Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2CurbY23: Máš to moc pěkný,mám jen dotázek.Doufám,že to není blbost ,ale mám dojem,že do starých ledniček se používal k chlazení freon,který je dost škodlivý.Vypouštěl jsi ho nějak,nebo už lednice na skládce v sobě žádný nemají?Díky za poučení,čus a ať se daří...
2 Aleš: čus, díky, snad se zadaří. Tak k tomu freonu, na skládce co sem bral já tu ledničku, tak všechny byly už vykuchaný, tzn. že tam nebyla ani ta chladící jednotka ani ty trubičky na to chlazeni, ani freon atd.., ale tu druhou lednici sem měl vod bratránka a ta byla funkční, takže sem zajel na skládku a tam my ten freon z tý lednice vypustii. Tak pěknej vysmátej den.
Tak dneska sem se stavil ve svém oblíbeném gshopu a něco nakoupil. Fotos:
Foto č.1: pohled do lednic
Foto č.2: timhle zatim eště hnojim, až přepnu na květ, tak vysadim BN N 27%, jinak všechno pojede dál
Foto č.3: a tohle sem si pořídil, je to z gshopu a docela drahý oproti eshopům. Asi příště už jenom přes net, ale jelikož už sem tam byl, tak sem nakoupil, no.
Foto č.4: a tohle je zákoutí s hnojkama (P;-D
Foto č.1: JH, roztahuju, roztahuju
Foto č.2: Nebulka
Foto č.3: Druhej JH
Foto č.4: a druha Nebulka
Foto č.5: celkovej pohled
Foto č.6: a zase celkovej
Foto č.7: a tohle je muj matko+klon boxík (měl bych takovej nápad, nevim co nakreslit na ty dvoje vodšupovací dvířka, tak mě napadlo, že by si kdokoliv z g (omezeno velikostí (106cm(v) x 55cm(š) - plocha zavřenejch dvířek viz. obr.), např. že bych to rozdělil na takou síť) jen tak načrt ňákou šablonku či něco takového a já bych to tam překreslil (takže omezeno také překreslitelností a mou zručností) a tak bych měl takovou grower.cz skříňku a tím pádem vás (grower.cz) doma. Jen tak nápad (záleží na vás, esli chcete, máte čas atd., a esli ne-e, tak ne-e no, tak tam prdnu asi žvejkačku). Díkes za případnou aktivitu v tomto nápadu. Č23
Čus všeci, takže eště jeden nápad (asi sem zase moc ), rozdělil bych ty dveře toho klonboxíku na takovou síť (čtverec o hraně 13,5cm, tzn. 4 čtverce na šířku a 7 na výšku, takže 28 políček dohromady - viz. picture), kde by někdo nakreslil první pole a kdokoli další kdo by chtěl, moh nakreslit (spíš postnout sem a já bych to tam překreslil) pokračování. A tím by mohl vzniknout takovej komix, např. na téma růstu a květu kytky nebo něco o groweru a tak. A esli se vám to nezamlouvá nebo se vám ta skříňka líbí takhle, tak nic no.
PS: Díky všem za K+ a přeju vám taky hodně štěstí ve vašich projektech
edit: eště k vaší větší motivovanosti vás za to odměním K+ a časem i
třeba něčim jinym (klon a tak).
A dnešní totos kytí ze všech stran. Jináč v tuhle sobotu přepnu nejspíš na květ. Rady a dotazy samozřejmě vítány.
Jo a poslední obr. je tabulka jak hnojim a budu hnojit (jak teprve budu hnojit, je přibližné, kdyžtak poraďte esli byste hnojili jinak, pač s TML a Top Maxem nemam žádný zkušenosti)
Pěkné keříky, mohl bys jim lépe zarovnat vrcholky-světlo by se dostalo ke každé paldě stejně.Jinak ta tabulka hnojení je moc miniaturní a nejde přečíst.
2 Apofiss: To je dobraj nápad, něco s tim provedu. Jinak k tý tabulce, si ji zvětši na origo velikost (1204x462 pixelů - páč to mám rád přehledný). Ale holt ta zmenšená verze je nečitelná, pokusim se to nějak vylaborovat, uvidim. Jinak dikes a čus.
Zdarec pánové a dámy, takže dne 11.června 2005 na květ přepnuto a také náležitě oslaveno Zatím nepotkaly kytičky žádné problémy, tak snad to tak vydrží.