Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koncert bez hulení většinou stojí za hovno, nemůžu si pomoct. Stát tam jen tak střízlivý (zase ožralý tam padat taky nec moc) a neryt do cizích lidí, či se jen tak pohupovat...
A rád zhulený jezdím s kámošama v autě a ptáme se lidí, jestl jedem dobře na Berlín a tak, nebo jestli nás můžou roztlačit a jiné.
eh bez huleni vyjma vyjimek bych nemoh jit s prateli napr. do nakyho muzea ci kina .. bez huleni bych nehral to zjebane csko bez huleni bych nemoh bejt kazdopadne na dovolene..
de vubec dovolena bez duna??
no já stršně rád hraju na klavír zhulenej, to pak si uprostřed noci zhasnu světlo. zavřu oči a hraju třeba i 2 hodiny. Je to fakt nářez, nesmí se to ale přhnat. Taky mám rád zhulenost ve vaně...
to je nej, nakonec se nadechnuponořím hlavu do vody a pomale vydechuju, než vydechnu tak to trvá tak 2 hodiny, pak se vynořím )
jinak u nevím kdo tu napsal že modelování z hlíny je potřeba trochu spestřit, což jevelká pravda. Dělám sochařinu už 7 let a mohu potvrdit, že člověk konečně pochopí 3D tak že vnímá i 4 dimenzi
no zhulenost si nedokážu představit bez kámošů....my dycky v neděli vemem auta a jedem někam do přírody, tam si dáme jointa...a jen tak se procházíme a dycky je z toho bezva odpoledne...nejlepší na to sou třeba místa někde vysoko nad vodou...nebo někde ve vejšce to je dobrej mazec...
taky děláme každej den, že sedneme do auta, jedeme někam na jointa, a pak jezdíme posloucháme nějakou tu musiq...na zhulenost sou dobrý Prodigy, nebo Boby Marly, ten má úplně dokonale vymakaný písničky...jen tak jezdíme po český republice...a hledáme někoho koho bysme zhulili...nebo nějaký kundy...
Scrotch: Nj, ale urcite nejaky kundy, ktery by zhulili... I kdyz to z toho prispevku tak nevypada
No, ja nevim, bez huleni zvladnu snad vsechno, co delam... Naopak nejaky veci bych nemoh delat zhulenej, treba jezdit na bajku, to bych asi nekde usnul Ale rad hraju na kytaru, i kdyz toho nijak moc neumim Samozrejme vsechna muzika je potom lepsejsi a buh vi co vsechno
k tomu spaniu...2 roky som zaspával zkúrený a teraz ked si dávam pauzu sa mi darí zaspat tak okolo 23:00 až 01:00.Nie pretože že by som nevedel...ale moc mi to myslí
K ničomu však nepotrebujem vyslovene trafku,ale výhlady na mesto,večer a brko....
Celkově má existence...Ale nedokážu si představit, že du "jentak" ven, zě "jentak" hraju fotbálek,kreslim,mno je toho moc....Ale taky nemůžu jít kamkoliv vykouřená,teda jako můžu, ale to neni dobré...Třeba na úřad, k doktoru...Ale takový ty základní, nebo běžný věci vzládam,zatim....Hulit se dá prakticky kdykoliv a kdekoliv, ale ne s kymkoliv...Sou i takoví lidi, že když sem s nima zkouřená, tak tam moc dlouho nevydržim-netušim proč, ale prostě mi s nima neni dobře...HULIT MŮŽU POŘÁD....
Bez hulení si nedokážu představit výpravu za houbičkami, protože jinak jsem vzteklý a otrávený když nějakou tu hodinu nic nenacházím. A když nic nenajdu, tak se v rauši alespoň rozvalím do mechu a jen tak pozoruju ty bublinky utíkající před očima.
Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??
zase skoro vůbec nehulim do školy a ani do práce by se nemělo...a ůplně nesnášim potkat zhulenej na mrtky nějakýho známýho nebo někoho, kdo si s tebou chce povídat, ty bys taky chtěl ale nemůžeš se pořádně vyjádřit...proto moc nechodim mezi starší lidi kerý mě znaji...
No ja si bez hulenia neviem predstavit : hackisack, fotbal, friesbie, jedlo, zistil som, ze celkom dobre sa aj sere :-), ked idem na flek za rastlinkami (aby som im lepsie rozumel, ze co im chyba :-), diplomovka sa tiez dobre pise, ked si zhuleny, tiez si rad zahram comp - HL2 ale este radsej som mal splinter cell 1 a 2, sex je tiez o dost kvalitnejsi, pocuvanie hudby, dobry film, rano ked cakam na vlak do skoly, tak si zbehnem na WC do kabinky a potom este ritualna kavicka+discman, fakt je vela veci, ktore sa stavaju kvalitnejsimi pod vplyvom THC, ako keby som si v tej chvili naplno uzival sucasnost a nemyslel na buducnost (co bude), casto si v zhulenej hlave preberam aj co sa mi prihodilo a len tak sa v autobuse, alebo vo vlaku zacnem chichunat a nemozem to zastavit.