Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
plisen na listech .. snizi vynos rek bych ale dokud neni primo v palici nebude to v rouri nejak znat. pokud by se objevila v palicich. doporucuju postizeny mista vystipnout, vybrat a nechat dal zrat. ty vystipnuty plesnivy kousky z palice..podle zasazeni kdyz to neni uplny blato se samosebou daj taky pouzit. vysusit a ohen pri paleni spali pripadnych par skodlivin.
ahoj tiez sa chcem popytat na pliesen na listoch sa utvoriltaky strieborny povlak pripajam foto urobilo sa to aj na zavlazovacich hadickach pripajam foto pre porovnanie zaujim ma ci je to pliesen alebo o co sa moze jednat dakujem
Satisfactin: Tak to je hodne zvlastni
Podle toho listu bych rekla, ze je to urcite Padli, listova plisen, ale na tech trubkach? to asi plisen nebude a spis nejaka usazenina...nevim nevim, jde to s tech listu rukou bez problemu setrit?
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
ahoj lidi tak taky si nevím rady z jednou plísní takže za každou radu budu mooc vděčnej dela se mi tam pořád a vubec ji nevadí ani 35%vlhko a teplo nejdřív se začnou dělat malé flíčky na listech a později to vypadá jako posipaný moukou jde to dobře setřit prstem.posílam pár nekvalitních fotek.
Jedná se o padlí vinné nebo padlí americké v tomhle stavu už stim nic nenadělám a máš spory po celym bytě takže .....komplet vyklepat koberce vytřít savem a tak měsíc dva nepěstovat ..... optimistické žeano .....
zabírá na to přípravek bioton což je řepkový olej s přídavkemn lecitinu ... jistě exisatujíé i lepší věci protože mě připadá žže ten řepkový olej zalepí listy kteréžto pak nedýchají ..takže tak prosatě to je v butru gudbáj lenin ....
tak tu plisen(padli americke) mam taky odhalil sem ji rychle neporadili byste nekdo jak se toho zbavit mam ji tam zhruba 2 dny zejtra jedu na to koupit postrik ale bioton asi ne.....zkus spis rubigan.....
Původní příspěvek od kopi Čau lidi, co je to to???
Je to následek použití BuooLu (na svilušky)? Nebo mám chybu hledat jinde a jak tomu předejjít a hlavně co jsou ty světlé tečkya tmávé fleky?
Dík za každou radu
zdar tady ti k tomu především řeknu že to není listová plísen a následek po postřiku taky pochybuji. Spíš by jsem to viděl na haprování PH. Otázky tohoto charakteru pokládej spíše tady http://grower.cz/forum/showthread.p...4706#post834706 A dodej pořádné info čim hnojíš atd.
Čao, dík za nasměrování. Je fakt že PH a EC neměřím vůbec (nemám měřidla a ani nevím jak na to :-( ) Asi budu muset pořídit a zjistit informace jak se to upravuje. Doufám že to mezi tím všechno neodejde.
Ohledně hnojení, nejsem si jistý jestli to hnojím dobře. Každá zálivka se zkládá z CO2 tablet. Ty mám dopředu rozpuštěné v padesáti litrovém barelu (od začátku do každé zálivky). Zalévám jednou za dva dny, zhruba půl litru ke každé kytce.
Týdení rozpis hnojení :
1). : CO2 + COCO hesi + Mikrobi
2). : CO2 + COCO hesi + Guanokalong + Power Enzymes Hesi
3). : CO2 + COCO hesi + Power Enzymy Hesi
4). : CO2 + COCO hesi + Super Vit hesi
(takhle to dávkuju po dvou dnech)
Za týden mám v plánu začít přidávat PK 13-14 a Green Sensation.
Všechno dávám v množství které které uvádí výrobce. Ani víc ani míň. Může to nějak ohrozit sklizeň??? Bylo mi jasné že měření PH a EC je důležité, ale doufal sem že to nějak zvládnu i bez něho. Zatím to je spíš na velkých, starých listech. Musím něco vymyslet....
ahoj protože se zajímám o různé "alternativy" a sám občas používám koloidní stříbro tak mě napadlo, jestli by nešlo použít proti různým plísním u kytek. Myslím že by to mělo fungovat a kytce by to nemělo absolutně ublížit
Na téhle stránce o tom trochu píšou teda ne v souvislosti s kytkama
a dokonce to tam prodávají 3 l za 590 Kč včetně poštovného to v lékárnách ho mají 300 ml za 270 Kč to jsou jiný borci... http://www.agh2o.cz/princip-ucinnosti.html
Původní příspěvek od vimnevim Takže chtěl jsem sem dát fotky, protože se mi zdá že mají kytičky na listech prachovou plíseň, ale bohužel přestože fotka měla pouhých 550 bajtů tak mi to napsalo, že je moc velká )
No a protože je neděle večer, doma nemám žádnej přípravek a nebudu dva dni doma tak jsem vyzkoušel postřik neředěným koloidním stříbrem a doufám že to bude fungovat
Fotky sem dám až budou mít "korektní" velikost...
Ještě mě napadlo, že sjem to stříkal phytaminem tak jestli to nejni jenom zaschlej postřik... Nevíte někdo jak to vypadá ? Nebo ejstli je to tady někde na foru ? Zatím jsem nic nenašel
To je normální zaschlá voda!!!! :roleyes: džííízisfakingkrááájs!!!Ve třiceti nepoznáš plíseň????
To je normální zaschlá voda!!!! :roleyes: džííízisfakingkrááájs!!!Ve třiceti nepoznáš plíseň????
A používej Edit/delete a nedělej bordel.
sorry ještě se tady moc neorientuju a nějak mi nešly posílat fotky...
Jako taky jsem si myslel, že je to voda, ale na některejch místech to vypadalo až takový chlupatý a nebyl jsem si jistej tak za dotaz nic nedáš je to můj první in tak jsem krapet zmatenej )