Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jaká kytka? Tak ji zastřihni. Nic jinýho nenaděláš. Já taky nechtěl moc velký kytky, ale myslim, že ty moje takový 3 metry mít v září budou.
Nebo vem paprskomet doktora Spoka a třeba se zmenší
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
cua.
kyti je pekny, ty skvrny nebyly od prehnojeni, neco to zeje, s tim vetsinou nic nenadelas
cervene listy nahore jsou modelem, nebo nestatkem P-fosforu
mangan pridat muzes, doporucuji horkou sul, 1kg stoji asi 30kc - navod je na obalu
vseobecne bych vysadil krystalon a sehnal si neco jineho - na rust treba WUXAL super a na kvet je dobry treba OBM - ma mene dusiku a vice fosforu, na rust ma byt pomer vice dusiku mene fosforu
nestojito to tak moc penez a vysledky jsou o poznani lepsi
hnojit 1krat tydne - korenove a 1krat tydne - listove
jinak odkazuji na zakladni pestitelsky FAQ, kde jsou zakladni rady ke vsemu.
rozhodne ted jeste hnoj na rust.
proti zveri josu dobry vlasy, das pramenky vlasu okolo a zver to odradi, pomuozu treba i kusy obleceni, strasak, ale to je zase dost napadny, dobry je natahnout silon kolem policka.¨
FIM se ti nepovedl zkus to priste fiknout trochu vejs(na poprve jsem to taky nedal-pak byli vyhonky 3 pak 4, nekdy i 6), a to ze se vetvej kyti na kazdym patre je dusledek zastipovani.
preji hodne stesti
Tak jsem se konečně odhodlal doject na svoje kytky a opět přináším nějaké to foto:
1) Tak takhle mé kytičky vypadají dnes.
2) Záběr na paličku
3) Další palička
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
Mám tu ale jeden problém. Když jsem přišel ke svym kytkám tak koukám a oni tam dva samci jak hovado. Můžete si je prohlédnout na fotkách. Na kytkách jsem nebyl skoro měsíc, ale v té době to na samce ještě ani trochu nevypadalo. Myslíte, že to budou samý semena? Že je úroda v řiti? Nebo z to bude ok?
Je to sice moje chyba, ale i tak mám celkem starosti.
ja bych rekl ze budes mit co prebirat doma(myslim seminka) jak dlouho tam ten semc byl vykvetlej??? ale jinak jak tak koukam tak mas luxusni palicky takovy nemam ani ja snad budu mit aspon podobny preji ti dobrou sklizen
obdivuju kazdyho pestitele co ma takovy paldy
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
2bubik : jeste sem se chtelzeptat ty opileny palice sou pak mensi nebo je staci jenom obrat a sou stejne veliky???
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
To onrejblesk:
Díky. Jak byli dlouho vykvetlí nevim. Ale když jsem tam byl naposled, tak to ani nebylo znát, že to budou samci. Tohle překvapení mě čekalo přesně po 25-ti dnech, jak jsem se tam dostal. Pokud chceš vidět, jak v tu dobu vypadali, tak se mrkni na horní foto z příspěvku č. 33. Jsou to ty dvě kytky úplně v pravo. Jedna vepředu (ta nižší) a druhá vzadu za ní (ta rozvětvená vyšší).
Budu-li odhadovat, tak řekněme, že za 5 dní po tom, co jsem tam byl na posled se mohly objevit první známky toho, že to bude samec. Dalších 5 dní než to začalo mít nějakej větší vliv, takže takovejch 14 dní, to tam působit bude. Je to jen můj odhad, ale myslim, že míň z toho nevytřískám. Ale vůbec bych se nezlobil, kdybyste mě někdo opravil.
Pokud uz mas sisky a ze samcu jde pyl, myslim ze to dopadne spatne . Ostatne to za par tydnu poznas sam pokud se ti u sisek zacnou delat takove tvrdsi vacky (ve tvaru seminek) a to netrva moc dlouho po opyleni. badluck !!!! ale i tak preji at je vse OK
Ok, v tom případě bych se chtěl zmínit o jedné možnosti, která se mi honí hlavou. Myslíte, že by se to dalo alespoň částečně zachránit předčasnější sklizní? Zkrátka aby nedošlo k poklesu THC vytvořením semen, tak to podříznout ještě předtím, než se ty semínka vytvoří. Myslíte, že by to něco řešilo?
Nejradši bych vzal nějaký vzduchový dělo a ten pyl z těch palic nějak vyfoukal, ale to by bylo možný nejspíš leda v televizi. Sakra!
Já myslím, že jo. I kvetoucí kytka stále ještě roste do výšky. Alespoň podle fotek v galerii zde na Groweru.
2lImEtA: jo me kytka kdsz zacne kvest tak normalne roste dal ale jenom ta o 20% ale sou na to kvetovi stimulatory ktery ti kutku nejak oblbnou ze i to co mela davat jeste do rustu tak uz i to de do delani palic ale stoji to hnojivo asei 5000,-
-------------
na netu jsem nasel tenhle graf, vyjadřující "zavislost" obsahu thc na staří kytek... podle toho muzu rict, ze přesčasnou sklizen vice meně doporucuji, ale osobni zkusenost nemám. ovšem nadruhou stranu není jasně videt, ze k opileni doslo (zkonroluj jeste jednou zda ty koule byly otevreny a vysypany ). kytky uz maji palice a tudiž jsou minimálně za 20týdnem (dle grafu). samci dozravají dříve, tudiž asi jo ....
2006 - druhej pokus
aneb CO UŽ JE ROZJETÝ, NEZASTAVÍŠ !!! 2005 - můj první growing
aneb SERU NA ZÁKON, KTEREJ ŘÍKÁ, ŽE KDYŽ MÁM SEMÍNKO, TAK HO NEMŮŽU ZASADIT
--------------------------------------------------------------
Pěstování marihuany pro vlastní potřebu
totiž dodává vlastní konzumaci do zcela jiného rozměru.
Při kouření neprožíváme účinky "nějaké drogy", "koupeného svinstva",
ale fruktifikujeme výsledky obrovské, dlouhodobé snahy a mnohaměsíčního úsilí.
Mezi konzumenty je totiž rozšířená pověra (které sám věřím),
že každá osobnost promítá do pěstované trávy své osobní charakteristiky a specifika.
J.X.Doležal - MARIHUANA
To mokie:
Díky za graf. Dnes jsem byl opět na kontrole a asi to už brzy podfiknu. Neni toho bohužel moc, ale co se dá dělat. Lepší mít něco nežli nic. Odhadoval bych to tak na první týden v září. Ještě jim dám trochu času ať uvidíme, co holky dovedou.
Jinak jako obvykle přináším nějaké fota, ať je co zhodnotit:
1) Palička s broukem
2) Pohled na vrchol z druhé strany
3) Celkový pohled