Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ted sem dostal spasnej napad musime se dostat do nasa nechat se vystrelit na nejakou planetu a tam postavit nejdriv mslinkrj sklenicek do kteryho dat zaroven kytky ze zacatku je jedno jaky a zvirata traba psi nebo tak neco co neni bilozravec pak ten sklenik furt zvetsovat aby se tam utvoril kolobeh jako kytky vytvorej kyslik (O2)kterej psy a clovek(jen par groweru) spotrebujou ale vytvorej oxid uhlicity(CO2) a to zase kytky premenej no a budem to zvetsovat prez celou planetu a budem tam mit ohromny plantaze ganji a tam asi flojdi nedojdou a na svoji planete (nazev treba GROWER.CZ(sory admini))budem mit vlastni zakony a budem to pak vyvazte na ZUMI
dobry ne docela haluz
a jeste 2 Alali: stromy nejsou pro slabe povahy pac kdyz sem mynule vylez po dvou 20m stromech na ten treti 25m abych ho zcekoval a vylezu nahoru a co ta nevydim obe kyticky uschly ja uz myslel ze snad skocim dolu fakt haluz clovek si da praci jako svine bolej ho nohy ruce nez vyleze nahoru a tam 2uschly kiticky tak sem uz chtel skocit no ic
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
No, jo, já bych na ten strom určitě nelezla, ale mám naštěstí kluka horolezce, tak jsem si myslela, že bych ho tam vyslala. Já jsem opravdu na výšky slabá povaha, mám celkem někdy problém vylézt i na rozhlednu. No, tenhle rok to už asi nestihnem, naštěstí mám dost jinejch místeček , kde mi to čórkaři nechali pár let na pokoji, tak doufám, že i tenhle rok to bude v pohodě.
U nás ve městě jsme měli na náměstí na zahrádce v truhlíku kytičky, ale moc nevyrostli, někdo je zhulil úplně mlaďounký.