Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
myslim,ze kdyz budu mit pletivo 25cm od kvetinacu,pujde to zalivat v poho.Pro lepsi dostupnost muzu dat kvetinace dal od sebe,ale to mozna nebude treba
Původní příspěvek od imugnio ony se ty planty trošku víc táhnou musíš je trošku víc ohýbat.. ale jak je přepenš tak už se netáhnou tolik jako jiný kytky...
to víš on ten pletík má rád hodně sluníčka tak si pro něj jde
dovolim si nesouhlasit pwp je prave ten druh kytky ktery se tahne i po prepnuti.. mam 47. den qetu a power je porad vejs a vejs takze bacha na nej at ho nakonec mas kam dat.. kdybych ho nesklidil tak do 60. dne tak my vyleze ze skrine
Jo jo, Sroogův thread je pro většinu scrogařů tady dost velkou inšpirací (dost promakaná záležitost).
Zalívat se dá v neprostupný džungli (i když to by se u scrogu stát nemělo) tak, že se va víčko flašky se zálivkou namontuje hadička (třeba 0,5 m), s tou se pak mezi kytkama mnohem líp manipuluje...
Ještě sem se chtěl zeptat - nemáš ty oka na mříži moc malý?
3x3 cm se mi zdá pro 250 celkem jako nevyužitej potenciál...
Abys pak neměl mrňavý paldy.
No ale nebudu ti do toho kecat, je to tvůj byznys.
Zatim
Kwjetoň
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
scrog sice vynos zvysi ale taky prodlouzi dobu rustu takže se pak třeba komplet vlezes do tri mesicu...pac jestli chces vyuzit kazdou diru(jestli sem dobre pocital tak 34x14) ,da to celkem prace a to nemluvim o prostihavani jungle tech kytech vzadu rekneme treba 15cm od kvetinace nahoru.. a pak tak v kvetu prostipavani minipalicek tzv. hnid jinak s tim power plantem ten se vytahne a to dost.. ja to dělal u nej tak že jsem v den prepnuti přistípnul horni vyhonky(Metoda FIM) a pak kytky tolik nevyjely.. a vyjeli mi trochu spodky nebo zkus vysku jakokdyby roztahnout do strany (zabere pak vic mista),mam tim na mysli držet vyhonky maximalne 5cm nahoru od scrogu a pockat tak tim na ostatni kytky co pak po prepnuti tolik nevytahnou... a stejně než tam das ten scrog.. tak ohybej,trenuj,tvaruj.. pak to bude jednoduší s tim scrogem..však uvidis ..a nezapomen 250W ti prosviti max 50cm efektivne.. hodně zdaru ...
No myslim že velikost palic na velikosti ok přece jen trochu záleží. Teda pokud chceš jet Scrog a ne nechat tu mříž jen nějak prorůst... (ale nemám experience tak nechci dělat chytrýho ).
Hlavně si myslim, že sou prostě zbytečně malý, poněváč všechny díry stejně nezaplníš a akorát se ti budou blbě protahovat výhonky...
Toť můj názor (ale jak říkám, nenechej si do toho ode mě kecat, vim houno )
Zatim
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
takhle kdyz ti vyjde prepnuti s tim ze dolezou ne scrogu kolem 5 dne qetu tak si myslim ze no problem... provleces a uz ti polezou nahoru jen palicky.. ja mam naky palny akorat na scrogu a naky mam nad scrogem.. prepinal sem celkem pozde ale kdyz to vychytas tak by to mohlo bejt mooc pekny.. jinak kytiz vypadaj mocc hezky a tesim se na dalsi fotoz K+
tady probiha pokus s rizkovanim bez stimulatoru.Muj tatik ma za sebou par 10tisic rizku(bohuzel s jinymi rostlinkami)Ptal jsem se ho tedy na stimulatory.Z praxe vyplyva ze korenove stimulatory nezvysi procento zakoreneni ani rychlost.Pry je to jen tah zahradnickych firem :-)))Tot nazor meho taty nekamenujte me.
Tos to ted zkousim a zatim zakorenilo vsecko.