Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle je myslim absolutne vycerpavajici a trefna odpoved k danemu tematu:
citace:
Původní příspěvek od Dude no jestli se nepletu, tak malej chat by se mel v upravene podobe vratit, snad
aspon se zvysi na chvili produktivita prace groweru
Jedubabka: Šmarjá se hned nečil, né? Mě MODI nepřipadaj jako z jinýho světa, moc jich neznám, ale proč by jako měli bejt jiný, než já??? Akorát maj trochu jiný pravomoce tady na tom servru, no...
K tomu návratu:
Sorry esi sem tě něčim urazil, nebo co. Nemyslel jsem to ve zlým, mělo to být jen jako ukázka comebacku... Stejně tak jsem mohl uvést jiný příklad, akorát mě jinej nenapad...
To, že je to IN je jen fráze, mělo to znamenat, že je to aktuální, nedávno proběhlá událost a úúbec se to nemělo vztahovat na tebe...
Gdyžtak ještě jednou sorry...
Kwjetoň
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Původní příspěvek od Ke-Guglimugli Tohle je myslim absolutne vycerpavajici a trefna odpoved k danemu tematu:
A tecka.
Tak tohle vám slíbit nemůžu...
Ale co mohu slíbit je, že na jeho místě (a také na domovské stránce magazínu) ho pro váš komfort vystřídá seznam právě chatujících uživatelů.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Ale co stejně si na něj zvykneme a pak si už po tom malým ani nevzdechnem(doba jde do předu).A jak jsem koukal tak už se tam z chází víc a víc lidí (pomalu ale jistě)
Hele, já taky IN-věcem neholduju, jen se mi prostě líbil tvůj come-back
Tagže asi tak, no...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
Mno - po několika dnech bez pidichatu se nemůžu zbavit dojmu:
a) na novej chat chodí podstatně míň lidí... Často tam není ani noha!
b) když jsem přihlášenej na groweru, je nutný se pořád přihlašovat při vstupu na chat? Docela otrawný časem...
c) přes Operu ho nerozchodim
d) docela rychle to odpojuje při nečinnosti, což vede k tomu, že se musím zas znova přihlašovat...
e) když se náhodou chci podívat do fóra a nemám otewřený nowý wokno, musim se zas odhlašovat a přihlašovat a to už je moc...
f) no já jsem v podstatě přestal komunikovat chatařsky, co není, což škoda, protože jsem mohl s chat virusem ubíjet dlouhé pracovní hodiny
g) kdyby se dal znovu, tak prostě smažu každýho, kdo se bude snažit prodávat drugs a bude
No... vypadá to,že na můj námět ADMIN nereaguje!
Carlos- rád bych měl alespoň tvé vyjádření,když už nevyhovýš téhle mase malochatařů.
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Jooooo MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT MY CHCEME MINI-CHAT!!!!!!
Povolejme všechny mini-bratry a mini-sestry objednejme mini-busy a vyřveme si z5 náš mini čet
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...