Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, to ja si dneska domluvil schuzku s jednim growerem. Prijdu tam, cekam na SMSku s infem jak ho poznam. SMS prisla a v ni: Cekam venku pred busakem, jsem celej v cernym a boty mam hnede. Rikam si fajn, to bude no-problemo. Vylezu ven, rozhlidnu se a metr ode me skupinka 4lidi (ciziho puvodu -> UKcka, nebo nakej mix asi) a jeden z nich celej v cernym a jen boty hnedy, tak za nim jdu, chytnu ho kolem ramen a rikam: "Tak to jsi ty jo?" -> nechapavej pohled, tak znova "No ses to ty, ne?" -> opet nechapavej pohled s primesi nasranosti, tak naposled "No ses to ty ne? Nedelej si ze me prdel" -> spustil na me tou jeho hatmatilkou, no nerozumel jsem mu ani slovo, tak jsem se zdekoval, rozhlidnul a presel na druhou stranu ulice, kde uz stal dalsi clovek celej v cernym a s hnedyma botkama.
A to jsem ani nepotreboval bejt zhulenej, aby se me tohle stalo
yáááy
to jednou o velikocích když my bylo nějakejch patnáct..
tak jsme jeli autem, byli velikonoce(šmigrust že ? :-) )
tak jsme dojeli k jednomu domu a já tak rozjařeně jsem si lehl na trávník, vždyť bylo krásné počasí! tak jsem si lehl na ten krásně zeleňoučký trávník.
Někdo zavelel jedem..tak fajn, zkouším nasednout do auta , když tu někdo: "Co to tu tak smrdí?"
jejich pohled mě doprovází dodnes...
páčko
...když jste u té haluze se chcaním, mě se stalo něco ještě horšího, dále jen pro silné povahy... byl sem na brigade ve spolecnosti svych kamaradu, samo že zkouřený, mezi kteryma se vůůbec nestidim si trochu, nebo více uprdnout. Tak se stalo a pak sme nosili nejake cedule a ja mel haldu, že sem se pri tom prdu posral ale fakt sem normalka citil, jak mi to teče po stehnech (fuuuj) strašlivý průjem, a nejhorší bylo, že jsme tu ceduli nesli asi dvěstě metrů a byla kurefsky težká=nesli sme ji asi 10 min a ja furt nemohl zčekovat, jestli sem se fakt pokálel, nebo to je jen haluz, ale čím dál tím víc sem věřil tomu, že je to fakt, až sem došel do stavu, kdy sem si říkal "no tak to je úplně v pííči, normalka sem se regulerne posral, fuuj, sem to ale prase, jaktěživ sem se neposral a ted... ". Ale kdyz sem zjistil, ze ne, tak uleva byla velika....
Já jsem si jednou takhle zhulený u doktorky v čekárně nedopatřením dřřřístnul. Čekárna byla narvaná lidma a já jsem jenom checkoval ty pohledy, které se hded, jak se na ně podíváte znechuceně odvrátí. Naštěstí mě neprovázel Kusherův pocit posrání se :-) to bych asi umřel hambou, kdybych se ještě měl jít kontrolovat na záchod :-D
Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??
Jednou sem stál takhle vožralej (i ňáký to brčko) venku a chcal sem a jak sem byl na sráč, tak sem si jaksi nevšim, že proti mě fouká vítr... No a že to pak bylo sakra vidět - naštěsí to bylo po cestě domů - ale přes půl města
No, ja sem kdysi jela navstivit svou detskou prvni platonickou lasku se kterou sme se nevideli deset let, on uz mel svou stalou pritelkyni, mimochodem moc prima holka a tak sme se u nich doma prijemne bavili a popijeli. Ona teda moc nepila. Zato my sme si toho meli dost co rict a tak sme pili a pili a pili sme vodku. mela sem ji v sobe asi tak pul az trictvrte litru, ale necitila jsem se nijak moc nakalena, jen v moc prima nalade, kontrolovala jsem se, sranda byla...az prisla ta chvile, kdy vodka dosla. Ale ja mela strasnou chut pit dal. Bylo uz jen vino. Dala jsem si malou sklenicku a to sem nemela delat, protoze pak se zacaly dit veci...matne si pamatuju jak jsem se vasnive libala s jeho mladsim obtloustlym diskofilnim bratrem...a pak sem chtela jit spat...sla jsem do pokoje, svlikla si vsechno obleceni a ani sem to nestacila hodit na zem kdyz se mi strasne zved kufr a ja tam vsechno poblila, vsechno! sebe, podlahu, postel, svy obleceni na podlaze, knizky, plysovy zviratka a ja nevim co jeste a pak sem do tech blitek na zemi naha spadla a zustala sem v tom lezet a bylo mi strasne blbe a nemohla sem se ani pohnout. Tak sem tam lezela a rikam si ze na to ted seru a ze tady takhle vytuhnu a rano to uklidim.Ale za chvili se otevrely dvere, nekdo rozsvitil a ja slysela jak krici:"JEEEHEEEE!!!Pojdte se vsichni na neco podivat!!!!"...a slysela sem jak se tam vsichni opravdu jdou podivat a ja nemohla ani mluvit a tak sem jen vydavala zvuky, ale vnimala sem vsechno.Jednomu cloveku se z pohledu na me udelalo blbe a zacal taky zvracet. Neci ruce me zvedly, umyly, vschno po me uklidily a ulozily me do postele. Byly to ruce ty jeho holky.
