Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kytky mi pekne proridly, protoze zase chytly nejakou plisen a uz me to fakt sere... povedlo se mi to trochu zbrzdit (polyversum, previcur) ale na nekterych kytkach se plisen porad mnozi
nechce se mi fotky popisovat, myslim ze to neni potreba, ale ta samotna kytka na fotce je hindu kush x white gaint, kvetouci passion1, a u toho okna sou rizky z velkych kytek
svitilo slunce, sousedi zrovna nestavili barak, tak sem to znova pofotil
1. foto - shaman a wdova
2. foto - wdowa je nejaky mutant, je celkove mala a ma divne listy
3. foto - moje asi nejvetsi kytka, hindu kush X white gaint. Je dost napadena listovou plisni, takze na spodu ji moc listu nezbyva presadil sem ji do velkeho kyble, treba ji to pomuze..
4. foto - skunk1, to same, spousta otrhanych plesnivych listu, ktere uz sou v mliku
thx za vsechny K
hnojim vermesfluidem a obcas bio-algenem (nebo jak se to pise). A to vzdycky jen tak od oka, kazdy tyden. ale tedka uz zacnu vsechny kytky OBMkem, uz bych chtel aby to vsechno kvetlo ale zatim jen ty passion1
Pěkné, pěkné :-D
Hmm, za hezký a zdravý kytizz budiš ti K+ odměnou, a držím pěsti ať ta největší odměna pro tebe je pohled na tyhle krasavice až budou viset u tebe pod střechou
PEACE
Obel
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
nemohl sem to vydrzet a nafotil sem zase par fotek palic passion1. dneska sem prostrihal plesnive a zlute listy u jedne kytky, ta druha se 4 vetvema ta ma uz plisen snad na vsech listech, doufam ze se ty paldy jeste zvetsi... U ostatnich kytek kdyz nemam plisen (nebo co to je), tak zase priserne zloutnou listy. Kyble sou hold na hovno, chce to do zemi priste...
jeste mam problem s kytkama, ktere sou na 7-9. fotce. sou to rizky tech velkych, vsimnete si tech spodnich listu, nevite co to muze byt?
posledni foto - hodne pozdni rizky (ale zdaleka ne posledni, jeste mi nejake koreni)
ale moc to neroste, porad prsi, dnes je uplne jasno tak snad se uz konecne zacnou obsypavat pryskyrici
btwten jediny shaman je kluk jako buk a pak sem zpozoroval dalsiho, asi je to DP... a rekl bych ze jich bude jeste vic kua
2 kutas: moc pěkné paličky, fakt čumím že tak brzy ti takhle krásně kvetou, jinak k těm spodním listům, takovéhle krepatění se tady na Groweru probíralo už hodněkrát, ale ani jednou se mi nepodařilo vyzjistit čím to je a o co se jedná, každopádně jsme to loni měli taky na několika kytkách ale nijak jim to nevadilo a v pohodě dozrály, takže pokud ti nezačnou listy nějak osychat nebo plesnivět je to o.k. Žádnej Strach
PEACE
Obel
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
achjo... tak pres veskerou peci, kterou kytkam cely pulrok davam, vysledek asi nebude moc adekvatni tim chci rict, ze se objevilo vic nez pulka samcu + ty rizky ktere z nich jsou, kytky hrozne zloutnou od spodu, nektere plesnivi a moc z nich nebude....
jeden kamos mel v dubnu na zahrade 13 kytek samic, vsechny hrozne nakvetle, jen takove stonky. sem ho dost litoval. jenze mu to vsechno obrostlo a ted ma 1.5m kere a to se o to vubec nestara, myslim to ani nehnoji. mne porad rika matka ze je to tim, ze je prepecovavam
kua utratil sem spoustu penez za pripravky proti plisni a vselijake vychytavky a rekl bych ze to stejne nemelo vliv.
1-3 - koutek buzerantu, vsechno samci, nejsou to zdaleka vsichni
4. - tady mam vsechno mozne, vlevo velky shaman - samec, vzadu skunk1 - ten mi dela dost radost, uz po nem leze plisen trochu pomaleji a dela patra v minimalni vzdalenosti
5. - vrcholek shamana, toho snad necham dokvest, vypada to ze bude mit kouli opravdu moc
6. - zmutovana wdowa se kterou sem ani nepocital a prece z ni bude na par speku
8 - 9. - znamy humus na listech, ktery je na vetsine kytkach, vic nebo min. tento SKUNK1 ma otrhane listy az po vrcholky
10 - kvetouci passion1, ta uz ma jen par listu, vcera sem otrhal vsechny ktere uz byly totalne zplesnivele a uz jich tam moc nezbyva
takze kdyz to tak zhrnu tak budu mit par samic a to jeste budou takovi chudaci... ale delaji mi radost ty passion1 protoze za chvili uz je budu hulit a pak jeste ten jeden skunk1 je pekna krasavice a hindu kush x white gaint - uz zacina kvest
SEMINKA SUX! staly me ze seedsdirect 1600, proc jen sem byl tak naivni staly za hovno. shivu shanti2 sem mel 10 semen a mam jednu samici ktera je do pulky zezloutla
mas ty kytky pekny ale nejaky sou divny nevim jak bych to rekl ale u ctvrtiny kytkek vzdy vidi ctyrycet centaku ckoro holiho stonku proc to vic nezastrihavas ze zacatku?
kdyz ten stonek budes ze zacatku vazat k tycce viz tve foto jestli vidim dobre vidim tak ti s tim sice vitr nic neudela ale taky ti stonek nezesili to je ale jen muz nazor jitnak a ty palicky jde Karma k tobe cuss a at ti to tak roste dall
langos: ten spagat je tam proto, ze po bource ta kytka byla herozne ohla, tak sem ji narovnaval
a ty kytky vypadaji tak jak vypadaji protoze zespodu zloutnou a plesnivi, takze ty spodni vetve sou proste hole...stejne sou to samci