Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to jo, ale me by to fakt nepotesilo, kdybych najednou zjistil, ze sem v jinym vlaku a hranice bych asi tezko prechazel tam a zpet jeste jednou, ale byl by to prece jen takovy maly dobry skutek :-)
ještě k tomu stopu, jak sme jeli stopem zpět, tak 2 kámoši, kteří s námi nejeli vlakem, ale jeli stopem, tak je policajti na odpočívadle, který je jediný místo, kde můžeš na dálnici stopovat, odchytli a prohledali jim vše, a věřte, že při stopu přes celý německo se dá potkat poldů docela dost, ja sem potkal při stopováni už v Holadnsku během 30 minut jednoho policajta dvakrát, y toho jednou nás poučil, že se tu stopovat nemá, ale nějak sem se musel dostat na vlak do Německa, tak sme ho potkali i když se vracel za 15 minut zpět
no já nevi, my sme v německu jeli jenom takovejch 50 - 100 kiláků (cestou z itálie... :-)))) a žádný problémy a nic... a to byly celkem velký silnice a dost lidí. v rakousku to bylo horší, no, to je pravda...
Nazdárek - stopem (cesta v klidu až na první den - skončili sme v plzni...-a poslední sme se probudili zmoklý ve stanu a stopovali asi 5hod v dešti...)
deset dní i s kouřením do Prahy za 3500...
- spousta zajímavejch lidí, ale letos už to jistí kára...
bydleli sme ve stanu - v Amstru v parku na GAIN (metro..) - ale je to tam dost černý...(ne že bych neměl rád černoušky a jejich slunečný reggae... - ale je to trochu strašidelný
(jenom ve 2 a dostali sme se tam až v noci...
houby sme prošvihli (mooc kouření) a asi tak 10g (2skunky a nějakej shit...)sme našli u dálnice...
Jenom si taky všichni za tou pohodičkou dojeďte...
jo- a mimochodem - shánim lampu...(tak sodík 300W..) - kdybyste věděli, kde levně koupit, tak dejte vědět
(nechci dopadnout tak, že budu někde lízt po parcích a čorovat ...)
no je to trochu větší než Liberec, ale když se budeš pohybovat v centru, nemůžeš na nějakej netrefit
uplně nejjednodušší je najít ten Happy day´s, je to u mostu jak se jede z města, je tam taky nekde kohoutek s vodou, je to asi 300 metrů u takovýho červenýho kina, jinak jich je dost taky u takovýho kruhovýho objezdu pro chodce, taková ulice, kde jich je 5
legální to zrovna moc není, ale když tě chytěj, tak tě za to nezavřou, možná dostaneš malou pokutu a semena ti zabavěj
řekni jim, že to máš na okrasu.....
....šance, že by tě na hranicích otravovali s tímhle je minimální
už se to tu někde všechno s hranicemi řešilo- hledej
Pisu ohledne te vikendovky pres Nemecko. Stoji 21 eur jmenuje se wochenende je teda az pro pet lidi a Nemecko se da prejet za den uplne v klidu. Chce to vyjet brzo rano(6-00). Ja jsem jel pres Cheb - Markdretwitz a na hranicich jsem byl vecerem(19-00). S jizdenkou muzete jet jen s vlakem s oznacenim RE(regionexpres), nebo RB(regionbahn). Tady je odkaz na nemecky jizdni rad
- je tam i anglicka verze. V pobocce "Select public transport " vyberte "only local trafic" - vypise jen vlaky, kteryma muzete s wochenende jizdenkou cestovat, tedy RegionalExpres nebo RegionBahn(ne ICE,IC, EC a jine). Kdyz vam to ty vlaky vypise a kliknete na "Itinerary" tak vam to podrobne vypise vsechny vaky kteryma pojedete, kde prestupujete, na ktere nastupiste prijedete a ze ktereho zase odjete do dalsiho mesta. Pocitejte tak priblizne ze sedmi prestupy.
tak jsem si to precetl ten navod a s velkou nostalgii jsem procital tve poznamky k Arnhemu a k Happy Day´s...jak si
na to tak vzpominam, byl jsem tam loni v srpnu na celej mesic v orchestru, v podstate ne primo v Arnhemu,ale v
Doorwerthu, coz je mala vesnicka asi tak 10 km Na kole je to za par minut ...jezdival jsem tam vetsinou vzdycky po
zkousce kdyz byvalo pekne... a potreboval jsem vypnout od vsech tech zkousek...pekne kolem reky a pak frrr k
centru kolem kostela, zaparkovat kolo a do centra do Happy Days a jeste do jednoho na kterej si nemuzu
vzpomenout, byl kousek od multikina...no to nevadi, letos tam jedu zase hrat takze si to dam znova.
