Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » 250w-round-1
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
mury
Stálý Člen

Karma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

no euro je v poho ,ale na tenhle filtr fakt málo,a nepřemejšlels udělat
díry do pláště těch trubek a foukat to normálně přes uhlí tím pláštěm-jak je to u klasickejch filtrů.
edit:ještě sem si vzpoměl-to umístění filtru je prej účinější když přes filtr nasáváš než když do něj foukáš.

moje skříň-400W- už zase v provozu

moje skříň-600W -prozatim konec

out 04

pacháč

out 06

Naposledy upravil mury 22-12-2004 v 15:29 PM

Old Post 22-12-2004 v 15:18 PM
mury je offline   Profil uživatele mury   Find more posts by mury   Foto galerie člena mury   Click here to Send mury a Private Message   Add mury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

no jo ale tím se sníží účinnost toho uhlí protože to určitě nebude foukat rovnoměrně z všech direk takže někde bude foukat hodně předpokládam tam kde se vzduch přivádí a u dna by byl využit třebas 50% ale jestli mi nikdo neporadí jakej větrák sehnat tak mi nic nezbyde než podle toho prvního navrhu

Naposledy upravil 22-12-2004 v 18:16 PM

Old Post 22-12-2004 v 15:33 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlček
Stálý Člen

Karma uživatele vlček - 87% PěstitelskáKarma uživatele vlček - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

do pachacu delanyho treba podle g-mana by sel treba umistit kuzel kerej by wytlacowal wzduch rownomernejc tim by se melo uhli wyuzit takrka dokonale

Old Post 22-12-2004 v 16:54 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 36

jÉÉÉÉÉÉ to si takhle odjedu užít Silvestr na hory přijedu a tam tohle ! Asi jsem bratroj nezdůraznil "moooc zalejvat" jelikoz mezi tim co ja jsme bumbal ve Špindlu! kyti asi nedostali ani kapku musel jsem otrhat dost suchejch listu ale jinak snad v poho !

Old Post 02-01-2005 v 15:44 PM
Host
Host

Příspěvek č. 37

některé listí není tak tmavé jako to ostatní ! to bude z toho sucha a tepla které se tam udělalo kuli nedostatku vlhkosti né??? neznáte něco co pomůže na ztmavnutí listů ? jinak jestli nekdo pomejšlí na přehnojení tka omyl zatim jsem nehnojil zejtra snad koupim do začátku kristalon květ a obědnané mám SENSI FLOWER!!! a od BIO NOVA PK 13+14 0,5L ale zatim nepřišlo

Old Post 02-01-2005 v 15:51 PM
vlček
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

na kristalon w dobe qetu se wy*er protoze ma na qet prilis dusiku z lewejsich hnojiw se na qet hodi treba obm o sensi floweru nic newim a pekacko by melo byt to nejlepsi na qet

Old Post 02-01-2005 v 16:46 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 39

$$$tak tohle zkusim pro začátek!

Old Post 05-01-2005 v 16:57 PM
Host
Host

Příspěvek č. 40

N tak jsme v středu použil na zahnojení OBM a na tomoje vybledlé listí hořkou sůl! doufam že kombinace neudělala nějaké smrtelné sérum ale rozhodně se to listí nijak nelepší mám ještě počkat ? za jak dlouho se dostane hořčík do oběhu kytky ? no nic mrkněte na ty kurvy!

Old Post 07-01-2005 v 13:42 PM
Host
Host

Příspěvek č. 41

můžu vyloučit svilušku a přehnojení snad!!! ve středu byla první dávka OBM! teplota 30.C postřik vodou jen při tmě ! mám zkusit ještě hořčík v postřikové formě na listy ?

Old Post 07-01-2005 v 13:47 PM
vlček
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

na te posledni fotce to wypada na plisen zkus polywersum nebo prewicur ale spis bych zacal ti polywersem
postrik na listy urcite pusoby rychleji proto pridawani pri krytyckem nedostatku neceho

Old Post 07-01-2005 v 20:45 PM
Host
Host

Příspěvek č. 43

tak nejake NEW foto !!
(sami reknete co si myslite:-me se rozhodne nezdaj ty male lístky((ty u vrchních palic...obrázek.č.2)) jsou takové splihlé nezdaj se mi zdravě nebo to nemám řešit ?) ((ty žluté velké listy zkoušim vyrešit hořkou solí nejradši bych všechny zažloutlé otrhal ale někdy to je zrovna list co dopuje centimetr velkou větvičku s paličkou a růst se pozastaví tak dokud je trochu zelenej tak ho tam nechavám nebo dělám chybu ??? )) diky Osvin

Naposledy upravil 08-01-2005 v 19:44 PM

Old Post 08-01-2005 v 19:36 PM
Host
Host

Příspěvek č. 44

...

Old Post 08-01-2005 v 19:40 PM
N3oM
Stálý Člen

Karma uživatele N3oM - 91% PěstitelskáKarma uživatele N3oM - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

cuz mas to moc hezky snad vyresis ty problemy

Old Post 08-01-2005 v 19:47 PM
N3oM je offline   Profil uživatele N3oM   Find more posts by N3oM   Foto galerie člena N3oM   Click here to Send N3oM a Private Message   Add N3oM to your buddy list     Navštiv homepage uživatele N3oM! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlček
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

esi nechces pouziwat zadnou chemku tak wsechny ty napadeny listy a tim se castecne te plisne zbawis

Old Post 08-01-2005 v 19:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 47

Ahoj od minula moc RAD!nepřišlo. Kromě vlčka vlastne nic!!- dík Vlček!
už je to 5 dnu co jsem nasadil hořkou sůl ! be změn a jestli nějake k horšímu stale více listů strácí postupně barvu s roustoucími hnědými fleky! !!!!!!Zjistil jsem jak to začíná nejdříve se udělaj malé světlé puntíky!!! Zespod je videt jak prosvicuje světlo prosím jak kdo řešil tento problem pokud mu je povědomí ? dííííííky Osvin moc pls rychle už se mi zdá světlé všechno listí HELPPPPPP.......

Old Post 10-01-2005 v 16:30 PM
Host
Host

Příspěvek č. 48

nějaké foto!!! Odruda : .. Žlutá pampeliška!

Old Post 10-01-2005 v 16:32 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás