Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cekam az mi ty zmrdečci poslou vejplatu na ucet, nejak jim to trva, kazdej den se divam jestli neco doslo, zatim nic, az to pride hned posilam 275 kacek na ROCK BUD. Tenhle tejden na STO PRO VODESILAM, tak se snad z toho negdo neposere, ze to fuckt trva...DIK za pochopeni!
tak nastala nečekaná situace-seedsdirect zdražili,takže teď sem jim poslal mejla jak si to představujou řešit,protože sem to posílal ještě před zdražením samozřejmě.
neděl si prdel jakto že přežily jen dvě to mi chceš říc že až mi mury pošle toho ROCK BUD tak jich přežije z 10 jen 4 to snad né to to bylo špatně zabalené nebo jak tomu mám rozumět
A je to tady nejprve bych chtěl poděkovat Murymu za jeho spolehlivost ochotu a taky za dobrou práci při odeslání zásilky vše došlo vpořádku ted já odešlu 5 semen duduěkovi a zbytek rozjedu sám tak držte palce jedem z kopce a nějaké foto samozřejmě
tak dnes jsem dal semínka na klíčit dudušek se mi ještě neozval když tak neučiní do konce týdne našel by se někdo kdo by to vzal a hlavně zvládnul za něj
to:Bensee myslím že tak kytka bude mít i zelené listy tohle je focene pouze u paliček a tam dochází k jiné chemické proměně než je tomu na stonku a taky to může být kytka focená z venku a taky trochu reklama dané seedsbanky aby se to líp prodávalu no uvidíme
Já bych chtěl spíš všechny najednou-zpočátku jsem přemýšlel že to dám taky out,ale semen na out mám dost.Ale chápu,že ne každý má na outdoor dost semínek či řízků,takže počkám.Chci Rock Bud pod lampu a zkusím Sea Of Green
jako jestli čekáte že každý dostane 10řízků tak to se obratě na duduška jestli to bude vyrábět na kvanta já počítal tak ze 2řízkama pro jednoho a taky doufám že je tu dost pěstitelů kteří si udělají svou matku nechci tu matku odrovnat tím že jí ödeberu kolem 50řezů za cca 2měsíce
Ahojte, prosím, kdoby se z naší party ujal pěstění matek Rock budu? Nastali mi velké problémy s mími skříněmi, tak bych prosil někoho, kdo by se toho mohl ujmout, semínka mi došli včera, tak bych je někomu z naší party přeposlal, co ty morissi? Fakt sorry, ale.....