Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na OG jsem četl diskusi ohledně "pravé" G13 a de facto nikdo neví, jestli někdo pravou skutečně má a zda ještě existuje...
Každopádně když si třeba na cannagenetics přečtete pár reportů od lidí, který pěstovali aspoň křížence s G13, tak psali, že ty kříženci převálcovali veškerou dosavadní genetiku, kterou dotyční měli...
ja sa tiez priklanam teda k Federation Romulan x Orange Crush x G13. pred rokom som pestoval G13 x hashplant a viem ,ze silnejsiu pecku som este nemal. lahko sa pestuje,len je dost nachylna na pliesne,hlavne v kvet. faze. musi byt dobre vyriesena ventilacia.uz prvy sluk vam zostane v hrdle a treti uz ani nie je treba... neodporucam slabsim jedincom...
Feminizovaný semínka nejsou k dispozici. Musíme vzít, co nabízej.
Vždyť se to pak stejně všechno naklonuje!
Ještě bych chvilku počkal, ať se případně můžou vyjádřit další účastníci a příští tejden už bysme to mohli pořídit - tzn. Donnofinal zajistí nákup, my mu pošlem prachy.
Ozveme se buď já nebo Donny přes PM - takže příští tejden choďte na grower!
Nezlobte se na mne, ale pokud se bude objednávat kříženec, nemám už zájem. Chpu, že i kříženci * x G13 jsou neobyčejní, ale to už se mi "nevyplatí". Má neúčast vaši obejdnávku nijak nezdraží, uvážíme-li, že ti kříženci jsou o polovinu až dvě třetiny levnější... Díky
No dobrá, poradim se s kámošem, se kterým jsme to chtěl koupit napůl... Nemám totiž teď moc peněz, ale jestli dobře počítám, tak to výjde na cca 150 Kč, ne ?
Vážení já u objednávky zůstanu s váma.
Peníze mám připravený,jen mám problém že 27.10. - 1. 11. nebudu na netu.
Abych nezdržoval,můžu poslat peníze už teď(jestli se ví kolik to cca bude),takže se mi ozvěte PM,ještě zítra budu na G,nebo můžu někomu poslat Phone number (domluva sms)
Cena za 10 semínek Federation Romulan x Orange Crush x G13 je 105 USD. Doporučuju USD, protože vzhledem k současnému kurzu to vyjde mnohem levněji (ten model stojí v eurech úplně stejně, akorát, že momentálně se eura prodávaj cca o 5 Kč dráž. To ušetří víc jak pětikuli! )
Seznam členů:
Dan.Bass
Mury
Aryan
UdL - matečník
PiosOne
Donnyfinal - nákupčí
Holly
Armaggedon (3 ks semen, které si zaplatí a dostane je)
KABUTO
Takže Armaggedon si vezme 3 ks, které si zaplatí. Zbytek se složí na těch 7 semínek.
Pro rozpočet jsem použil model 1USD=27 Kč. Ať pak Donnyfinal netáhne sám náklady na odeslání atd atd... To ve výsledku snad nikoho nezruinuje.
Celková suma je 105*27 = 2835. Zaokrouhlil bych to na 2850.
Armaggedon: 2850/10*3 = 855 Kč za 3 semínka
Ostatní: (2850-855)/8 (zbytek členů) = cca 250 na hlavu. Když by náhodou někdo vypadl, jsou tu ještě nějací náhradníci!
Peníze vybere a nákup zajistí Donnyfinal, jak bylo dohodnuto. Všem dotyčným se ozve přes PM!
jj, THSeeds ma skvely odrudy. Viz napr. Heavy duty fruity, toliko
opevovana Medicine Manem z OG i zatracovana druhymi, kteri tvrdi,
ze potrebuje jeste dost stabilizovat, o coz se mam pocit pokusili
reeferman seeds, dost diskutabilni, ale rozhodne stoji za to zkusit.
Maharsi: zchceckni Spice brothers, maj tam hozenou LieuHanh99!!!
(vietnamese sativaxnevilles hazexcinderella99)
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I