Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja mam usporky nad rastlinami asi 3-4 cm to len ked fotim vzdy zdvihnem svietidlo aby bolo nieco vidiet
na ten sodik by to chcelo cooltube ale to si teraz nemozem dovolit (2600sk + cesta do Brna ) skor by som to vyriesil ako mistr Jahudka! - check this out! http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=17791
zatial to asi spravit ako CT len ze bez CT (2x vysuvna ventilacia nasmerovana na vybojku ako pri CT - myslim ze by to mohlo aspon trochu pomost a potom este + nejake pomosne vetraciky na doladenie teploty.
aHHa: start v pohode vystaci, na kvet ale opravdu prejdi na neco lepsiho, nez Plod a Kvet; kdyz nebudou keshe
--> plno lidi si tez pochvaluje OBM, wuxal, apod.. jinak General Hydroponics, Advanced hydroponics (jde to i do hliny, neboj), Bcuzz to jsou dobre investovane penize, nezapomen na Phyt-amin!
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
ciste organicka a qalitni hnojka za hubicku(300,-) - 1l BN SOIL SUPERMIX - lze aplikovat jak v rustu, tak i v kvetu: http://www.hnojime.net/ - hledej v sortimentu BIONOVA
danke šón za rady...mame to 3 kamosi spolu...takze s kesmi by sa to dalo... kupime tam zvlhcovac a tu ventilaciu by som chcel vyriesit nasledovne:
obr. 1: privod a vyvod napojim na vysuvne rury, ktore pojdu k vybojke ako pri cooltube (tam pouzijem nejake silnejsie vetraky ako z PC)
obr. 2: pridam nejaky ventilator pre dobru cirkulaciu vzducha a tiez na ofuk rastlin zhora
obr. 3:pridam este jeden pc vetrak na privod - aby to bolo rovnomerne
obr. 4: na vyvod pripevnim pachovy filter
nemal by som ostrihat listy aby na male vyhonky dopadalo viac svetla lebo listy im robia dost tien??? len ci zas potom nebude rastlina moc riedka... skuste poradit...thanx
trochu som sa sekol pri zastrihavani (mal som zastrihnut po nejakom 3-4 poschodi, no ja som zastrihol az po 6 ) myslite ze sa mi to vojde ked mam 110 cm do vysky...koncom tyzdna mi pride 250w sodik...tak ratam este 40 priestrom pre lampu a medzeru medzi rastlinami...skuste poradit co mam robit aby sa mi to tam voslo ...diky moc
trochu som sa sekol pri zastrihavani (mal som zastrihnut po nejakom 3-4 poschodi, no ja som zastrihol az po 6 ) myslite ze sa mi to vojde ked mam 110 cm do vysky...koncom tyzdna mi pride 250w sodik...tak ratam este 40 priestrom pre lampu a medzeru medzi rastlinami... rozhodne tam dam srcog...skuste poradit co mam robit aby sa mi to tam voslo ...diky moc
..no jak tak koukam na ty fotky, tak bych ty kytky umistil do stredu co nejblize k sobe a roztahnul - nejakyma provazkama/dratkama kazdou kytku smerem k nejblizsimu rohu lednice. tim usetris dost mista vertikalne a naopak vyplnis efektivneji prostor pod lampou. navic takhle kytkam temer prestanou rust hlavni stonky a vsechna sila povali do bocnich vyhonu - presne tohle potrebujem. bodly by pak kolinka - mas?