Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno, kreatin vam viac menej nic nerobi, ale aj tak ked berete aspon 2x denne tak po case sa vam zvysia jeho hodnoty v krvi co za nasledaok budu viac filtrovat oblicky a tym si ich nicite.ale nie je to az take zle.
co sa tyka inych steridov(nebral som)ale do nich v zivote nepite , lebo vase muzske ego vzrastie a ste agresivny ako byk
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
tyjo tak vcera jsem to poprve vyzkousel- dal jsem si vecer osoba a asi hodinku jsem cvicil-a vono to fakt funguje! jen si musite pohulit nejakej slabsi modylek kterej vas uplne nerozesere ale spis takovej ten energickej a vazne pak skoro necitite bolest. To vam umozni zvysit pocet opakovani a jit i za prah bolesti uplne lehce, kdezto ve strizlivym stavu by jste ho museli prekracovat vuli a sebezaprenim.
lahvan:mrkni se o par prispevku vys, taky mi to hlava nebrala ale je to fakt.
stoned: akcni hrdinove budoucnosti-biceps 50cm, rozzhavenne hlavne od kterych budem odpalovat jointy
héhe.. podle mě zdegenerujem pokud v nasi pohodlne dobe nezacnem posilovat.... ... takze se pomalu ale jiste pridavam ale akcni hrdina byt nepotrebuju.....
mas recht!ja myslim,ze v tomhle na velikosti nezalezi,spise jakost bude dulezita.Bud Spencer by mel mozna vetsi biceps nez Sebrle,presto by kazdy radeji Sebrlovu paži
Ja taky posiluju,ale trochu jinym zpusobem.
Honit objem s cinkama v posilovne uz jsem zkousel cely jeden rok a bylo to fajn,chce to ale zeleznou pravidelnost.Jel jsem 5+2,vice serii,mene opakovani-diky tomu vetsi zatez.Byl jsem kost a kuze a takhle se mi povedlo nabrat 18kg poctive hmoty.Takze mohu jen doporucit.
Vic mi ale sedi behani(vytrvalost),plavani(zada,vytrvalost),skakani pres svihadlo(nohy,vytrvalost),hrazda(zada),bradla(Paze),jizda na kole(nohy,vytrvalost),drepy(nohy),kliky(prsa-aneb cvik na cele telo )
Taky muzu jen doporucit,kazdopadne kulturistika a vytrvalostni cviceni k sobe patri.
Tezky respekt vsem borcum co maji velke svaly(jsou hodne tezci) a presto ubehnou v kuse 3km a zmaknou 15 zhybu na siroky uchop.
taky uz jsem slysel o typkovi co se 60 kily serezal metrakovou gorilu, proste jen asi 10 let delal kickbox takze to je jasny..jenze na druhou stranu kdyby mel tech 100kg tak by se asi nemusel tak casto prat, agresivni hovada nejradsi utoci na slabsi-takze posilujte hulici, jsme ohrozeny druh