Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
stále jedu ještě dále tuto úrodu.
Na ten Passion1 jsem dostal doporučení že je dost řídký ho dát ven na slunce, je to přeci outdoor. Tak uvidíme co udělá na balkoně na sluníčku.
viudel sem u sroogy v sini slavy ze se mu bouble gumy zastavily hned po prepnuti a uz nevyrostly ni cm cim to ze tobe furt jedou ?
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.
mám ve skříni cca 34C myslíte že jim to hodně vadí?
V pokoji mám totiž 33C tak to více uchladit nejde.
Mohl bych na to pustit zvlhčovačku se studenou vodou, ale nebude jim vadit pak vysoká vlhkost, když jdou v 41. dni květu?
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.
fotky z 45.dne květu.
Ten nejlepší Orange Bud a jeho kolega chytli plíseň, tak jsem musel části paliček odstranit. Snad se to vyřešilo.
Teplota cca 29-31C, vhkost 40-50%.
kua, vlhkost me taky trapi...drzi se mi tam porad +- 60%, coz bude asi znamenat problem vali mi tam vetrak na trojku 24 h denne a v "noci" tam je +- 70%. reseni = dalsi vetrak??
jo větrání se nesmí podceňovat,je to jedna z nejdůležitějších věcí pro to aby se rostlinkám dařilo
to benoa:jinak budou to pěkný bambule,Pěstu Zdar
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
na fotkách to vypadá jinak než ve skutečnosti a nebo je to tím že jsem jěště na vlastní oči jiný kyti pěstovaný indoor neviděl.
Zdají se mi nějaký malo naditý.
Dneska dostaly poslední hnojku, od zítřka už jen final solution 1ml na litr vody.
Chci se zeptat: má nějakou cenu jím dávat nějakou dobu tmu či kdy a jak dlouho?
teď už mají cca 3hod tmu a mají tam 26C a 42%vlhkost, což si myslím je dobrý, ale nefoukám.