Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jde mi o to, jestli to co je o peroxidu napsáno ve FAQ: http://grower.cz/forum/misc.ph...aqgroupid=7#103 funkuje i na jiný kytíz. Ale soudím že asi ano, no zkoušet to budu kdo vi kdy, až se mi šalvěj rozroste, samozřejmě.
To Pan_Mlha: Jasně, čet sem taky ten článek a myslím, že to tady na tu kytičku bude fungovat tak, mimochodem neska sem si přines jeden řízeček, takže půjde do následujícího, mnou ozkoušeného a dobrého substrátu:
60% Zahradnický Substrát
20% Perlit
20% Jemně prosetý písek...
To Santcha: Seminko bonsaje? Co tím myslíš???
Budu sem průběžně dávat fotky.... takže zatim peace
mno proste.... Chci pestovat indoor..... tak sem mame rekl, ze budu pestovat bonsaje a nejaky zajimavy rostlinky ( co moc nezaberou misto).
a pak tam budu pridavat marihuanu. Budu mit matkarnu a hlavni pestirnu.
V matkarne bude max. 3 matky a pareniste na risky. a zbytek ty bonsaje...
a v hlavni bude jen cannabis...bonsaje me napadly proto, ze sou maly, takze by jich tam mohlo byt dost....nevite nekdo, jestli si nebudou nejak vadit? a jestli bonsaj nezdechne pod zarivkou 965 phiilps TLD ??? dik
Hele pokud ja vim, tak se bonsaje nepestujou ze seminek, ale musis si sehnat stromecek a oten se starat zastrihavat koreny atd... Jejich pestovani je dost narocny, takze ti radim, abysis tam bonsaje nedaval, a kdybysis ji chtel koupit, tak takova mensi stoji asi 600 Kč...
No dej si tam jiny kytky, treba naky, co koupis levne v kvetinarstvi, ktery maji radi teplo a slunce a rostou do vysky... Mezi to prdnes dva rizky, nebo tak nejak... Ja se chystam na uplne to samy... Budu si tam pestovat kyticky a mezi ne dam par rizku, pac mam zvidavy rodice...
Ahoj zkušení pěstitelé šalvějí. Dnes jsem si domů přivezl malý řízek šalvěje divotvorné a potřeboval bych pár rad vzhledem k tomu, že jsem zjistil několik problémů. Jako první a hlavní je ten, že jsem zjistil ulomený vrcholek = jedno patro, oné kytičky. Následně další je ten, že kytička je taková celkově dost povadlá (zdá se mi přelitá, ale nevim páč nemám zkušenosti) a zbývající lístky jsou trochu děravé - odřené následkem přepravy. Má otázka zní: co můžu udělat pro to, aby to ta holka pokud možno co nejlépe rozchodila? Vážil jsem kvůli ní dlouhou cestu.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Díky. Jen ještě jedna maličkost, jak kytičku zalíváte? Myslím tim, rovnou z hora nebo do mystičky? A jak často?
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!