Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy mám začít s předpěstováním
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Janxu
Stálý Člen

Karma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

wiwere, jasne ze se tam daj kupovat semena, ale nevim jak to se sensiseeds ted je, protoze kdyz sem si cet nektere thready, tak tam o nich moc dobre nepsaly viz teba tady http://grower.cz/forum/showthread.p...ight=sensiseeds nebo tady http://grower.cz/forum/showthread.p...ight=sensiseeds
tim ovsem nechci vrhat spatne svetlo na sensiseeds a jenom sem ti chtel trochu poradit, ze nez nekam neco napises, tak si o tom neco zjisti ( to plati i pro grower a proto bych ti doporucil pouzivat hledani).
a tady mas navod na nakup u nich http://grower.cz/forum/showthread.p...ight=sensiseeds
peace

FIRST INDOOR 150W

Old Post 10-02-2005 v 18:23 PM
Janxu je offline   Profil uživatele Janxu   Find more posts by Janxu   Foto galerie člena Janxu   Click here to Send Janxu a Private Message   Add Janxu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smaho
Nový Člen

Karma uživatele smaho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

nazdárek lidičky venku pěstuju už několik let letos ale musím předpěstit doma pod lampou jestli máte zkušenosti tak poradte mám nato 2*zářivku narva special lt 18w oceanic+narva special lt 18woceanic colour nebo bude lepší omlux uv-tube 18w +osram fluora l 18w nevím kerý tam mam dát.jestli to někdo zkoušel tak kolik by se mi jich pod ní vešlo dík.

Old Post 24-02-2005 v 16:29 PM
smaho je offline   Profil uživatele smaho   Find more posts by smaho   Foto galerie člena smaho   Click here to Send smaho a Private Message   Add smaho to your buddy list     Navštiv homepage uživatele smaho! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Manson
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Manson - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

já jsem minulej rok dával ven 3 kyticky. asi tak květen. mělo to 1 patro. jeden samec jedna rozdupaná bažantem a jedna oprcana samice... ale tenhle rok už jsem předpěstovával asi tak už 3 tejdny musim si nadělat klony zatim jsem měl 2 krásně větvený samce... Měli jsme je společný s THCjahodou....

grower varuje:
pozor hulení může
způsobit stav uvolnění

Vědí vaši rodiče že pěstíte a jak to vzali???

Naposledy upravil Mr. Manson 22-03-2005 v 19:36 PM

Old Post 22-03-2005 v 19:14 PM
Mr. Manson je offline   Profil uživatele Mr. Manson   Find more posts by Mr. Manson   Foto galerie člena Mr. Manson   Click here to Send Mr. Manson a Private Message   Add Mr. Manson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Manson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marko11
Nový Člen

Karma uživatele marko11 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Ja osobne kyti nechavam predpestovat doma.Ma to sve pro i proti, ale myslim ze je to rozhodne lepsi nez to rovnou soupnout ven.Kdyz maj tak 3 az 4 patra tak je soupnu ven.Pri presazovani doporucuju zasadit kyti az po prvni zarodecni listecky.Jsou potom stabilnejsi v zakladu a jen tak nejakej vetrik je nezaskoci.

Old Post 03-04-2005 v 19:51 PM
marko11 je offline   Profil uživatele marko11   Find more posts by marko11   Foto galerie člena marko11   Click here to Send marko11 a Private Message   Add marko11 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sombl
Stálý Člen

Karma uživatele Sombl - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

nejdřív je nech pod lampou a potom je dej za okno...

Old Post 04-04-2005 v 11:34 AM
Sombl je offline   Profil uživatele Sombl   Find more posts by Sombl   Foto galerie člena Sombl   Click here to Send Sombl a Private Message   Add Sombl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sabrosa
Nový Člen

Karma uživatele Sabrosa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Kdyz je tu ten thread s klicenim seminka, mel bych takovej dotaz:Nevadi, kdyz kytku zasadim i s rockwoolem, neutpi rostlinka nejakej shock, ze doposud byla v H2O a ted pujde do zeminy??

Old Post 27-04-2005 v 17:12 PM
Sabrosa je offline   Profil uživatele Sabrosa   Find more posts by Sabrosa   Foto galerie člena Sabrosa   Click here to Send Sabrosa a Private Message   Add Sabrosa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
van blade
Stálý Člen

Karma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

sabrosa
to se fakt nic nestane, kořeny rockwoolem normálně prorostou a pokračujou do hlíny..
proto se taky do RW řízkuje..

blade

Old Post 27-04-2005 v 18:35 PM
van blade je offline   Profil uživatele van blade   Find more posts by van blade   Foto galerie člena van blade   Click here to Send van blade a Private Message   Add van blade to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ingot
Nový Člen

Karma uživatele ingot - 0% Pěstitelská

není pozdě ? Příspěvek č. 40

Dozraly by tedkom vysazený (konec července,outdoor,no-name) kytky ted maj tak 10 cm ? Podmínky jsou dobrý , slunce, zálivka , hnojení . já myslím , že jistá šance by tu byla , ale nevím, takový zkušenosti zase nemám.

Old Post 27-07-2005 v 21:14 PM
ingot je offline   Profil uživatele ingot   Find more posts by ingot   Foto galerie člena ingot   Click here to Send ingot a Private Message   Add ingot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:36 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
07-04-2015 - Předpěstování - 34 odpovědí
01-05-2002 - Moje metoda předpěstování - 20 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás