyz se v te skrini neco podela a skrin trebas zacne horet? Hmm? Nehlede na tom,ze rodice vas zivi... Panove,(crash,erixon)bylo Vam uz opravdu 18? Posledni kilo bych na to nevsadil.
IMHO do největšího nebezpečí můžu dostat rodiče tím, že mi k tomu daj souhlas. Můžou se tak stat spolupachateli. Né tím, že vás neudali (to rodič svýmu dítěti dělat nemusí), ale pokud máte skříň někde ve sklepě a né ve svém pokoji za závěsem, bude se vám špatně dokazovat, že se na pěstění nepodílí nikdo další. A pokud byste snad někomu řekli: "Mamka mi to dovolila." a doneslo se to k soudu, tak je to jako by vám je sama zalévala.
A co se týče ostatních rizik, tak pokud je skříň dobře udělaná, tak nevyhoří a co se týče šmejdů, tak to může vyhořet i počítač.
Ja kdyz sem driv pestoval (nez na to prisli) tak sem to nel na pude v krabici od kompu a mel sem to pod lampickou ktera se pouziva v kancelarich abys dobrel videl do sesitu. A prisli na to az po roce kdyz tata sel na pudu uklizet a ja sem byl zrovna ten tejden na horach a stejne sem z toho zadny velky problemy nemel.
Původní příspěvek od Maarius to Ghettochild1:
zdarek,mam novou pestirnu a potreboval bych poradit jak zapojit Pc vetrak,mohl bys to nejak popsat aspon ve zkratce? byl bych ti vdecny.
Zítra nafotim a poslu foto,je to domací da se rici nouzovka. ale mam z toho ohromnou radost.
Alebo použi hocijakú nabíjačku na mobil,len pozri,koľko má V,čím menej,tým pôjde pomalšie(ale aj tichšie)
Mám clekme dost malou skřín a mam docela velkej vetrak na komp,normlani kterym se chladi skrin (pocitacova). akorat ma takovou tu koncovku do kompu,do zakladni desky,takze nevim jak to pripojit.
to all kteri pestuji za zady rodicum, Pokud to mate v pokoji a oni tam zavitaj aspon 1 do mesice tak to ¨stejne poznaj (vlastni zkusenost), ale treba budou tak dost osviceni ze vam to nechaj, me rekli jak to tam estli chci mi teste dlouho, tak sem rek mesic a pul (nez to dokvete) oni ok ale pak s tim zkoncis,... tak halt outdoor, a mozna za chvili zas indoor, ted tam mam vsechny mozny kytky a voni nadseny jak mi to pod tim roste.
Ale asi meli dobrou naladu, ale dloho diskuzi to vyvolalo
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
Jo jinak estli chces neco co ti nevyzere tolik proudu tak si vem asi zarivky nebo ty ledky, ale ty sou dle me dost komplikovany a sam bych do nich nesel. Jinak si myslim ze ani 120W se na proudu nak moc nepromitne. Estli topite elektrinou tak to mas uplne v pohode, za to sou palky jak svin vzdycky a naky to kilo se v tom uz ztrati....
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.