Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Modrý samet jsem ještě neviděla, ale chystám se na něj do filmovýho klubu. Prej je taky hrubej (ostatně jako všechny Lynchovy filmky). Viděli jste Mazací hlavu - taky docela rachot. Mám ráda tyhle psychofilmky, ale i Sloní muž nebo Duna byly v klidu...
Pokud někoho zaujala Mazací hlava, vřele doporučuju TETSUO od "japonskýho Lynche"...
- nejsem zrovna skalní příznivce příspěvků typu "seš kokot" a "nasrat na...", atd... Máš to vůbec zapotřebí? Když nemáš rád beatníky tak si to nech pro sebe, a nezaplňuj zbytečně drahocenné plotny disků na serveru
Původní příspěvek od Hyena Olověná vesta je sice dobrá, ale Clockwork orange je, si myslím, od Stenlyho nejlepší film.
Jednou kámoš narazuil na zajímavou informaci:
Stenly totiž zemřel 666 dní před premiérou vesmírný odysey 2001
Nevim jestli to tu patri,ale nemohl jsem najit neco s filmem a tak jsem to hodil sem..videl jsem totiz v tezkem high stavu film Resident evil2 a nyni jsem si na neho v tezkem high stavu vzpomnel..no hlavou mi vrta ze po tom co se v tom meste stalo to s tema zombikama a oni ho vyhladili raketou zacala vlada vec ututlavat a rikat kecy o nehode jader.reaktoru apod....pritom jeste nez bylo mesto uzavreno vypousteli vojaci lidi pres posledni branu a ti lide vedeli co se deje a co nejdriv chteli vypadnout a tlacili se o sto sest a mnozi se take dostali ven..no a zajimalo by me co se s nima stalo to vlada prece nemohla utisit tolik lidi kteri se nasledne rozlezli po statech...takze celkem blbost davat do zprav neco o reaktoru ne?...
For KROTWA: Filmový klubík je v Českej Třebovej (jako asi ve všech větších městech), teď se Lynchovi dost věnovali, ale já sem bohužel Modrej samet provařila, takže si ho budu muset sehnat někde jinde. Pokud máš možnost, určitě se do ňákýho klubíku přihlas, je to pro všechny lidičky, který maj po krk zapráskanejch americkejch komerčáren co dávaj v normálních kinech.
Jinak Pulp Fiction vostrej filmek, ale s psychem to nemá nic společnýho.
For Lulugang: Co se týče Resident Evila - tak tenhle filmek se mi fakt nelíbil, dvojku sem neviděla, ale stačila jednička (protože borka v minišatičkách musí prostě jediná přežít ...) Co se týče high stávků tak takhle jsem si dala Hellreisera a byl fakt mazec.
Kubricka mám taky ráda Mechanickej pomeranč je hrubej, ale v klídku byl i filmek Shining podle knihy S. Kinga...
mě teda tyhle psychárny neberou,i když většinu těch filmů co vo nich píšete mám skouknutý,ale radši mám český filmy z "novej vlny" a jim podobný-třeba min. tejden DIVOKÝ VČELY to sem se fakt bavil.čus.M.
joo jeden typ bych měl STRaCH A HNUS V LEGAS,(strach a špína), je to o chlápkovi a jeho právníkovi co si jedou něco zařídit ..a cesta je dlouhá, takže s seboum majjí takovej kufřík plnej ,,haluzen´´.Zažívají fakt vostrý věci
Mam skoro vsechny filmy od Lynche, kdyby nekdo...
A pokud je nekdo od Plzne, doporucuju si na Mechanicky pomeranc zajit do divadla, davaj to tu jako dance-show s hudbou od Muchowa. Povedene dilko.
to Ramon_Dexter: Doors je extra vypecenej filmík, jen co je pravda. On ten Oliver Stone je taky hodne sikovna osoba. Kolikrat jsi to videl? Na tenhle film koukam cas od casu tak uz pet sest let a neustale v nem nachazim nove podnety. Fakt dobry! Gratulace ovace k dobremu vkusu