Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
už jsem to tady něgde psal dáávno - teď nemůžu najít - na cannabisculture.com - byla kdysi reportáž jak to nakoupili a zkoušeli - naprostej podvod - slisovaný bylinky pocukrovaný nějakou sračkou
no nevim, kazdopadne je to kravina,ale spousta lidi na to urcite skoci a budou i takovi, co si koupjej znova - uvedu priklad : za kamaradem furt chodil typek, ze chce neco koupit, ale uz od pohledu to byl takovej frajirek, co se tim chtel akorat chlubit, mel kecy ze byste z toho padli smichy nebo byste ho zabili, aby drzel hubu. proste debil. a kamos ze ne, ze nic neprodava a u nej vyjimku teda delat nebude, jenze pasr chodil asi 14dni a furt knucel a celkem to bylo k nevydrzeni. tak sme natrhali obycejnou posekanou travu, nadrtili a smichali s trochou papriky a skorice... no se zavrenyma ocima a zacpanym nosem se to tvarilo jak skero. typek nam dal 150, a jakoze sme hrozne hodni a tak. no ale vtip je v tom, ze dolez za par dni, ze prej super, ze se skouril jak hovado, valel se po zemi smichy a jestli nemame jeste, nacoz jsme vyprskli smichy a fyfakovali sme ho... (neberte nam to za zly, byl to fakt blbec) ... neco jak placebo efekt, ze ))
no ja uz to zkousel a neni to tak spatny - poslali mi herbal buds sampler a herbal extasies z herbalsmokeshopu - http://www.thcradio.net/link.php?id=2
neni to teda zadna sila, ale celkem to zkuruje....urcite to neni podvod, o HODNE lepsi jsou ale treba ty Herbal Extasy a Red Dawn (kdyz jich zkonzumujete 2krat tolik nez je predepsano tak je to jako mdma)....je to legalni ale pripravte se na stupiditu nasich celniku kdyz Vam to sem pride ( na celni sprave z te moji zasilky meli docela vitr....prisel sem tam a hned me poslali dozadu kde bylo asi 10 policajtu a zacali tak pane....co to je? tak jim rikam jak to mam vedet co je v tom balicku nejsem jasnovidec...oni ze maji podezreni ze to jsou drogy a at jim koukam rict co to je....tak jsem jim rekl ze sem to vyhral a nevim co to je....tak chteli asi 2000Kc clo /ta zasilka byla dost draha/ tak sem jim rekl ze jsem student a nevim co to je tak to platit nebudu.....nakonec mi to asi po pul hodine dali zadarmo
http://THCradio.net - největší kolekce na netu - ganja hry, videa, skiny, pozadí, screensavery a spousta dalšího volně ke stažení!
taxem to prelouskal a jako nazor proti nazoru imo
urco na to kaslu, mozna bych to jen zkusil, ale to uz bych moh pomalu kourit ciga :PP (btw kourim jen ganju)
Zajímavý je pálení listů rododendronu na ohni a následné vdechování kouře. Je to podobný jako opilost nebo tak něco. A rododendron je na každým kroku, tak kdo je experimentátor, může vyzkoušet.
jediná použitelná legální alternativa k marihuaně je chlast (ale je to na hovno ,navíc je z něj druhej den blbě jako třeba teď mě ) .Nějaký slisovaný seno ,nebo co je to "legal buds" zač hulit nehodlam,šalvěj jsem kouřil a nic mi to nedalo
No považovat SallyD za alternativu k MJ mi přijde dost zcestný. SD je naprosto unikátní psychedelikum a v žádným případě se nedá užívat rekreačně, jak si mnozí myslí, To už je lepší kouřit petůnie (ale fakt)
Nebo si prostě si ubalit špeqa z dargeelingu nebo assámu (čaje... :-°) je po tom taková příjemná vykydlost. A když už jsem u těch čajů, tak celkově se dají použít k navození euforických stavů (díky obsahu éterickýh olejů) stačí si uvařit trošku víc silnějšího čaje, nejlépe vyšší kvality a uvidíte. Na mě alespoň to funguje, 2 konvičky Senchy a dá se to srovnat s lehkou zkouřeností, člověk je akorát lehce naspeedlej. Nebo si uvařit Massalu.
Původní příspěvek od Neson Pokud mate zajem, tak Vam mohu nabidnout salvej vyborne kvality v susenem stavu za prijatelnou cenu - 80 Kc za 1 gram, coz si myslim je dost dobra cena ve srovnani s tim co najdete na internetu. Rozhodne doporucuju vyzkouset, nebot Vam tato rostlina nabidne zcela nove zazitky.
V pripade zajmu piste na mail: mnesladek@volny.cz
Rostlinu vam mohu poslat postou, nebou osobne dorucit, pokud jste z Prahy.