BTW: jeste k tem schovkam..si vzpominam, kdyz jsme byli s kvintetem na kurzech na amsterdamsky konzervatori (Meli
jsme to zaplaceny letecky tam a zpatky a kazdej 700 Guldenu na tyden, ktere jsem museli POVINNE!!!!! utratit
Dodnes nechapu, jak se to stalo, jestli to byla nejaka ucetnicka chyba nebo co...no tak jsem samozrejme vezli
prezenty domu. A udelali jsem to presne jak se tady nekdo zminoval predtim, do tyden smradlavych ponozek.Ovsem
ranni kontrola pred odjezdem na letiste, otevru ten smradlavej sak a vyvali se na me straslivej smrad jenom skunku a
dalsich dobrot (kazdej z nas mel tak po 5 gramech-J.Herrer,vdovka, nejake hasiky atd..) no nastala totalni panika,co
ted do haje? Uz jsem ale museli frcet na letiste, tak jsem akorat pridali vice sacku a poradne to zaizolovali a proste
bud to vyjde nebo jsem v haji..Preskocim k letisti Schiphol : checknuti zavazadel...uz tam na nas prichazela brutalni
paranoia a stihacky typu F-17 ze to z tech nasich kufru proste za kazdou cenu musi jit citit, ja tu ganju fakt citil
vsude...odlozime zavazadla a ze jdeme na kafe a cigo, meli jsme cas asi hodku a pul pred nastupem do letadla...Co
jedineho si z toho vzpominam je, ze jsem sedeli v kavarne na letisti, vypili asi tak ctyri kafe,vykourili tak krabku cigar
a klepali se jak ratlici ...protoze jsem neustale slyseli z letistniho rozhlasu nase jmena ze se mame dostavit a tam....no
hrozna stihacka...uz to nechci zazit proste,myslim, ze kdyz clovek jede jakymkoliv jinym prostredkem, tak je o
neco klidnejsi,nez na tom letisti,nikdo nema prehled jake masiny tam a co vsechno na tebe muzou vymaknout...
No a to si ted jeste vzpominam (sorry za ten offtopic) Mel jsem to stesti se dostat do Japanu s orchestrem na turne,
to bylo nekdy tak v roce 96, to jsem byl jeste studentem JAMU a do Japanu jsem si vzal proste tasku kterou jsem
bezne vozival do Brna. Na tom by nebylo nic zvlastniho...priletime na Naritu Airport, cekam u toho jezdiciho pasu na
zavazadlo, a ted tak koutkem oka zaregistruju neco na levo u dalsich zavazadlovych pasu...japonsti policiste s
hodnyma cmuchacima pejskama...v tu chvili jsem malem omdlel, zcervenal a ja nevim co vsechno, sel jsem do
vyvrtky, protoze jsem si okamzite uvedomil, ze v te tasce na kterou ted zrovna cekam, je v kazde kapse rozsypano
od kazdeho neco. Vozival jsem v tom totiz ruzne filmovky a sacky s ganjou a znate to, trocha se vzdycky nejak
rozsype...v hlave mi zacla probihat obrovska panika, co ted? nechtelo se mi zustavat nekde na japonske policejni
stanici...v te dobe jsem do Asie jel poprve v zivote a clovek nema zadnou predstavu, jak to tam funguje atd...No uz
to zkratim,fakt jsem si myslel ze je to moje posledni chvilka v zivote...psi s cajtama dosli az k te me tasce, ktera
zrovna prijizdela na tom pasu a.............no nastesti se nestalo nic, v te chvili jsem si myslel, ze jsem snad i pustil do
trenek Jen jsem chtel popsat takovou brutalitku
A sorry, vim ze to tady az tak nepatri...ale jsem ted pro zmenu ve Finlandu, kde ted ziju nejaky cas...bez koureni
tak je pro me tady Grower jedno z mala poteseni a vzpominek na tu omamnou vuni a chut ganji...a jsem rad, kdyz
muzu obcas neco napsat...dekuji za pozornost