Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ale ide, ale nie vo firefoxe, alebo si treba dat v rychej navigacii oldschool gallery a dole si napisat clena xerthon a je to krasne citatelne aj vo firefoxe
EDIT>kolko to ma stran? asi by sa ti to nechcelo cele oscanovat co?
Tece li sime ve spani a jen malo kdy,neni to nic zleho a ten stav prestane,pakli se zdrzujeme drazdivych myslenek,chlipnych predstav,smyslnost budicich obrazu a takoveho též cteni,a kdyz privedeme plodidla k tomu,aby praci svou poradne zastavala.
Tece li vsak sime casto a hojne,tece li i kdyz clovek bdi samo od sebe,tece li pri moceni........jj,drinker trefils do cerneho,je to fakt prdel,ofotim to,trpelivost
xerthon: pekna sbirka ty casopisy, dobre to zakonzervuj a za 40 let prodej=paradni privydelek k duchodu ja zas driv sbiral zbrane ale zbyl mi z toho jen bajonet wehrmachtu a replika savle. stryc mel dyku hitlerjugend, fakt pekna i s ocelovym pouzdrem, takova dost siroka cepel. mnam.
Já sbírám kde co, převážně různý starý značky, tady je ukázka, jo a stará vydání knih, to je moje Mám rád tu antikvariátovou vůni co mají v příslušných obchodech
Sovětští i němečtí historici dodnes neradi mluví o zvěrstvech, která v Evropě páchala sovětská armáda. A že jich bylo! Statisíce lidí prchaly před útočící rudou hordou. Věděli, že s ní přichází otroctví, ničení, smrt a byli odhodlaní se jakýmkoliv způsobem dostat na Západ, co nejdál od Sovětů. Asi půl milionu uprchlíků se shromáždilo v Drážďanech. Byly to především ženy a děti. Na Stalinovu prosbu svrhlo 775 britských letadel v noci 13. února 1945 na toto centrum světové kultury bomby o celkové váze 2700 tun. Krátce na to americká letadla, nejspíš na základě téže prosby, svrhla další 771 tunu. Město o rozloze dvaceti kilometrů čtverečních se proměnilo v ohnivé moře, v němž zahynulo 230 tisíc nevinných lidí. I když vlastně ne, byli vinni - nechtěli žít v sovětském otroctví.
xerthon: hele ještě k tý knížce o člověku, trpim na bradavice, nenašla by se tam pro mě pomoc? jo a ještě by mě docela zajímalo, jak se léčí "huba roztažená" (tuhle nemoc neznam, doufam že sem to dobře přečetla...)
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
wendy:zitra do toho mrknu,jinak hodne lidem s bradavici pomohl vlaštovičnik.Utrhnes a popiplat zlutooranzovou stavou co z toho potece.Roste od jara az do podzimu a hojne.
Letos uz je asi pozde,takze zkusit konopnou masticku.Pritelce se udelala bradavice masticku pouziva asi druhy tyden,zatim tam furt je ,ale ztraci barvu a je placatejsi:-)