Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak asi by to slo, ale bude to drina
pocitej s tim ze budes muset zajistit hodne silnou ventilaci vzduchu
nejaky to zvlhcovadlo a bude to na hodne tesny,
momentalne mam pustenou 125w usporku v podobnem prostoru, ktera ma nesrovnatelne mensi tepelny vyzarovani a jsem rad kdyz to udrzim v tech vedrech pod 27°C mam tam euro2 na odtah a stolni vetrak na ofuk
Pro Owce - Zatra! teď kokám že máš fakt podobnou přezdívku.. Tjo jak tě to napadlo? že jako skot? Nebo jsi pochopil propojenost jednotlivých vesmírných bytostí ? HA!
Zdravim growaře, architektuju jednu skříň a přemýšlel jsem, že použiju jen 3větráky od PC (12V).Budou tam 2krásky, takže po jednom na palice, zkusim tah nasměrovat do cooltube.A 3.větrák, výfuk, klasicky nad světlo a trubkou ven, ale tady jste mi dali brouka do hlavy
Vážně se dá dalšim fukek v cooltube, co bude hnát na světlo, snížit teplo o 2°C a zmenšit závan??Oboje budu muset brzo řešit....dík za názory a ať to roste.