rano sem se vzbudila ve vonavy nacincany posteli a na nocnim stolku byl pripravenej pullitr vody s citonem. vzpomnela jsem si na vcerejsek a zacala se strasne stydet, proste klasicky EMKACKO - moralni kocovina. potrebovala sem to nekomu rict, nekomu zavolat, nejaky kamosce nebo kamosovi co by se tomu zasmal a zklidnil me a rek mi ze jemu se stalo neco podobnyho, ne-li horsiho.Jenze to neslo, protoze sem nebyla v cechach a kazdy volani by bylo strasne drahy. Protoze sem byla v Rusku...
asi po hodine sem normalne vstala z postele, sla do kuchyne kde uz na me cekala rozjarena spolecnost, ktera uz tam opet popijela, po ranu ovsem jen pivo, zacali se strasne tlemit jak me uvideli a hned mi do ruky vrazili flasku a jelo se dal...
prave ma niečo napadlo-nic moc :taka prehnana kalba. tud story-na intrak som doniesol(začiatkom jari) 0,5l domacej slivovice že to schlasceme s kamoškou a bude nam fajn ale ako inak všetko dopadlo trochu vedla očakavania-Tak sme Toho pol lytra začali pomaly spracovavať-ona aj naznačila že je toho asi moc ale obhajil som to tym že je to len2,5l na každeho(podla mna uplne ok až nedostatok) ,trochu sa zamyslela a že ok kalíme.Tak sme pili,bavili sa čo bolo ces vykend,hazdali na seba nakalene pohlady,ujebavali sa na spolubyvajucich-pohoda:tesne po tom jak sme to dopili holka oznamila že je jej zle,nasledne sa nalepila na okno a začala tykovať(to mi došlo že vten den je neschopna pokračovať ) tak som ju odprevadil na izbu(chcela si lahnuť)-bola našrot. No tak som sa ocitol na intraku polonakaleny ale stale plny elanu niečo podniknuť -stretol som typkov čo išli kupiť vino a pozvali ma že nech idem snimi.Kupilo sa vino(ach sakra)-chlastali sme ho na zastavke a to už začinali vypadky sistemu-odvtedy som mal permanentne okno asi 4hodiny kym som išiel spať ale tie najlepšie perličky som sa dozvedel až rano-kamoši iba:AHAAA ide supermaaan!! ja iba že COO?? a začali na mna vybalovať ako som to vlastne vyzeral-už cestou na moje poschodie na intraku som v behu zakopol o schod a zroloval som sa na medziposchodí -hlavou som skoro rozbil velke schodištove okno(keby tam nebolo kovove zabradlie asi by som to okno rozbyl a vyletel zo 7poschodia.časte pady,dezorientacia a že som si na zastavke s typmi kludne zapalil cígo-(pred dvoma rokmi som prestal fajčiť cigy a povedal že si už nikdy nezapalim)+že som snimi išiel ešte na jedneho lahvača.Rano na podiv som mal len suchoty,prax som zvladol vpohode ale citil som sa totalne trapne lebo som mal absolutne okno a všetko som sa dozvedal len od kamošov.Ale musim dodať že takto sa zriadiť praktizujem len velmi vínimočne
No to ked sme sa s kamosmi poriadne dokurili tak sme blbli, behali po meste a tocili picoviny. No a tak sme si povedali ze pojdeme este pre jedneho chalana, no a tak sme isli. No a v tom istom vchode byva moja profka soliny.Tak sme ju stretli a ja som ju pozdravil a potom si nepamätam co som jej hovoril. No a na druhy den v skole sa ma pytala ze ci niesom vadny. Ze som jej hovoril jaka je pica....atd. No a tak z toho boli opletacky v skole. Ale secko dobre dopadlo bo som povedal ze som bol opity.
GROWEROM zdar...