Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No stejně bych jí nehorázně ..... a musela by ..... až do .... a taky bych jí ...... za uši a leštila by ......... s ....... na ........ při ......... .
Tak už toho nechte sakra!!!Vždyť tady jde o pěstování.......
.....teda já bych tu čubku naučil...podal bych si jí ze všech stran a ......by viděla kdo je tu pánem.....a koho má vykouřit....až do konce.....a všechno to pak.....
Hmm, tyhle kytindy už mě štvou....za pár dní je setnu.Štvou mě proto, že část kytky je na setnutí a část jako by právě začala kvést.Napadaj mě jen chybný spínačky, ale to by bylo všechno stejný...
Původní příspěvek od Apofiss Tak už toho nechte sakra!!!Vždyť tady jde o pěstování.......
.....teda já bych tu čubku naučil...podal bych si jí ze všech stran a ......by viděla kdo je tu pánem.....a koho má vykouřit....až do konce.....a všechno to pak.....