Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdárek lidičky venku pěstuju už několik let letos ale musím předpěstit doma pod lampou jestli máte zkušenosti tak poradte mám nato 2*zářivku narva special lt 18w oceanic+narva special lt 18woceanic colour nebo bude lepší omlux uv-tube 18w +osram fluora l 18w nevím kerý tam mam dát.jestli to někdo zkoušel tak kolik by se mi jich pod ní vešlo dík.
já jsem minulej rok dával ven 3 kyticky. asi tak květen. mělo to 1 patro. jeden samec jedna rozdupaná bažantem a jedna oprcana samice... ale tenhle rok už jsem předpěstovával asi tak už 3 tejdny musim si nadělat klony zatim jsem měl 2 krásně větvený samce... Měli jsme je společný s THCjahodou....
grower varuje:
pozor hulení může
způsobit stav uvolnění
Ja osobne kyti nechavam predpestovat doma.Ma to sve pro i proti, ale myslim ze je to rozhodne lepsi nez to rovnou soupnout ven.Kdyz maj tak 3 az 4 patra tak je soupnu ven.Pri presazovani doporucuju zasadit kyti az po prvni zarodecni listecky.Jsou potom stabilnejsi v zakladu a jen tak nejakej vetrik je nezaskoci.
Kdyz je tu ten thread s klicenim seminka, mel bych takovej dotaz:Nevadi, kdyz kytku zasadim i s rockwoolem, neutpi rostlinka nejakej shock, ze doposud byla v H2O a ted pujde do zeminy??
Dozraly by tedkom vysazený (konec července,outdoor,no-name) kytky ted maj tak 10 cm ? Podmínky jsou dobrý , slunce, zálivka , hnojení . já myslím , že jistá šance by tu byla , ale nevím, takový zkušenosti zase nemám.